Ma nastaviti kako smo i prije, kad imam pozdan info, napišem ovde da Dolazi 1 igrač i onda u PP posalje se PROVJERENIM nasim forumašima.
NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Pa vidimo smo kad je spačka oko Neretljakovog uzimanja klupe doslo preko ss.ba do SN pa cak i do Slobodne Dalmacije
Ma nastaviti kako smo i prije, kad imam pozdan info, napišem ovde da Dolazi 1 igrač i onda u PP posalje se PROVJERENIM nasim forumašima.
Pa sto ga ne iskopcase iz struje hahahEvolve je napisao/la:Rikno nam novi semafor nakon sinoc i nevremena, ali izgleda da je popravljivo..
Kad je danas u Gabeli prijateljska?
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
18:30.Android je napisao/la:Pa sto ga ne iskopcase iz struje hahahEvolve je napisao/la:Rikno nam novi semafor nakon sinoc i nevremena, ali izgleda da je popravljivo..
Kad je danas u Gabeli prijateljska?
Igraj Široki ti si najbolji!
Ajde da je to bila neka informacija,nego obicna zayebancija,i to tvoja ako se dobro sjecamsretan123 je napisao/la:Pa vidimo smo kad je spačka oko Neretljakovog uzimanja klupe doslo preko ss.ba do SN pa cak i do Slobodne Dalmacije![]()
SAMO ŠIROKI!
@brig je bacio kost, a znam da ovi glodavci sa ss.ba se hvataju ko muhe na ljepenku...pa idemo se poigrati... dodje do Sportski Novosti i Slobodnesince1948 je napisao/la:Ajde da je to bila neka informacija,nego obicna zayebancija,i to tvoja ako se dobro sjecamsretan123 je napisao/la:Pa vidimo smo kad je spačka oko Neretljakovog uzimanja klupe doslo preko ss.ba do SN pa cak i do Slobodne Dalmacije![]()
Nećemopenke je napisao/la:Hocete li raditi prijenos danas? @hlive
Eventualno tekstualno ako bude 3G mobilni radio jer nam zadnji put na prvenstvu jedva nekako spojilo. Pa barem tekstualni. Ali ide se snimati i bit će situacije večeras.
It's better when it's live
Super,kad smo ono sa Zeljom ?hlive je napisao/la:Nećemopenke je napisao/la:Hocete li raditi prijenos danas? @hlive
Eventualno tekstualno ako bude 3G mobilni radio jer nam zadnji put na prvenstvu jedva nekako spojilo. Pa barem tekstualni. Ali ide se snimati i bit će situacije večeras.
Samo jedno ime
29.6., ne zna se još gdje će se igrati ali može bit na Pecari bude ako vrijeme bude dobropenke je napisao/la:Super,kad smo ono sa Zeljom ?hlive je napisao/la:Nećemopenke je napisao/la:Hocete li raditi prijenos danas? @hlive
Očekujte danas sutra video teaser/prezentaciju novog dresa, a od idućeg tjedna kreću članske i godišnje. Bit će nagradnih igara itd itd
-
volimsiroki
- Kontakt:
Novi dres. Nadam se da je malo ljepsi. Posto mi je ovaj bezzze...jel sa prezimenima ili?
Igraj Široki, ti si najbolji !!
-
Mirokatic99
- Kontakt:
NK Široki Brijeg
[DOMINIK KOVAČIĆ POTPISAO ZA "PLAVO-BIJELE"]
Dominik Kovačić (24), nekadašnji stoper Zagreba, Lugana i Šerifa, novi je član Širokog Brijega. Za „plavo-bijele“ je potpisao vjernost na dvije godine, uz mogućnost produženja ugovora za još jednu godinu.
[DOMINIK KOVAČIĆ POTPISAO ZA "PLAVO-BIJELE"]
Dominik Kovačić (24), nekadašnji stoper Zagreba, Lugana i Šerifa, novi je član Širokog Brijega. Za „plavo-bijele“ je potpisao vjernost na dvije godine, uz mogućnost produženja ugovora za još jednu godinu.
Nisam upoznat sa kvalitetom ovog momka, nek mu je sa srecom, nadam se da ce biti dobra zamjena za Bralu
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Dominik i sluzbenopenke je napisao/la:Ante Hrkac i Dominik Kovacic,bivsi igrac Zagreba,Lugana i Sheriffa poslao ga Sablja
Samo jedno ime
- Evolve
- Kontakt:
Široki nastupa u idućem sastavu: Bandić, Barišić, Kovačić, Kvesić, Ćorluka, Mašić, Begonja, Marić, Turčin, Eliomar, Bagarić.
- Evolve
- Kontakt:
Bravo za dres! Nesto slicno Jako dresovima od pretprosle sezone. Ja sam zadovoljan.
Samo jedno ime
A ništa bravo za video?penke je napisao/la:Bravo za dres! Nesto slicno Jako dresovima od pretprosle sezone. Ja sam zadovoljan.
S videom još zadovoljnijihlive je napisao/la:A ništa bravo za video?penke je napisao/la:Bravo za dres! Nesto slicno Jako dresovima od pretprosle sezone. Ja sam zadovoljan.![]()
![]()
Odličan posao radite,samo nastavite!
Samo jedno ime
Trenutno korisnika/ca: Vanja8, Venom, WeekendOffender i 12 gostiju.