FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Osttribine
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Osttribine » 22 jun 2018, 17:46

StariGrad071 je napisao/la:Velkoski je najbolji igrac u ekipi 12 golova i 10 asistencija prosle godine. Stanojevic je odigrao 12 utakmica dobro prosle sezone tj kad je husref dosao pa do polusezone, poslije je bio ispod prosjeka. Neka igraju najbolji.

Al cuj krste nije igrac za fks. Jaoooo HAHAHHAAHHAHAAHHAAH kakvi balvani.

Evo za crepulju price ko za halila. I vi ko djecica pa se palite.
I ja citam sta pojedinci pisu i nevjerujem, da su oni bar ovi koji bi trebali biti, ucinkoviti kao Krste koji istina nas nervira svojom "lijenom igrom" pa hajde. I ja sam ovo isto pisao za Stanojevica da je bio los ovu polusezonu, prvu je odigrao extra nema dileme, ali hajde to ti nekom dokazi ovde. Ali daleko od toga da bih se rijesio Stanojevica, treba i njega zadrzati i mozda i tog Wellbecka potpisati ako je istina za to kako ovaj napisa. Sezona je duga i titulu/kup osvaja sirok roster izmedju ostalog.

StariGrad071
Kontakt:

Post Postao/la StariGrad071 » 22 jun 2018, 17:47

Ma raja veze sa fudbalom nema.

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 22 jun 2018, 17:48

Znam dobro da Crepulja može steći naše državljanstvo, samo što za njeg smatram da je skup igrač u odnosu na kvalitet bez obzira na sve. @skoro je objasnio sve oko stranaca i tome bih dodao da su velike šanse da ostanemo na zimu bez nekog od stranaca, prije svega Adukora, a priliku da potpišemo nekog igrača kao sto je Welbeck na zimu sigurno necemo imati.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 22 jun 2018, 17:49

https://www.transfermarkt.com/goran-joz ... eler/46420

Da su bolidi ostavili opciju sa 6 stranaca, ekstra rjesenje na poziciji l.beka, al' eto :thumbdown:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 22 jun 2018, 17:51

belosevic28 je napisao/la:https://www.transfermarkt.com/goran-joz ... eler/46420

Da su bolidi ostavili opciju sa 6 stranaca, ekstra rjesenje na poziciji l.beka, al' eto :thumbdown:
Obrisi post, beli, ne valja ovo. Nisi spomenuo ni Siouxa ni moderatora. :mrgreen:
Bahati, bahati Željkan!
1946

bihuzur
Kontakt:

Post Postao/la bihuzur » 22 jun 2018, 17:52

belosevic28 je napisao/la:https://www.transfermarkt.com/goran-joz ... eler/46420

ovaj je iz zenice?

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 22 jun 2018, 17:54

muhamedhulk je napisao/la:@skoro
Zato sto Welbeck igra poziciju DM kao i Adukor/Stanojevic. I zato sto je kao spomenuti dvojac - stranac.
Ponavljam se; Sofranac ugovor 2 godine, Pavlovic godinu, Krste na AM je tito za bilo koga u ekipi.
I na kraju, nece stranac pristati da nekad sjedi na tribini..mozda Said i Novakovic jesu pristali ali nisu svi oni.
@ostali
Pisalo se da Crepulji nude manje pare. Pise se i da se vodi kao stranac. Ne znam kome vjerovati vise...

Ja ostajem pri stavu da ce Adukor/Stanojevic :wave: .
Said i Novaković nisu "pristali" da sjede na tribini, NISU HTJELI SPORAZUMNO RASKINUTI UGOVOR(pogotovo Said), a na tribini su sjedili jer nisu imali mjesta u ekipi, i uzimali platu "nako" do isteka ugovora.
Ono što pišu, neki kvazinovinari na portalima, i pojedini forumaši, uvijek treba prihvatiti sa skepsom.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 22 jun 2018, 17:59

joker90 je napisao/la:

Da su bolidi ostavili opciju sa 6 stranaca, ekstra rjesenje na poziciji l.beka ali na obraz vrlom Hilmi :thumbdown:
Obrisi post, beli, ne valja ovo. Nisi spomenuo ni Siouxa ni moderatora. :mrgreen:
:kafa:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

High

Post Postao/la High » 22 jun 2018, 17:59

Daj nam ovakve! :kafa:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 22 jun 2018, 18:02

@skoro
Mogu papiri Stanojevicu. Samo je problem kad klub hoce da se rijesi igraca; hoce igrac pare od ugovora. :D Npr. Stanojevic ima ugovor jos DVIJE godine i da nista ne uzme nijednu platu prilikom prekida? :hmmm:
Adukora prodati. :kafa: :mrgreen:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 22 jun 2018, 18:03

skoroalen je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:
StariGrad071 je napisao/la:Sigurno je do toga. Ako ga zbuni to sto uvjezbava heftu haj ti kuci sine.
Veze ti nemas sa zivotom.
Nek Barselona stavi Messija na desnog beka, on je najbolji na svijetu, mora rasturat na svakoj poziciji. :lol:
Neki likovi k'o da u životu nisu fudbalsku utakmicu ni pogledali, a ni odigrali. :facepalm:
@muhamedhulk nek prodaju Stanojevića il nek mu daju čiste papire, a ne da izuzetno zahvalnog momka šalju na tribine i yebu mu karijeru. Ako to nismo uradili šupcima ranije, ne treba ni njemu.
Skoro STA mislis da uvjezbamo heftu Pavlovića u spic a Ahmetovića na gol pa ako ne budu dobri ide ona"haj ti kuci sine" ,majko moja stid me nekih pitara.
Sto se tice situacije Stanojevic/Welbek bolje vrabac u ruci nego golub na grani.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 22 jun 2018, 18:12

Ne mogu da vjerujem da se diskutuje o raskidu ugovora sa Stanojevicem zbog nekog anonimusa iz drugog tima, iz dodjeg dijela tabele danske lige.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 22 jun 2018, 18:14

bihuzur je napisao/la:

ovaj je iz zenice?
Domaci igrac, dovest ce ga kone garant...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 22 jun 2018, 18:17

DenchiNL je napisao/la:
bihuzur je napisao/la:

ovaj je iz zenice?
Domaci igrac, dovest ce ga kone garant...
Jeebo majku bas ima fin broj odigranih utakmica u ok ligama, zamislite kakvo bi on osvjezenje bio
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 22 jun 2018, 18:18

Sabinho je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da se diskutuje o raskidu ugovora sa Stanojevicem zbog nekog anonimusa iz drugog tima, iz dodjeg dijela tabele danske lige.
Prati situaciju brate.

Prijavljuju se lik na forum i kaze bio u Butmiru gledao Welbeka i pise kako jede zemlju,kako nikad nismo imali boljeg i pazi sad ovo da ne moze da potpise jer je Husref rekao da Stanojevic ne zeli na tribine.Zamisli nebuloze.Onda se prikljucuju ostali i govore kako je Husref prezadovoljan sa njim,masina doktori se sjebaju.Da razjasnimo ja nigdje nisam procitao da je to Husref rekao,a to rekla kazala nigjde veze.I tako smo dosli u situaciju da se pljuje jedan od najkvalitetnijih igraca u nasem timu zbog anonimusa koji nije uspjeo gdje Kerim Memija uspjeva.Mi smo ga vec prodali i otjerali na tribine jer je neko rekao da lik jede zemlju.Opet kazem i da je istina da jede zemlju jede je i Stanojević.
Nista licno protiv Vanje al mu ne vjerujem dok se sam ne uvjerim a do tada Stanojevic ispred Welbeka pa cemo vidjeti STA Ce SS odluciti..
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 22 jun 2018, 18:22, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 22 jun 2018, 18:20

Kad vidim da se pise "velkoski svejedno nije za nas" hoće mi bit nešto. Šta vam je ljudi dozovite se malo, čovjek ima prejakih utakmica za ovaj klub, prejakih golova i asistencija. Šta mene boli briga jel njemu dres suh ili mokar od znoja, ako on svojim golom riješi tekmu, ili ako svojom asistencijom i podvaljenom loptom napadaču riješi tekmu. Pa čovjek ima 12 golova i 10 asistencija. Svi klubovi iz naše lige bi svršavali da ga mogu imat, samo eto nama pitarima ne valja dojučerašnji reprezentativac Makedonije, skolovan igrac i neko ko je zabio 12 golova i podjelio 10 asistencija, jer eto kao šeta se po terenu.
Stvarno ponekad kad se malo dublje pogleda ovo naše navijacko analiziranje pojedinih igraca, mi ne zasluzujemo bolje od ovog stanja.
Dupovac :D :thumbup:

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 22 jun 2018, 18:23

Sabinho je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da se diskutuje o raskidu ugovora sa Stanojevicem zbog nekog anonimusa iz drugog tima, iz dodjeg dijela tabele danske lige.
Trenutno je cak i Stan ili Adukor visak. Tj. sa njima imamo 5 stranaca.
Ja ne vidim kako jos i Welbecka ubaciti. Ali ako stvarno ljudi hoce da sjede nekad na tribini ja sam za da se dovede jos koji stranac. Imamo pare!! Platicemo i sjedenje na tribini. :kafa:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

High

Post Postao/la High » 22 jun 2018, 18:24

Atalanta je veći klub od Atlante!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 22 jun 2018, 18:25

muhamedhulk je napisao/la:
Trenutno je cak i Stan ili Adukor visak. Tj. sa njima imamo 5 stranaca.
Ja ne vidim kako jos i Welbecka ubaciti. Ali ako stvarno ljudi hoce da sjede nekad na tribini ja sam za da se dovede jos koji stranac. Imamo pare!! Platicemo i sjedenje na tribini. :kafa:
Visak su Pavlović i Sofranac mnogo prije Adukora i Stanojevica
FK SARAJEVO.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 22 jun 2018, 18:26

:thumbup: Ma ja se ne ljutim druže kažem vam ono o cemu i drugi govore,nista ja protiv Stanojevica nema,momak se i botio i trcao,ja samo kažem da je Nana odlican igrac ,a nadam se dace te ga uskoro i sami gledati

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 100 gostiju.