FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ado-hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ado-hz » 22 jun 2018, 13:54

BordoSarajevo je napisao/la:Evo i na instagramu slike iz Slovenije, nema nam brata Adukora opet na slici :(
Samo da nije ono na sta sam prvo pomislio....valjda nije. :cry:

High

Post Postao/la High » 22 jun 2018, 13:55

Kokakola latinoevropa
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 22 jun 2018, 14:01

ado-hz je napisao/la:
BordoSarajevo je napisao/la:Evo i na instagramu slike iz Slovenije, nema nam brata Adukora opet na slici :(
Samo da nije ono na sta sam prvo pomislio....valjda nije. :cry:
Ma na oficijelnoj stranici pišu imena svih koji idu za Sloveniju, ima i Adukor na spisku, al ga nije bilo na slici, evo došli su u Sloveniju i imaju na insta slike, nema ga ni tu.

Možda sređuje naše papire, da ne bude stranac :mrgreen:
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 22 jun 2018, 14:02

Aduka ili povreda ili transfer za nekih €350k :?:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 22 jun 2018, 14:03

Što crnjačite i kad nema razloga za to :D Tu je Aduka ba, yebo fotku, možda lik bježi od kamera. :mrgreen:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 22 jun 2018, 14:09

Ne slika se iz vjerskih razloga :kafa:

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 22 jun 2018, 14:11

Internacionalac iz Gane Nana Welbeck našao se u autobusu iako još uvijek nije potpisao ugovor sa FK Sarajevo. Njegov potpis je neizvjestan prije svega zbog novog pravila o broju stranaca u PLBIH, a Welbeck je na prvim treninzima zadovoljio ukuse Stručnog štaba i odluka o njegovom angažmanu biće donesena u narednim danima.
Welbeck > Crepulja
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 22 jun 2018, 14:18

Sto ste zapeli za tog Nanu. :crazy: Ako je Adukor iz Gane i dobar je ne mora znaciti da ce i Welbeck automatski biti igracina.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 22 jun 2018, 14:22

muhamedhulk je napisao/la:Sto ste zapeli za tog Nanu. :crazy: Ako je Adukor iz Gane i dobar je ne mora znaciti da ce i Welbeck automatski biti igracina.
Zapeo sam zato jer smatram da je bolji od Crepulje, zato jer je prije svega zdrav. I ne znam zašto se toliko s tim likom raspravlja oko ugovora kad apsolutno ništa posebno nije pokazao.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 22 jun 2018, 14:27

Iskreno mi nije bitno ime, nebitno odakle je. Kvalitet je bitan. Crepulja je pokazao nesto dobro prije povrede a crni je nepoznanica. Ja sam uvijek za siguricu a to je zdrav Crepulja.
Ako je njegova povreda malo ozbiljnije prirode onda i nije steta da ga ne produze...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 22 jun 2018, 14:34

skoroalen je napisao/la:Što crnjačite i kad nema razloga za to :D Tu je Aduka ba, yebo fotku, možda lik bježi od kamera. :mrgreen:
U opštini, ženi se zbog papira :shhh:

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 22 jun 2018, 14:36

Ama ljudi izbacujete Stanojevica u korist Welbeka,ono sto je Stanoje pokazao je i vise nego solidno a za garu veze zive nemamo sem sto je "welbek".
I sto nije uspjeo u Italiji i Danskoj.
Zadnji vezni a visok 1.69 dajte ba ljudi kod nas se sve igra na snagu i visinu nema po nasim izrovanim terenima tehnike i pas igre.
Neozibljno skroz pa nije Kante ili Makelele.
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 22 jun 2018, 14:38, ukupno mijenjano 2 puta.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 22 jun 2018, 14:37

mma_hz je napisao/la:Ama ljudi izbacujete Stanojevica u korist Welbeka,ono sto je Stanoje pokazao je i vise nego solidno a za garu veze zive nemamo sem sto je "welbek".
I sto nije uspjeo u Italiji i Danskoj.
:salut:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 22 jun 2018, 14:43

Nana je odlican igrac ima duplo vise snage i trci duplo vise od svih igraca,trebali ste ga vidjeti na treningu,da nije tako vec bi se oni sa njim pozdravili i kažem vam,boljeg stranca odavno nismo imali

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 22 jun 2018, 14:45

Vanja8 je napisao/la:Nana je odlican igrac ima duplo vise snage i trci duplo vise od svih igraca,trebali ste ga vidjeti na treningu,da nije tako vec bi se oni sa njim pozdravili i kažem vam,boljeg stranca odavno nismo imali
Ista prica kao i za Ikandea,al identicna. :roll:
FK SARAJEVO.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 22 jun 2018, 14:45

Ma realno, poslije Tatara i Šišića, svako sljedeći će biti "dobar" bez obzira što je neznanac, pogotov ako je igrao u inostranstvu u respektabilnim klubovima.

Šta ja mogu očekivati od Tatara koji u Slaven Belupu nije primirisao prve postave, ne mogu vala očekivati ni od Šišića puno kad i sami navijači Mladosti kažu da je ko muha bez glave.

Bilo koji igrač koji je dospio u respektabilne klubove, mora imati neki kvalitet. Primjer je i Crepulja i Šofranac, nisu do sad ništa pokazali ali opet navijači imaju strpljenja jer imaju fin CV iza sebe, tj. igrali su u dosta većim klubovima od našeg a da dospiješ do tih klubova, moraš pokazati neki kvalitet i sigurno da mogu valjati kad se spreme i kad ih zdravlje posluži, pa vidjet ćemo opet.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 22 jun 2018, 14:49

mma_hz je napisao/la:
Vanja8 je napisao/la:Nana je odlican igrac ima duplo vise snage i trci duplo vise od svih igraca,trebali ste ga vidjeti na treningu,da nije tako vec bi se oni sa njim pozdravili i kažem vam,boljeg stranca odavno nismo imali
Ista prica kao i za Ikandea,al identicna. :roll:
Nije Husref pricao za Ikandea :mrgreen: Sa ovim je odusevljen,prvo doktori su se sjebali zbog fizike pa i trener sam onim sto je pokazivao na treningu.Ove sad tekme prijateljske ce da prelome.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 22 jun 2018, 14:53

Da vam kažem ,svi su impresionirani i pregledom igre i pasovima,problem i jeste u visku stranaca sada inace bi ga vec potpisali.Najvjerovatnije treba da se vidi sa Stanojevicem oko statusa jer nece da ide na tribine,a ima važeci ugovor.Ikande se ne može porediti sa Nanom,ni po tehnici,ni po brzini,ni po pas lopti,ima odlican pregled tako da zna dati dobru i visoku loptu na nogu sto je bitno zbog nasih terena,ali zna i tajming pasa,pa su na treningu nekoliko puta odbrambeni ispali nadajuci se da je Ahmetovic iza njih.Mislim da ce ga potpisati,a onda cete se i uvjeriti,pa isto ste govorili za Adukora,pa sada ne možete zamisliti nasu igru bez njega

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 22 jun 2018, 14:54

Vanja8 je napisao/la:Da vam kažem ,svi su impresionirani i pregledom igre i pasovima,problem i jeste u visku stranaca sada inace bi ga vec potpisali.Najvjerovatnije treba da se vidi sa Stanojevicem oko statusa jer nece da ide na tribine,a ima važeci ugovor.Ikande se ne može porediti sa Nanom,ni po tehnici,ni po brzini,ni po pas lopti,ima odlican pregled tako da zna dati dobru i visoku loptu na nogu sto je bitno zbog nasih terena,ali zna i tajming pasa,pa su na treningu nekoliko puta odbrambeni ispali nadajuci se da je Ahmetovic iza njih.Mislim da ce ga potpisati,a onda cete se i uvjeriti,pa isto ste govorili za Adukora,pa sada ne možete zamisliti nasu igru bez njega
E vala ne budel kako kazes cuvaj me se,a ako bude dobices jedan sok onaj frutek hallalosum.
FK SARAJEVO.

StariGrad071
Kontakt:

Post Postao/la StariGrad071 » 22 jun 2018, 14:55

I ja sam cuo da je nevjerovatan sto se tice fizike. nasi dokktori se sjebali. Vidjet crmo sad na prijateljskim. Kazu da je ovaj veca zvijer od adukora.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Dadox, Google [Bot], laznokrilo i 21 gost.