Moggi je napisao/la:koji su nasi
bijeli.
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Moggi je napisao/la:koji su nasi
plavobeli je napisao/la:Srbija-Reprezentacija Tuljumbi, Bakljava, bjelih kapica 1:0![]()
Trebate obratiti pažnju na ovakve postove, ne samo na one koje objavljuju navijači Srbije! O tome sam govorio!COYS je napisao/la:plavobeli je napisao/la:Srbija-Reprezentacija Tuljumbi, Bakljava, bjelih kapica 1:0![]()
Kosovo Republjik
Jel nas cujete? Rusija, Srbija!!!COYS je napisao/la:plavobeli je napisao/la:Srbija-Reprezentacija Tuljumbi, Bakljava, bjelih kapica 1:0![]()
Kosovo Republjik
fuj šta čovjek napisaMoggi je napisao/la:napusti temuCOYS je napisao/la:Zagrlimo se braco Bosnjani, Siptari, Hrvati i Svicarci!
Druze ipak igraju moji posto imam dvojno drzavljanstvo.Za tebe mozda komsije, a za mene moji, komsija.Sheyi je napisao/la:Neka bolan, opusti se malo, uzivaj u igri komsijske reprezentacije.
plavobeli je napisao/la:Jel nas cujete? Rusija, Srbija!!!COYS je napisao/la:plavobeli je napisao/la:Srbija-Reprezentacija Tuljumbi, Bakljava, bjelih kapica 1:0![]()
Kosovo Republjik
To je inace jako tesko izganjatiplavobeli je napisao/la:Druze ipak igraju moji posto imam dvojno drzavljanstvo.Za tebe mozda komsije, a za mene moji, komsija.Sheyi je napisao/la:Neka bolan, opusti se malo, uzivaj u igri komsijske reprezentacije.![]()
COYS je napisao/la:plavobeli je napisao/la: Jel nas cujete? Rusija, Srbija!!!
Jos da predjes granicu Kosova.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.