Grupa E (Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija)

Moderatori/ce: insider,ribery,rio_Ferdy88

Fuerza
Kontakt:

Re: Grupa E (Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija)

Post Postao/la Fuerza » 21 jun 2018, 20:10

O tome da li je za Albanca taj pojam uvreda, da ga ne spominjem da ne bude frke, i da li je za Srbina uvreda nazvati ga četnikom može se raspravljati na dugo i na široko, ali po drugim forumima, ovdje bih se ja osvrnuo malo na predstojeći veoma zanimljiv duel između Srbije i Švajcarske, zašto smo inače ovdje. Tako da bi bilo dobro da ne debatujemo više o politici nego o sportu, što kaže Spaho ovo će biti prvenstvo mira :urnebes: (tako nekako), pa hajdemo da napravimo da tako i bude.

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 21 jun 2018, 20:12

Sve što je u domenu sprdnje i zajebancije ne treba da bude problem.Zato se i vole ovakve utakmice,da se ne lažemo :D Mržja,šovinizam i prostakluk je druga stvar-za permanentno banovanje.

Inače,kvote na pobjedu Srbije u toku današnjeg dana se spuštaju sa 2.80 na 2.55,dok se za pobjedu Švajcaraca plaća 3.00.Kladže favorizuju Srbiju,što mi uprkos pobjede nad Kostarikom nije realno.Ne toliko zbog ukupnog kvaliteta(koji je po mom ubjeđenju ipak na strani Srbije),nego zbog iskustva,kontinuiteta velikih takmičenja i manje-više dobrih rezultata na njima od strane Švice.

Iako su one ekipe čvrste i ne igraju lijep fudbal,ja sutra očekujem 3+ golova.Navijam da Srbija pobjedi,mada nama i remi nije toliko loš rezultat-Kostarika može uzeti bod(ove) Švicarcima u 3.kolu.Samo da se ne izgubi,a mislim da neće. :zviz:
Mens sana in corpore sano.

Fuerza
Kontakt:

Post Postao/la Fuerza » 21 jun 2018, 20:21

djoleprijedor je napisao/la:Sve što je u domenu sprdnje i zajebancije ne treba da bude problem.Zato se i vole ovakve utakmice,da se ne lažemo :D Mržja,šovinizam i prostakluk je druga stvar-za permanentno banovanje.

Inače,kvote na pobjedu Srbije u toku današnjeg dana se spuštaju sa 2.80 na 2.55,dok se za pobjedu Švajcaraca plaća 3.00.Kladže favorizuju Srbiju,što mi uprkos pobjede nad Kostarikom nije realno.Ne toliko zbog ukupnog kvaliteta(koji je po mom ubjeđenju ipak na strani Srbije),nego zbog iskustva,kontinuiteta velikih takmičenja i manje-više dobrih rezultata na njima od strane Švice.

Iako su one ekipe čvrste i ne igraju lijep fudbal,ja sutra očekujem 3+ golova.Navijam da Srbija pobjedi,mada nama i remi nije toliko loš rezultat-Kostarika može uzeti bod(ove) Švicarcima u 3.kolu.Samo da se ne izgubi,a mislim da neće. :zviz:
Vjerujem u vezni red lično, koji je bolji od Švajcarskog i to bi moglo riješiti utakmicu, i naravno skoncentrisani Mitrović u završnici.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 21 jun 2018, 20:52

Posto vidim da su malo uzavrele strasti i da se bavimo glupostima.Ja sam napisao da simpatisem u ovom slučaju Svicarsku zbog rodjenog sarajlije gosp Petkovica.A protiv Brazila cu logicno biti uz komsije.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Ramiy
Kontakt:

Post Postao/la Ramiy » 21 jun 2018, 21:14

mma_hz je napisao/la:Posto vidim da su malo uzavrele strasti i da se bavimo glupostima.Ja sam napisao da simpatisem u ovom slučaju Svicarsku zbog rodjenog sarajlije gosp Petkovica.A protiv Brazila cu logicno biti uz komsije.
Neymar da sipu racku :bih:
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT

Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.

salex90
Kontakt:

Post Postao/la salex90 » 21 jun 2018, 23:02

nasi poprilicno pametno ne nasedaju na gluposti pojedinih svajcarskih reprezentativaca

bihuzur
Kontakt:

Post Postao/la bihuzur » 22 jun 2018, 03:15

ubice kostarika brazilske manekene

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 22 jun 2018, 08:15

Sve dok pekare rade dobro je.
® GONGASHI POWERHOUSE ®

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 22 jun 2018, 08:25

Mogla bi Costa Rica danas da zaplati onaj kiks Brazila iz proslog kola.
Ocekujem nekih 3:0.

Druga utakmica,slager dana,Svicarska-Srbija 1:0.

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 22 jun 2018, 08:43

Kad se jednom navikneš na naslove srbijanskih medija, svi drugi ti postanu nekako suhonjavi :kafa:

slika

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 22 jun 2018, 09:04

Jbt jedva cekate da pisete o **** politici,bilo koji razlog samo da se kenja.
Nabijem vas na politiku.

Juce Monolog upozori onog da ne pise "siptari" 2 stranice se ispisase na temu:da li je dozvoljeno zvati albance siptari ili nije.
Niste normalni.

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 22 jun 2018, 09:51

Dzoni je napisao/la:Jbt jedva cekate da pisete o **** politici,bilo koji razlog samo da se kenja.
Nabijem vas na politiku.
Svako ko navija za komsije (konkretno Hrvatsku i Srbiju) ne poznaje historiju i nije Bosanac i Hercegovac. :kafa:
Neka se takvi pridruže Thompsonu na jednoj i ovim srpskim nacionalistima na drugoj strani jer nisu od nas. :bih:

https://sportsport.ba/fudbal/thompson-u ... -mi/280726
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Artetitis
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Artetitis » 22 jun 2018, 09:58

hayden je napisao/la:
Monolog je napisao/la:Je l' Švicarska igra ili...? Kristalno je jasno zašto forumaš @Tristan upotrebljava termin šiptar ili ćemo se praviti da to nije tako?!
Neću biti ničiji advokat. Igra Švajcarska i Srbija... U sastavu Švajcarske osovinu čine Šiptari / Albanci...

Samo se nadovezah, to za Albance uopšte nije pogrdan naziv, oni se sami tako nazivaju i na njihovom jeziku sqhiptar... ;) Dok recimo se ježe na naziv kosovar.

Tako da ono nema potrebe da se neko sa nekim svađa oko te nebitne stvari...
Ni ja više ne mislim pisati oko toga.
Nije isto. To se na albanskom čita "šćiptar". Zamisli da neko Bošnjake zove "Bašnjacima" i kaže: "Oni tako sami sebe zovu" ili Hrvate "Krvatima" jer: "Oni tako sami sebe zovu, pa kažu kemija, a ne hemija!" E to ti je to.

Amarinho
Kontakt:

Post Postao/la Amarinho » 22 jun 2018, 10:27

Kao stanovnik te drzave mogu vam rec da su Svicarci najveca gamad koja postoji - a s njima zajedno vecina Sipca...

Tako da sam danas jos vise uz Srbiju, ma skoro kao da igra Bosna. Mozda je u domovini to drugacije, ali ovdje uglavnom Srbi i Bošnjaci drze se jedan uz drugog, politika nije tema nikad i ne razlikuju nas Svicarci uopste - za njih smo jednostavno "Jugo". Pa tako da se nadam da ce im Jugo danas ******* mamu.

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 22 jun 2018, 10:28

Pogba je napisao/la:
Dzoni je napisao/la:Jbt jedva cekate da pisete o **** politici,bilo koji razlog samo da se kenja.
Nabijem vas na politiku.
Svako ko navija za komsije (konkretno Hrvatsku i Srbiju) ne poznaje historiju i nije Bosanac i Hercegovac. :kafa:
Neka se takvi pridruže Thompsonu na jednoj i ovim srpskim nacionalistima na drugoj strani jer nisu od nas. :bih:

Ma boli me **** sta su.
Po tome sta slusaju mogu zakljucit da su dziberi a ostalo me ne zanima.
Ne na ovom forumu.
Za bavljenje politikom postoji milion drugih platformi pa ko zeli nek se bavi.
Ja da sam moderator za takve teme bi banovo na keca.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 22 jun 2018, 10:43

Pogba je napisao/la:
Nabijem vas na politiku.

Poznajem Historiju itekako, jesam Bosanac i Hercegovac, ne volim nacionaliste i vjerski zadojene ljude iz kojeg god dijela Svijeta dolazili, a najmanje volim nase i naravno navijat cu za Srbiju danas.

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 22 jun 2018, 10:45

Ma boli me **** i za Srbiju i za Svicarsku.
Navijam da bude dobra tekma.
Ako odigraju lose dabogda ispali i jedni i drugi.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 22 jun 2018, 10:56

Zbog takvih nepismenjakovica i kocijasa oni nam svakih 50 godina i naprave to sto naprave.
@Pogba majstore, vjerujem da edukacijom hoces da pomognes i da se namakne hajd' i koji sevap, al' nekima jednostavno nema pomoci. Znas kako Pervan kaže, pterodaktilograf tezak 8 tona, a mozak ko lješnjak. Izumreš što si glup. :D
:bih:
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 22 jun 2018, 10:59

Ko je Pervan?
Jel to onaj ustasa?

Ramiy
Kontakt:

Post Postao/la Ramiy » 22 jun 2018, 11:06

Kaze nemojte o politici i pita ko je pervan i jel to onaj ustasa :facepalm:
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT

Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.

Odgovori

Natrag na “Reprezentacije i utakmice”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.