Sta bude bice.
Poravnit i ne se sekirati.
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Ma šta se sikiraš u vezi toga.BIt će ih 20,malo manje od ovih naših i to je to.Treba prestati sa ovom negativnom pričom koja kruži jedino ovdje na forumu,i na našem i tamo od onih..Svašta čovjek pročita,kad bi vjerovao natpisima sa foruma rekao bi da je belaj u pitanju,dovoljno je samo jednom posjetiti vinoteku sedmično ili proći gradom na potezu od S.Hana,Sjenjaka pa dolje dalje ka zapadu i viditi da nema nikakvih belaja,tenzija,diskriminacije.IMa ba narod prečeg posla,od tih stvari.Guest007 je napisao/la:Bas me zanima gdje ce one tarantule divizija kako se zovu bit na tusnju, na kojoj tribini, pogotovo kad budemo igrali jedni protiv drugih, a mi sluzbeno gosti
Ljudi na forumu vecinom prate svaki dan situaciju.HPCompaq je napisao/la:Ma šta se sikiraš u vezi toga.BIt će ih 20,malo manje od ovih naših i to je to.Treba prestati sa ovom negativnom pričom koja kruži jedino ovdje na forumu,i na našem i tamo od onih..Svašta čovjek pročita,kad bi vjerovao natpisima sa foruma rekao bi da je belaj u pitanju,dovoljno je samo jednom posjetiti vinoteku sedmično ili proći gradom na potezu od S.Hana,Sjenjaka pa dolje dalje ka zapadu i viditi da nema nikakvih belaja,tenzija,diskriminacije.IMa ba narod prečeg posla,od tih stvari.Guest007 je napisao/la:Bas me zanima gdje ce one tarantule divizija kako se zovu bit na tusnju, na kojoj tribini, pogotovo kad budemo igrali jedni protiv drugih, a mi sluzbeno gosti![]()
Hajmo se mi okrenuti našoj Slobodi,koja je vječna,i najstariji kolektiv kako u gradu tako i na kantonu,državi.
Kakva god da je naša je,smjenjivale se uprave,igrači,ljubav je ostajala.Ugasila se Dita,kreno OKK,ali ostade priča o jednoj DITI Korlatoviću,Hukiću,Castleu,Teletoviću itd itd...
Potpuno se slazem s tobom, moje misljenje da ova dvojica nece znat odradit posao sa Slobodom, treba tu dobar strucnjak (Petrovic apsolutno, nismo ga trebali pustit) + 3 top igraca.Hitman22 je napisao/la:Ljudi na forumu vecinom prate svaki dan situaciju.HPCompaq je napisao/la:Ma šta se sikiraš u vezi toga.BIt će ih 20,malo manje od ovih naših i to je to.Treba prestati sa ovom negativnom pričom koja kruži jedino ovdje na forumu,i na našem i tamo od onih..Svašta čovjek pročita,kad bi vjerovao natpisima sa foruma rekao bi da je belaj u pitanju,dovoljno je samo jednom posjetiti vinoteku sedmično ili proći gradom na potezu od S.Hana,Sjenjaka pa dolje dalje ka zapadu i viditi da nema nikakvih belaja,tenzija,diskriminacije.IMa ba narod prečeg posla,od tih stvari.Guest007 je napisao/la:Bas me zanima gdje ce one tarantule divizija kako se zovu bit na tusnju, na kojoj tribini, pogotovo kad budemo igrali jedni protiv drugih, a mi sluzbeno gosti![]()
Hajmo se mi okrenuti našoj Slobodi,koja je vječna,i najstariji kolektiv kako u gradu tako i na kantonu,državi.
Kakva god da je naša je,smjenjivale se uprave,igrači,ljubav je ostajala.Ugasila se Dita,kreno OKK,ali ostade priča o jednoj DITI Korlatoviću,Hukiću,Castleu,Teletoviću itd itd...
Znaju stanje prije belaja znaju uociti problem. Pojacanja su nam losa , vise od loseg. Ako nije premlad i neiskusan onda je penzioner ako nije ni jedno ni drugo onda je drugoligaski igrac bez pobjednickog mentaliteta.
Helem opet imamo jos par dana fore dovesti top tri igraca koja ce biti medju najboljim u ligi inace lose se pise.
Ljubav je jedno a realnost drugo.

Rahmetli Zoka je stanovao na Slatini, 7mi sprat zgrada do gornjeg trznog... Rahmet mu dusiSkver je napisao/la:Zoran Tomic, zvali smo ga elektricni mis....nazalost poginuo u saobracajnoj nesreci 1989 godine u Turskoj kao igrac Samsunspora u 31 - godini zivota. U Slobodi igrao od 1977–1986. Pokoj mu dusiMejdanTz je napisao/la:Da nije Vedin Music?Skver je napisao/la:Ovde sve verni Tuzlaci sa severa.....evo jedno pitanje za navijace Slobode (nema na Guglu.....kojeg igraca je raja zvala elektricni mis
.....hajmo, pitajte tate, dajdze, amidze....da vidimo sad.
P.S. Da ih se sjetimo makar na ovaj nacin.
P.S. Na zalost niko od ovih cobana iz Slobode da se sjete igraca koji su ostavili mladost u Slobodi i koji nisu medju zivima. Nije ni cudo, oni nisu ni culi za te momke.
golemo ,neuko,jajeGuest007 je napisao/la:
Ovo je gospodin, oprosti nam Slavko!
Vako je bolje, da se zna ko je vlasnik i sofer.Slobodas je napisao/la:**** bus mi imamo voz![]()

Hahahahaahahahahhahahaahahah ovo postaviti za cover na oficijelnoj straniciProbisvjet je napisao/la:Vako je bolje, da se zna ko je vlasnik i sofer.Slobodas je napisao/la:**** bus mi imamo voz![]()
![]()
![]()
Šteta Ignjatović je bio prilično solidan u ovoj polusezoni. Trebaju nam dva stopera njegovih kvaliteta, dva u veznom redu i jedan ozbiljan napadač ako mislimo bezbrižno završiti narednu sezonu.Slobodas je napisao/la:2. liga
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.