FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Kao sto gledam otici ce i Terzic, znaci stoperi ce bit Vasiljevic i Adzem.
Covjek imao bolju ponudu. Zarađivao je ovdje pet milja, šta je trebalo, dati mu 10? 
Niko, niko, samo Sloboda
-
Sariel1987
- Kontakt:
Uz duzno postovanje al ne rise tita ti.
Ne moras ih branit od nas kolko god da je u pitanju(za odbranu)
Jedno se prica a drugo radi konstantno.
Pitanje je samo dokad??
Ne moras ih branit od nas kolko god da je u pitanju(za odbranu)
Jedno se prica a drugo radi konstantno.
Pitanje je samo dokad??
Zadnja izmjena: Sariel1987, dana/u 22 jun 2018, 17:46, ukupno mijenjano 1 put.
Darko Todorović napustio je pripreme Slobode i uz saglasnost kluba bi trebao tokom dana potpisati ugovor sa novim klubom.
-
Sariel1987
- Kontakt:
Znaci da se podsjetimo75000 je napisao/la:Darko Todorović napustio je pripreme Slobode i uz saglasnost kluba bi trebao tokom dana potpisati ugovor sa novim klubom.
Druga liga druga liga smiju nam se svi
Sunce ti je bem
- tuzlak1987
- Kontakt:
On ako je otisao i dobro je, bolje sada nego naredne godine besplatno. Te pare neka uloze kvalitetno.
nas samo cudo moze spasit ovaj tim je katastrofa ako ne dodje kakav centarfor i koji vezni
fukare
tuzlak1987 je napisao/la:On ako je otisao i dobro je, bolje sada nego naredne godine besplatno. Te pare neka uloze kvalitetno.
U Tom Cat uložiti. Jbo sve svoje krkansko, hoće li ostati ijedan igrač pošten. Ovo je uvod u sahranu Slobode i to za 100-ti rođendan. E da jbm ti i J. I. sve tvoje. Nije dobro Slobodi nauditi, da bi se naudilo meni. Treba ti odmah nauditi, bem li ti sve
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Koliko smo dobili za Todorovica

Mi pojedini godinama pisemo nevalja pljuvali nas ovdje.....jbg.
Mi pojedini godinama pisemo nevalja pljuvali nas ovdje.....jbg.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ako prodamo igraca to valja, kada se pljuje treba realno pljuvati. Do ove uprave niti jedna nije nista zaradila. Sa ovom se prodao Krpic, pa ce se prodati i jos neki.
Igracki kadar druga stvar za sebe, tu nam treba igraca. Novac treba transparentno uloziti u nove igrace i dugove.
Igracki kadar druga stvar za sebe, tu nam treba igraca. Novac treba transparentno uloziti u nove igrace i dugove.
-
Sariel1987
- Kontakt:
Handzic nije se dogovorio sa slobodom.
Kako saznajemo trazio 12 hiljada a nudjeno mu 11.
Kako saznajemo trazio 12 hiljada a nudjeno mu 11.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Handzica su svakako svi popljuvali ko nije dobar, eto sada onda nema razloga da se zali jel. Kada dodje los, kada ne dodje sto nije dosao.
-
Sariel1987
- Kontakt:
Brate dovedi dvojicu da valja.al **** sa onim menadzerima.a rekli da ce prekinut s tim .
I onda ti je sve jasno. Ne valja i bog da kaze.
Oni ce se svi razbjezat ko ckepi a mi cemo ostat kmecat i psihodelisat.
Zadnja izmjena: Sariel1987, dana/u 22 jun 2018, 18:15, ukupno mijenjano 1 put.
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Kljucna rijectuzlak1987 je napisao/la:Ako prodamo igraca to valja, kada se pljuje treba realno pljuvati. Do ove uprave niti jedna nije nista zaradila. Sa ovom se prodao Krpic, pa ce se prodati i jos neki.
TRANSPARENTNO
Mos zaboraviti.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma svaka ekipa radi sa managerima, 90% su managerski igraci. Samo zavisi sta ti ko uvali. Vecina klubova ne dobije igraca kojeg zeli pa dovode alternative. Mi dobijemo losije alternative jer imamo manje para od ostalih. A da ostali nesto sada znaju bolje, ne znaju ali ili imaju kvalitetnijeg covjeka na vrhu kluba ili vise para.Sariel1987 je napisao/la:Brate dovedi dvojicu da valja.al **** sa onim menadzerima.a rekli da ce prekinut s tim .
Mi prvo nemamo atmosferu, navijaci ce sve popljuvati i stvarati uvijek negativnu atmosferu. Drugo nemamo trenera i predsjednika koji ima ime pa moze to kontrolisati, onda i igraci losije igraju. Da dovedemo odlicne igrace opet cemo imati losu ekipu kroz sezonu jer nema ni navijaca, ni trenera ni para od predsjednika.
-
Sariel1987
- Kontakt:
Laz najvise boli i smeta
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Ovaj tuzlak bi i hitleru nasao opravdanje i branio ga.dzaba mu objasnjavas.Sariel1987 je napisao/la:Laz najvise boli i smeta
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
-
Sariel1987
- Kontakt:
Ma i razumijem ga u neku ruku.brani klub.kako misli da je najbolje za isti.
Al sto neko rece meni vise ne stane pod kozhu.
Bjeri ba.nemas love povuci se sam je bo zajebanciju.
Al sto neko rece meni vise ne stane pod kozhu.
Bjeri ba.nemas love povuci se sam je bo zajebanciju.
- Probisvjet
- Kontakt:
Izgleda da je mace zamijenio Todora za bus. Ta ce sisa, kod nas je bolji.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Todorovica sam ocekivao svakako da prodaju, sada vjerovatno je to cifra manja od one koju zamisljamo. To je krivica i u radu kluba, sto npr klub ne zna naci musteriju vec dobijes od Hajduka i managera ponudu pa uzmi ili ostavi. Ali svakako prodaja, treba uzeti procent i praviti nove igrace.
Losa stvar je sto su rasformirali ekipu, pa ce biti upitan opstanak. Opet igrac koji se bori za opstanak spusti sebi cijenu. Nadje tu svako svoj dio kolaca, uglavnom fudbal je u BIH najmanje za navijace. Nisu oni bezveze rasformirali ni ekipu, niti ce predstaviti neko gdje ce otici pare. I ove ostale ekipe u ligi, slabo tu ima ko posten da vodi klubove.
Losa stvar je sto su rasformirali ekipu, pa ce biti upitan opstanak. Opet igrac koji se bori za opstanak spusti sebi cijenu. Nadje tu svako svoj dio kolaca, uglavnom fudbal je u BIH najmanje za navijace. Nisu oni bezveze rasformirali ni ekipu, niti ce predstaviti neko gdje ce otici pare. I ove ostale ekipe u ligi, slabo tu ima ko posten da vodi klubove.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.