Samo da nije ono na sta sam prvo pomislio....valjda nije.BordoSarajevo je napisao/la:Evo i na instagramu slike iz Slovenije, nema nam brata Adukora opet na slici
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kokakola latinoevropa
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ma na oficijelnoj stranici pišu imena svih koji idu za Sloveniju, ima i Adukor na spisku, al ga nije bilo na slici, evo došli su u Sloveniju i imaju na insta slike, nema ga ni tu.ado-hz je napisao/la:Samo da nije ono na sta sam prvo pomislio....valjda nije.BordoSarajevo je napisao/la:Evo i na instagramu slike iz Slovenije, nema nam brata Adukora opet na slici
Možda sređuje naše papire, da ne bude stranac
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- muhamedhulk
- Kontakt:
Aduka ili povreda ili transfer za nekih €350k 
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Što crnjačite i kad nema razloga za to
Tu je Aduka ba, yebo fotku, možda lik bježi od kamera. 
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ne slika se iz vjerskih razloga 
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Internacionalac iz Gane Nana Welbeck našao se u autobusu iako još uvijek nije potpisao ugovor sa FK Sarajevo. Njegov potpis je neizvjestan prije svega zbog novog pravila o broju stranaca u PLBIH, a Welbeck je na prvim treninzima zadovoljio ukuse Stručnog štaba i odluka o njegovom angažmanu biće donesena u narednim danima.
Welbeck > Crepulja
Welbeck > Crepulja
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- muhamedhulk
- Kontakt:
Sto ste zapeli za tog Nanu.
Ako je Adukor iz Gane i dobar je ne mora znaciti da ce i Welbeck automatski biti igracina.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Zapeo sam zato jer smatram da je bolji od Crepulje, zato jer je prije svega zdrav. I ne znam zašto se toliko s tim likom raspravlja oko ugovora kad apsolutno ništa posebno nije pokazao.muhamedhulk je napisao/la:Sto ste zapeli za tog Nanu.Ako je Adukor iz Gane i dobar je ne mora znaciti da ce i Welbeck automatski biti igracina.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- muhamedhulk
- Kontakt:
Iskreno mi nije bitno ime, nebitno odakle je. Kvalitet je bitan. Crepulja je pokazao nesto dobro prije povrede a crni je nepoznanica. Ja sam uvijek za siguricu a to je zdrav Crepulja.
Ako je njegova povreda malo ozbiljnije prirode onda i nije steta da ga ne produze...
Ako je njegova povreda malo ozbiljnije prirode onda i nije steta da ga ne produze...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
U opštini, ženi se zbog papiraskoroalen je napisao/la:Što crnjačite i kad nema razloga za toTu je Aduka ba, yebo fotku, možda lik bježi od kamera.
Ama ljudi izbacujete Stanojevica u korist Welbeka,ono sto je Stanoje pokazao je i vise nego solidno a za garu veze zive nemamo sem sto je "welbek".
I sto nije uspjeo u Italiji i Danskoj.
Zadnji vezni a visok 1.69 dajte ba ljudi kod nas se sve igra na snagu i visinu nema po nasim izrovanim terenima tehnike i pas igre.
Neozibljno skroz pa nije Kante ili Makelele.
Zadnji vezni a visok 1.69 dajte ba ljudi kod nas se sve igra na snagu i visinu nema po nasim izrovanim terenima tehnike i pas igre.
Neozibljno skroz pa nije Kante ili Makelele.
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 22 jun 2018, 14:38, ukupno mijenjano 2 puta.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
mma_hz je napisao/la:Ama ljudi izbacujete Stanojevica u korist Welbeka,ono sto je Stanoje pokazao je i vise nego solidno a za garu veze zive nemamo sem sto je "welbek".
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Nana je odlican igrac ima duplo vise snage i trci duplo vise od svih igraca,trebali ste ga vidjeti na treningu,da nije tako vec bi se oni sa njim pozdravili i kažem vam,boljeg stranca odavno nismo imali
Ista prica kao i za Ikandea,al identicna.Vanja8 je napisao/la:Nana je odlican igrac ima duplo vise snage i trci duplo vise od svih igraca,trebali ste ga vidjeti na treningu,da nije tako vec bi se oni sa njim pozdravili i kažem vam,boljeg stranca odavno nismo imali
FK SARAJEVO.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ma realno, poslije Tatara i Šišića, svako sljedeći će biti "dobar" bez obzira što je neznanac, pogotov ako je igrao u inostranstvu u respektabilnim klubovima.
Šta ja mogu očekivati od Tatara koji u Slaven Belupu nije primirisao prve postave, ne mogu vala očekivati ni od Šišića puno kad i sami navijači Mladosti kažu da je ko muha bez glave.
Bilo koji igrač koji je dospio u respektabilne klubove, mora imati neki kvalitet. Primjer je i Crepulja i Šofranac, nisu do sad ništa pokazali ali opet navijači imaju strpljenja jer imaju fin CV iza sebe, tj. igrali su u dosta većim klubovima od našeg a da dospiješ do tih klubova, moraš pokazati neki kvalitet i sigurno da mogu valjati kad se spreme i kad ih zdravlje posluži, pa vidjet ćemo opet.
Šta ja mogu očekivati od Tatara koji u Slaven Belupu nije primirisao prve postave, ne mogu vala očekivati ni od Šišića puno kad i sami navijači Mladosti kažu da je ko muha bez glave.
Bilo koji igrač koji je dospio u respektabilne klubove, mora imati neki kvalitet. Primjer je i Crepulja i Šofranac, nisu do sad ništa pokazali ali opet navijači imaju strpljenja jer imaju fin CV iza sebe, tj. igrali su u dosta većim klubovima od našeg a da dospiješ do tih klubova, moraš pokazati neki kvalitet i sigurno da mogu valjati kad se spreme i kad ih zdravlje posluži, pa vidjet ćemo opet.
FK Sarajevo
Nije Husref pricao za Ikandeamma_hz je napisao/la:Ista prica kao i za Ikandea,al identicna.Vanja8 je napisao/la:Nana je odlican igrac ima duplo vise snage i trci duplo vise od svih igraca,trebali ste ga vidjeti na treningu,da nije tako vec bi se oni sa njim pozdravili i kažem vam,boljeg stranca odavno nismo imali
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Da vam kažem ,svi su impresionirani i pregledom igre i pasovima,problem i jeste u visku stranaca sada inace bi ga vec potpisali.Najvjerovatnije treba da se vidi sa Stanojevicem oko statusa jer nece da ide na tribine,a ima važeci ugovor.Ikande se ne može porediti sa Nanom,ni po tehnici,ni po brzini,ni po pas lopti,ima odlican pregled tako da zna dati dobru i visoku loptu na nogu sto je bitno zbog nasih terena,ali zna i tajming pasa,pa su na treningu nekoliko puta odbrambeni ispali nadajuci se da je Ahmetovic iza njih.Mislim da ce ga potpisati,a onda cete se i uvjeriti,pa isto ste govorili za Adukora,pa sada ne možete zamisliti nasu igru bez njega
E vala ne budel kako kazes cuvaj me se,a ako bude dobices jedan sok onaj frutek hallalosum.Vanja8 je napisao/la:Da vam kažem ,svi su impresionirani i pregledom igre i pasovima,problem i jeste u visku stranaca sada inace bi ga vec potpisali.Najvjerovatnije treba da se vidi sa Stanojevicem oko statusa jer nece da ide na tribine,a ima važeci ugovor.Ikande se ne može porediti sa Nanom,ni po tehnici,ni po brzini,ni po pas lopti,ima odlican pregled tako da zna dati dobru i visoku loptu na nogu sto je bitno zbog nasih terena,ali zna i tajming pasa,pa su na treningu nekoliko puta odbrambeni ispali nadajuci se da je Ahmetovic iza njih.Mislim da ce ga potpisati,a onda cete se i uvjeriti,pa isto ste govorili za Adukora,pa sada ne možete zamisliti nasu igru bez njega
FK SARAJEVO.
- StariGrad071
- Kontakt:
I ja sam cuo da je nevjerovatan sto se tice fizike. nasi dokktori se sjebali. Vidjet crmo sad na prijateljskim. Kazu da je ovaj veca zvijer od adukora.
Trenutno korisnika/ca: Dadox, Google [Bot], laznokrilo i 21 gost.