FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

mma_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la mma_hz » 22 jun 2018, 15:57

Memara je napisao/la:Al' čuj ne želi na tribine :urnebes: Daj ba ko te pita. Stanojević je bio dobar samo na početku i ne znam šta to on toliko dobro radi? Crepulju pustiti i potpisati ovog Welbeka.
Ko je to bolji??Sem Adukora i Mujakica mozda.

Lik malo desnog beka,malo stopera,malo zadnjeg veznog svaki put sa drugim parom i onda ti kazes sta on to toliko dobro radi.
Ma daj ba. :roll:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 22 jun 2018, 15:59

Memara je napisao/la:Al' čuj ne želi na tribine :urnebes: Daj ba ko te pita. Stanojević je bio dobar samo na početku i ne znam šta to on toliko dobro radi? Crepulju pustiti i potpisati ovog Welbeka.
Al kako znamo da Wellbeck nije prevara, da nije puno gori od Stanojevića? Mi se upecamo na garonje k'o da je svaki Makelele, a imali smo i promašaja s njima. S druge strane, imamo igrača koji su puno više zaslužili tribine. Ne vidim što bi se Velkoskom moralo tražit mjesto, kapitensku dat Mersudinu a Velkoski nek igra po zaslugama a ne zbog trake oko ruke.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 22 jun 2018, 16:04

A šta, svidio im se Welbek i pitali Stanojevića hoćel na tribine da bi ovaj igro? Eh u to mi je teško povjerovati haha

Ako je dobar, a sigurno da nije loš jer se svidio struci, onda ga potpisati bez obzira na broj stranaca. Pavlovića možemo zamjeniti a Crepulja može izganjati brzo naše papire ako ostane kod nas. Bit će kartoni, povrede, a i da ne bude, može se u zavisnosti od forme, doprinosa igri i same igre igrača odlučivati koji će stranac odmoriti, a to može zavisiti i od protivnika.

Ja bi ga odma potpiso.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 22 jun 2018, 16:08

Koliko znam Welbeck je centralni vezni i u istih 11 mogu igrati i on i Adukor i Stanojević. Stanojević je uz Adukora zadnji na štetu kojeg se treba praviti mjesto za stranca. Crepulja može dobiti naše papire, ali u ime pozicije na terenu ne bih ga produžio prije potpisa Welbecka. Riješiti se Pavlovića i ostatak stranaca rotirati iz kola u kolo.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 22 jun 2018, 16:11

Da vam kažem nisam bio dolje kao navijac,moja firma je vrsila neke radove na klupskim kontejnerima ,pa sam igrom slucaja prisustvovao treninzima,Nano nije meni ni rodjak niti prijatelj pa da ga hvalim,a prenio sam vam ono sto su svi dolje vidjeli od strucnog staba ,pa i ljudi koji su bili tu.Na kraju krajeva pitaj te se zasto ga Hus vodi u Sloveniju bez ugovora,možda zato sto je podvala??? :tokralju:

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 22 jun 2018, 16:15

Vanja8 je napisao/la:Da vam kažem nisam bio dolje kao navijac,moja firma je vrsila neke radove na klupskim kontejnerima ,pa sam igrom slucaja prisustvovao treninzima,Nano nije meni ni rodjak niti prijatelj pa da ga hvalim,a prenio sam vam ono sto su svi dolje vidjeli od strucnog staba ,pa i ljudi koji su bili tu.Na kraju krajeva pitaj te se zasto ga Hus vodi u Sloveniju bez ugovora,možda zato sto je podvala??? :tokralju:
Niko ne kaze da je podvala prijatelju,cak sta vise.Al neka vrijeme uradi svoje.
FK SARAJEVO.

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 22 jun 2018, 16:17

Uostalom ko garantuje da već na zimu Adukor neće reći hoću da idem, ili Stanojević i Šofranac? Potpisati čovjeka bez obzira na sve!

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 22 jun 2018, 16:19

Crepulji nude kao manje para, jos kad mu kazu da ce nekad i na tribinu jer je stranac...bas ce pristati.
Druga stvar, prodaja/rjesavanje-papira/posudba jednog od dvojca Adukor/Stanojevic je pod moranje ako hoces da ti Welbeck igra. Necemo placati strance extra parama i svako kolo da jedan visi na tribini. Ili cekati suspenziju/povredu.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 22 jun 2018, 16:23

Hoce li se pojaviti konacno kakva pouzdana spica,da nije djuturum,i da nije Damir?????
Merso je realno dobar jos za ovu sezonu,ali nikako kao jedini spic,valjda je to i suparnickim vratima vise jasno!
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

High

Post Postao/la High » 22 jun 2018, 16:25

Daj nam starohane!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 22 jun 2018, 16:25

muhamedhulk je napisao/la:Crepulji nude kao manje para, jos kad mu kazu da ce nekad i na tribinu jer je stranac...bas ce pristati.
Druga stvar, prodaja/rjesavanje-papira/posudba jednog od dvojca Adukor/Stanojevic je pod moranje ako hoces da ti Welbeck igra. Necemo placati strance extra parama i svako kolo da jedan visi na tribini. Ili cekati suspenziju/povredu.
Riješiš se Pavlovića kao najlošijeg stranca, Šofranca i Dupovca rotiraš i ćao.

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 22 jun 2018, 16:26

Zip je napisao/la:
Vanja8 je napisao/la::bow: :bow: Ljudi moji ja nemam razloga da vam lažem,bio sam na svim treninzima u Butmiru,nije važno kojim razlogom,Nana je igrac kakvog Sarajevo odavno nije imalo,Čovjek dva sata ne staje ,sve u istom tempu,kad on pocne ganjati cijela ekipa se diže,Mislim možete sumnjati u moje rijeci,ali budite sigurni,ovakvog tipa igraca nema ni jedan klub ovdje,pa na insistiranje Husa je posao u Sloveniju.Dva sata treninga možete samo njega gledati i uživati,ne da je zvijer,ja ono kod nas nisam vidio do sada
Pa ako je tako, sta cekaju da ga potpisu?
skoroalen je napisao/la:Dok je on tako dobar, neće ga naši potpisat. :mrgreen:
U suštini, ako Crepulja sredi papire i nogiramo Pavlovića, Velbek bi bio taj peti stranac. Budući da je Šofranac više povrijeđen nego zdrav, da Velkoski češće nije u formi nego što jest... mogao bi se napravit kompromis, da svaki vikend neko od strendžera odmara. Zavisi od protivnika, u težim tekmama igraju Adukor, Stanojević i Velbek, s takvom sredinom bismo Valensiju nadrtrčali. Slabije tekme neko od njih odmara, igra Crepulja koji kreativnim pasovima treba da probije bunkere. Niko ne treba da ima garantovano mjesto u prvih 11, ko imalo ispadne iz forme, noga. Konkurencija je najbolja stvar koju možemo imat u klubu.
Skoro sve objasnio
:kafa:

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 22 jun 2018, 16:34

Strajkujem gladju i necu da jedem dok neko ne sazna jel Adukor sa ekipom u Sloveniji...neka ss.ba provjeri ko god :pray:

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 22 jun 2018, 16:35

Ako potpisemo tog dobrog beka (Welbek) to znaci da pocinjemo sklapati tim za Sevilju

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 22 jun 2018, 16:40

kengur je napisao/la:Ako potpisemo tog dobrog beka (Welbek) to znaci da pocinjemo sklapati tim za Sevilju
Ma treba brate biti oprezan i protiv ovih talijana,nisu za odbaciti ovi iz Bergama.
FK SARAJEVO.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 22 jun 2018, 16:40

muhamedhulk je napisao/la:Crepulji nude kao manje para, jos kad mu kazu da ce nekad i na tribinu jer je stranac...bas ce pristati.
A što je pod moranje? Što Velkoski mora igrat? Što Pavlović mora bit na golu kad smo se svi složili, i prije ovog novog zakona o strancima, da nam treba novi golman? Što Šofranac mora bit u rosteru svaku utakmicu? Vidi druže, u prvoj ti zaigraju Dupovac i Mujakić, odmah ne moraš na klupi imat trećeg stopera jer bi ti u slučaju povrede jednog od stopera tu poziciju do kraja tekme mogao pokrit Adukor, a umjesto povrijeđenog stopera ulazi drugi veznjak koji ide na Adukorovo mjesto.
Zadnji stranci koji ovako ućoravo treba da stradaju su Adukor i Stanojević. U slučaju pada forme bilo koga presadit na klupu, zato i postoji konkurencija. Al u startu nekog otpisivat nam je velika glupost.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 22 jun 2018, 16:42

Nezz kojom logikom pojedinci odbacuju Stanojevica a Sofranac je zacementiran.
Ajde molim vas to mi objasnite.
FK SARAJEVO.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 22 jun 2018, 16:47

SarajevoJeBordo je napisao/la:
Kako je čapljina strana država?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

bihuzur
Kontakt:

Post Postao/la bihuzur » 22 jun 2018, 16:53

velkoski i pavlovic nisu kalibar za FKS. crepulja i sofranac znaju lopte ali su vise u bolnici nego nago na treninzima..sva cetvorica su stranci.
stanojevic i adukor jedini profesionalci u klubu.
husref razmislja da pidru ubaci umjesto tattoomirovica.

UltraSA
Kontakt:

Post Postao/la UltraSA » 22 jun 2018, 16:55

DenchiNL je napisao/la:
SarajevoJeBordo je napisao/la:
Kako je čapljina strana država?
Nece da uzme bh.drzavljanstvo.
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.