Ti si smijesan Jeftha moj, ne vadis Lea iz usta. Vise vi iz Madrida pricate o njemu nego bilo ko.TonySosa je napisao/la:Ne znam šta je smiješno, pokazao više od Messija.harden je napisao/la:Neko neki dan napisao da je Willian jedan od najboljih krila na svijetu
Grupa E (Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija)
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Grupa E (Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija)
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Brazilci kad im treba gol ne liče na sebe, ali kad ga daju onda se igraju, čudna nacija!
Na stranu brazilske pi.čkice, strašno je u šta se nogomet pretvorio. Sad 90% ekipa bunkera do iznemoglosti, iako je to odlično za njih po meni je srozalo samu gledljivost igre. Sve se svodi na izbij nabij kontre što su patentirali prvo Talijani a usavršili grčki cigani.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Nije Neymar los, samo var ne valja.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Costa treba igrati jer je jedan od igrača sa najboljom formom u zadnja 3 mjeseca. Fizički prespreman i svjež.
To ne znači naravno da je Willian loš, protiv ekipa nivoa Brazila će vjerujem i igrati radi balansa, ali kada se ganja rezultat sigurno je Costa potrebniji.
To ne znači naravno da je Willian loš, protiv ekipa nivoa Brazila će vjerujem i igrati radi balansa, ali kada se ganja rezultat sigurno je Costa potrebniji.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Veceras Zenica : Sarajevo
Aj Krstajicu
Aj Krstajicu
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Sve po zaslugama.harden je napisao/la:Ti si smijesan Jeftha moj, ne vadis Lea iz usta. Vise vi iz Madrida pricate o njemu nego bilo ko.TonySosa je napisao/la:Ne znam šta je smiješno, pokazao više od Messija.harden je napisao/la:Neko neki dan napisao da je Willian jedan od najboljih krila na svijetu
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
- anonymousHD
- Kontakt:
Što Neymar kmeči?
Da, steta sto se ekipa koja ima jednog i po igraca ne nadigrava sa Brazilom kako bi tebe zabavili ispred tva...JonSnow je napisao/la:Na stranu brazilske pi.čkice, strašno je u šta se nogomet pretvorio. Sad 90% ekipa bunkera do iznemoglosti, iako je to odlično za njih po meni je srozalo samu gledljivost igre. Sve se svodi na izbij nabij kontre što su patentirali prvo Talijani a usavršili grčki cigani.
Keylor mu poručio da ne dolazi u Madrid.anonymousHD je napisao/la:Što Neymar kmeči?
Remember, remember the 5th of November.
Costa je imao dobru sezonu u Juventusu i ne znam po kojim kriterijima gura Williana ispred njega. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Drama, uce, mole se, kmece, tako su i proslo prvenstvo pa onda fasovali sedam komada.anonymousHD je napisao/la:Što Neymar kmeči?
Stay tuned for more
Btw VAR je nesto najljepse sto se desilo u sportu, opcenito.
27.10.2020
- exorciiist
- Kontakt:
Koju ekipu boli q za zadovoljstvo gledalaca, realno?
Ako mozes izvuc bod, taman 10 igraca stojalo na golu..
Ako mozes izvuc bod, taman 10 igraca stojalo na golu..
Ne znam sto se cudite tome, pa on je za njih Voldemort, veliko zlo. Ljudi se bore s njim 13 godina. Ne treba to da vas cudi. Saberite recimo samo lige, titule prije pojavljivanja Messija i sada, sve ce biti jasno.harden je napisao/la:Ti si smijesan Jeftha moj, ne vadis Lea iz usta. Vise vi iz Madrida pricate o njemu nego bilo ko.TonySosa je napisao/la:Ne znam šta je smiješno, pokazao više od Messija.harden je napisao/la:Neko neki dan napisao da je Willian jedan od najboljih krila na svijetu
Pogotvo sto od njih svako ima maksimalno 25 godina, pa vi skontajte onda jesu li uzivali ili nisu. Jer ko je gledao Di Stefanov Rejal jel
27.10.2020
Dok drugi placu...

Zadnja izmjena: sajo10, dana/u 22 jun 2018, 16:11, ukupno mijenjano 1 put.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Ma kakvi, ubija draž sporta. Da je normalno svirao penal, ne bi Neymar morao kmečati i čekati da ga Coutinho izvadi.leorey je napisao/la: Btw VAR je nesto najljepse sto se desilo u sportu, opcenito.
Prvenstvo, samo na 1 razlike
Šteta za Kostariku, ali su realno daleko najgori u ovoj grupi pa je jedino fer da ove 3 odlučuje između sebe. Hajmo večeras Mladene, sine zenički.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Treba biti iskren pa reći da ima i puno jačih ekipa od Kostarike koje se odlučuju na ovakvu igru, ali jbg cilj opravdava sredstvo.japa je napisao/la:Da, steta sto se ekipa koja ima jednog i po igraca ne nadigrava sa Brazilom kako bi tebe zabavili ispred tva...JonSnow je napisao/la:Na stranu brazilske pi.čkice, strašno je u šta se nogomet pretvorio. Sad 90% ekipa bunkera do iznemoglosti, iako je to odlično za njih po meni je srozalo samu gledljivost igre. Sve se svodi na izbij nabij kontre što su patentirali prvo Talijani a usavršili grčki cigani.
Ovi što si umišljaju da su navijači Barcelone i Reala, prizivaju i hvale VAR!

Pa da nije smiješno bilo bi žalosno.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
ali kako on sa ponosom npr za Real kaze MI....JonSnow je napisao/la:Ovi što si umišljaju da su navijači Barcelone i Reala, prizivaju i hvale VAR!![]()
![]()
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Pa naravno, lično sudjelovao u uspjehu kluba. Kupio Real Madrid magnet za frižider preko ebay-a.delinjo je napisao/la:ali kako on sa ponosom npr za Real kaze MI....JonSnow je napisao/la:Ovi što si umišljaju da su navijači Barcelone i Reala, prizivaju i hvale VAR!![]()
![]()
Pa da nije smiješno bilo bi žalosno.![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.