Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Samo kod nas bus prazan. Haman cemo putnike hvatati usput po stanicama.Probisvjet je napisao/la:Izgleda da je mace zamijenio Todora za bus. Ta ce sisa, kod nas je bolji.![]()
![]()
![]()
Pocni malo prenositi istinite stvari nemoj bombe bacati.katarakta je napisao/la:Covjek imao bolju ponudu. Zarađivao je ovdje pet milja, šta je trebalo, dati mu 10?
Brcanskamalta je napisao/la:Ovaj tuzlak bi i hitleru nasao opravdanje i branio ga.dzaba mu objasnjavas.Sariel1987 je napisao/la:Laz najvise boli i smeta
Kupovinom sezonske direktno se pomaze Senad a indirektno gura Sloboda u drugu ligu!!Bolje uzet pojedinačnu kartu ako nam se bas bude islo na neku tekmuBeduin je napisao/la:Umjesto sezonske karte, kospa i piva na stadiona, kupovine dresa i drugih sitnica te gledanja kako se klub i dalje unistava i sramoti, pametnije je halaliti 50KM ovim napacenim migrantima jer je i nas narod bio u slicnoj situaciji, a i daleko veci je sevap.
Pa Radnik sa budzetom 500 000 uze kup,koga yebes tituzlak1987 je napisao/la:Sada ti je da opstanes milion. A eto od ta dva i pol miliona koja kazes mada ne znam odakle vam cifre i kako ih izvlacite je dato sigurno 700 hiljada na reprogram i tuzbe.
U ovoj ligi nisam nikada u 15 godina vidio da neko kaze koliko ima od sponzora, koliki mu je budzet.
Jedan slucaj. Za klubove iz velikih gradova treba milion minimalno da se opstaje. Krstajicu je igrac 1000 KM nama 5000.Brcanskamalta je napisao/la:Pa Radnik sa budzetom 500 000 uze kup,koga yebes tituzlak1987 je napisao/la:Sada ti je da opstanes milion. A eto od ta dva i pol miliona koja kazes mada ne znam odakle vam cifre i kako ih izvlacite je dato sigurno 700 hiljada na reprogram i tuzbe.
U ovoj ligi nisam nikada u 15 godina vidio da neko kaze koliko ima od sponzora, koliki mu je budzet.
Tuzlak to ti je očiti dokaz da narod ovoj upravi tj Senadu koji trenutno sam čini upravu ne vjeruje!!tuzlak1987 je napisao/la:Jedan slucaj. Za klubove iz velikih gradova treba milion minimalno da se opstaje. Krstajicu je igrac 1000 KM nama 5000.Brcanskamalta je napisao/la:Pa Radnik sa budzetom 500 000 uze kup,koga yebes tituzlak1987 je napisao/la:Sada ti je da opstanes milion. A eto od ta dva i pol miliona koja kazes mada ne znam odakle vam cifre i kako ih izvlacite je dato sigurno 700 hiljada na reprogram i tuzbe.
Ovoj upravi realno od starta niko nije niti kupovao sezonske, a ni karte. Nikakav prihod od toga. Kod prosle upravnog nije bilo osim na papiru, imali su po 4-5 hiljada prodanih ulaznica, 600-700 sezonskih i nisu nikada opravdali gdje je otislo. Sezona pocela pobjegli sa parama od sezonskih, a karte bile cener.
Kod ovih se proda 500 ulaznica ako i toliko to je mizeran novac kojim ne bi mogla funkcionisati ni ekipa iz Federalne.
Ma da dodje melek bio bi popljuvan zbog Azmira. Dobio je ono sto je i trazio, a to je da ljudi dignu ruke od Slobode. Da ljudi dolaze mogla bi se i otjerati uprava i dovesti sponzori i sve. Ovako niko ne prihvata nista osim njega.Brcanskamalta je napisao/la:Tuzlak veslaj koga hoces mene ne mozes...
Prosla uprava imala 600 000 za tri i pol godine od grada ova ima skoro 800 000 godisnje.....
I eto ti balansa yebo te karte. ..
Nemam vremena za tebe branis neodbranjivo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.