FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Sariel1987
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Sariel1987 » 21 jun 2018, 23:17

Sta reci. Sve je receno.
Sta bude bice.
Poravnit i ne se sekirati. :zzz:

Guest007
Kontakt:

Post Postao/la Guest007 » 21 jun 2018, 23:28

Bas me zanima gdje ce one tarantule divizija kako se zovu bit na tusnju, na kojoj tribini, pogotovo kad budemo igrali jedni protiv drugih, a mi sluzbeno gosti
Bilo kako bilo, u Tuzli nikad nece postojat' gradski derbi, u Tuzli postoji samo jedan klub, nasa Svetinja, Sloboda!

NS BiH mafia!
Savez napolje!

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 21 jun 2018, 23:35

Guest007 je napisao/la:Bas me zanima gdje ce one tarantule divizija kako se zovu bit na tusnju, na kojoj tribini, pogotovo kad budemo igrali jedni protiv drugih, a mi sluzbeno gosti
Ma šta se sikiraš u vezi toga.BIt će ih 20,malo manje od ovih naših i to je to.Treba prestati sa ovom negativnom pričom koja kruži jedino ovdje na forumu,i na našem i tamo od onih..Svašta čovjek pročita,kad bi vjerovao natpisima sa foruma rekao bi da je belaj u pitanju,dovoljno je samo jednom posjetiti vinoteku sedmično ili proći gradom na potezu od S.Hana,Sjenjaka pa dolje dalje ka zapadu i viditi da nema nikakvih belaja,tenzija,diskriminacije.IMa ba narod prečeg posla,od tih stvari. :mrgreen: :kafa: Hajmo se mi okrenuti našoj Slobodi,koja je vječna,i najstariji kolektiv kako u gradu tako i na kantonu,državi. :njanjanja: Kakva god da je naša je,smjenjivale se uprave,igrači,ljubav je ostajala.Ugasila se Dita,kreno OKK,ali ostade priča o jednoj DITI Korlatoviću,Hukiću,Castleu,Teletoviću itd itd... :beba:
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 22 jun 2018, 00:11

HPCompaq je napisao/la:
Guest007 je napisao/la:Bas me zanima gdje ce one tarantule divizija kako se zovu bit na tusnju, na kojoj tribini, pogotovo kad budemo igrali jedni protiv drugih, a mi sluzbeno gosti
Ma šta se sikiraš u vezi toga.BIt će ih 20,malo manje od ovih naših i to je to.Treba prestati sa ovom negativnom pričom koja kruži jedino ovdje na forumu,i na našem i tamo od onih..Svašta čovjek pročita,kad bi vjerovao natpisima sa foruma rekao bi da je belaj u pitanju,dovoljno je samo jednom posjetiti vinoteku sedmično ili proći gradom na potezu od S.Hana,Sjenjaka pa dolje dalje ka zapadu i viditi da nema nikakvih belaja,tenzija,diskriminacije.IMa ba narod prečeg posla,od tih stvari. :mrgreen: :kafa: Hajmo se mi okrenuti našoj Slobodi,koja je vječna,i najstariji kolektiv kako u gradu tako i na kantonu,državi. :njanjanja: Kakva god da je naša je,smjenjivale se uprave,igrači,ljubav je ostajala.Ugasila se Dita,kreno OKK,ali ostade priča o jednoj DITI Korlatoviću,Hukiću,Castleu,Teletoviću itd itd... :beba:
Ljudi na forumu vecinom prate svaki dan situaciju.
Znaju stanje prije belaja znaju uociti problem. Pojacanja su nam losa , vise od loseg. Ako nije premlad i neiskusan onda je penzioner ako nije ni jedno ni drugo onda je drugoligaski igrac bez pobjednickog mentaliteta.
Helem opet imamo jos par dana fore dovesti top tri igraca koja ce biti medju najboljim u ligi inace lose se pise.
Ljubav je jedno a realnost drugo.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

Guest007
Kontakt:

Post Postao/la Guest007 » 22 jun 2018, 00:13

Hitman22 je napisao/la:
HPCompaq je napisao/la:
Ljudi na forumu vecinom prate svaki dan situaciju.
Znaju stanje prije belaja znaju uociti problem. Pojacanja su nam losa , vise od loseg. Ako nije premlad i neiskusan onda je penzioner ako nije ni jedno ni drugo onda je drugoligaski igrac bez pobjednickog mentaliteta.
Helem opet imamo jos par dana fore dovesti top tri igraca koja ce biti medju najboljim u ligi inace lose se pise.
Ljubav je jedno a realnost drugo.
Potpuno se slazem s tobom, moje misljenje da ova dvojica nece znat odradit posao sa Slobodom, treba tu dobar strucnjak (Petrovic apsolutno, nismo ga trebali pustit) + 3 top igraca.
Bilo kako bilo, u Tuzli nikad nece postojat' gradski derbi, u Tuzli postoji samo jedan klub, nasa Svetinja, Sloboda!

NS BiH mafia!
Savez napolje!

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 22 jun 2018, 00:20

Petrović se nije smio na onakav način pedalirat.Ali šta mi mozemo promjeniti tu,ništa.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 22 jun 2018, 00:22

Još imamo vremena. Mi smo ovdje odmah reagirali na šefa prelaznog roka, pogodili u bobu tok dešavanja.
Nakon tri “pojacanja” znali tok daljih pojacanja. Neko je ciničan bio za Musica sa će biti najbolji i obistinilo se , on sad ispade top igrač medju ovima trenutno. Trenera i team managera previše. Pripreme samo Bukinje kod TE pa onda ipak reumal Fojnica reda radi nije put koji smo priželjkivali. Ljubav je tu ali valja se naoruzat strpljenjem. Samozvana “velika četvorka “ ode daleko.
Valja nam se weitzerat haman na zimu opet
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

Guest007
Kontakt:

Post Postao/la Guest007 » 22 jun 2018, 00:29

slika
Ovo je gospodin, oprosti nam Slavko!

NS BiH mafia!
Savez napolje!

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 22 jun 2018, 11:49

Imal pojacanja ? Dajte nam jos 3-4 igraca u ofanzivi spic krila i na sredini po jedan i mirna Bosna
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

MejdanTz
Kontakt:

Post Postao/la MejdanTz » 22 jun 2018, 12:29

Skver je napisao/la:
MejdanTz je napisao/la:
Skver je napisao/la:Ovde sve verni Tuzlaci sa severa.....evo jedno pitanje za navijace Slobode (nema na Guglu :).....kojeg igraca je raja zvala elektricni mis :mrgreen:.....hajmo, pitajte tate, dajdze, amidze....da vidimo sad.
P.S. Da ih se sjetimo makar na ovaj nacin.
Da nije Vedin Music?
Zoran Tomic, zvali smo ga elektricni mis....nazalost poginuo u saobracajnoj nesreci 1989 godine u Turskoj kao igrac Samsunspora u 31 - godini zivota. U Slobodi igrao od 1977–1986. Pokoj mu dusi
P.S. Na zalost niko od ovih cobana iz Slobode da se sjete igraca koji su ostavili mladost u Slobodi i koji nisu medju zivima. Nije ni cudo, oni nisu ni culi za te momke.
Rahmetli Zoka je stanovao na Slatini, 7mi sprat zgrada do gornjeg trznog... Rahmet mu dusi
Prihvataš drugačije ljude i boje, al' crna i crvena najbolje ti stoje.
FK Sloboda Tuzla since 1919

slusalica
Kontakt:

Post Postao/la slusalica » 22 jun 2018, 12:52

Guest007 je napisao/la:slika
Ovo je gospodin, oprosti nam Slavko!
golemo ,neuko,jaje
tz tz tz tz tz tz

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 22 jun 2018, 14:56

Slobodas je napisao/la:**** bus mi imamo voz :rol:

slika
Vako je bolje, da se zna ko je vlasnik i sofer. :lol: :lol:
slika
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 22 jun 2018, 15:22

Probisvjet je napisao/la:
Slobodas je napisao/la:**** bus mi imamo voz :rol:

slika
Vako je bolje, da se zna ko je vlasnik i sofer. :lol: :lol:
slika
Hahahahaahahahahhahahaahahah ovo postaviti za cover na oficijelnoj stranici
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 22 jun 2018, 16:32

Senade yebem ti najmilije :kafa:
Sloboda Tuzla

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 22 jun 2018, 16:45

2. liga
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

sloboda63
Kontakt:

Post Postao/la sloboda63 » 22 jun 2018, 16:50

Slobodas je napisao/la:2. liga
Šteta Ignjatović je bio prilično solidan u ovoj polusezoni. Trebaju nam dva stopera njegovih kvaliteta, dva u veznom redu i jedan ozbiljan napadač ako mislimo bezbrižno završiti narednu sezonu.

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 22 jun 2018, 17:12

Bub ode ignjat.
Doso jeftiniji jelde
I kaze nisu talovi

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 22 jun 2018, 17:23

Ignjatovic otisao..!!!
Jos ako je istina da Terzic ide onda bas bas nije dobro,koliko god da sam optimista
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 22 jun 2018, 17:27

Ma nece niko kod Bosnjakovica da igra, svi bi kod nekog predvidljivijeg trenera. Kod ovih ce profitirati samo oni igraci koji ne znaju. Da je ostao Petrovic doveo bi neke svoje, ovako bez njega ce i takvi da odu.

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 22 jun 2018, 17:27

Tako se Prica po atletskoj stazi

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []