FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zar nas Velic nije nesta zajebao??
Znaci ipak ne vjerujemo Pidri malom.Nista onda Vego jedini logičan izbor ja ne sumnjam da Ce ga madjari ili kone uzeti ako ga ne zaganjamo.Pgt sto ne racunaju ozb na Mehremica.
STA je sa onim Koljicem iz Krupe??
Morto@ ne bi al bi bilo oko 600-700 ljudi siguran sam se.
Znaci ipak ne vjerujemo Pidri malom.Nista onda Vego jedini logičan izbor ja ne sumnjam da Ce ga madjari ili kone uzeti ako ga ne zaganjamo.Pgt sto ne racunaju ozb na Mehremica.
STA je sa onim Koljicem iz Krupe??
Morto@ ne bi al bi bilo oko 600-700 ljudi siguran sam se.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma kad braca ulete bit ce nas i 2 milje

Salu na stranu, mogli bi to uraditi ali jednostavno raja je mrtva za takvo nesto tako da sumnjam da bi i neko furanje urodilo plodom. 500-600 nasih i 100 UD bi bila moja pretpostavka.

Salu na stranu, mogli bi to uraditi ali jednostavno raja je mrtva za takvo nesto tako da sumnjam da bi i neko furanje urodilo plodom. 500-600 nasih i 100 UD bi bila moja pretpostavka.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jel se igra na Atalantinom stadionu ili opet negdje drugo jer im ne zadovoljava stadionMortemHz je napisao/la:Zanima me vase misljenje, kada bi se stvari makar malo vratile u pozitivu, da li bi mogli napuniti stadion u Bergamu, naravno pod uslovom da prođemo Armence? Ako neko ne zna, dobili bi 1.236 ulaznica. Ultras Dynamo bi prisustvovao utakmici isto tako, u malom broju.
Izgleda onaj Mapei stadion od Sasuola cini mi se nazalost.hrn je napisao/la:Jel se igra na Atalantinom stadionu ili opet negdje drugo jer im ne zadovoljava stadionMortemHz je napisao/la:Zanima me vase misljenje, kada bi se stvari makar malo vratile u pozitivu, da li bi mogli napuniti stadion u Bergamu, naravno pod uslovom da prođemo Armence? Ako neko ne zna, dobili bi 1.236 ulaznica. Ultras Dynamo bi prisustvovao utakmici isto tako, u malom broju.
FK SARAJEVO.
-
ajdohordas
- Kontakt:
Forma je prolazna, klasa je vječna, a ako cemo realno on je za potrebe nase lige klasa. Eh sad to sto on nije nikad rotiran bez obzira na svoju formu, to je vec druga priča. Ali da nije za nas kao sto pojedinci ovdje tvrde to je apsolutno greska. U principu ja se slažem sa tobom, svojim umijećem i znanjem nam je od koristi i moze nam dosta pomoci, ali u trenucima kad je totalno van forme, mora ici van posebno ako se i Welbeck potpise.skoroalen je napisao/la:Ja sam pisao za Velkoskog. Ne smeta meni on nit smatram da je otpad, al me nervira što se prema ovim postovima on gura u prvu postavu pod svaku cijenu. A amnestira ga samo ta kapitenska na ruci, i realno zbog nje će igrat bez obzira šta pokaže. Bio je većinom dobar al ne smije bit nezamjenjiv. Ako padne u formi kao što je kod nas pao u zimskom dijelu sezone, nek se otvori mogućnost da i on ispadne iz ekipe, posebno zato što je stranac.ajdohordas je napisao/la:Kad vidim da se pise "velkoski svejedno nije za nas" hoće mi bit nešto. Šta vam je ljudi dozovite se malo, čovjek ima prejakih utakmica za ovaj klub, prejakih golova i asistencija. Šta mene boli briga jel njemu dres suh ili mokar od znoja, ako on svojim golom riješi tekmu, ili ako svojom asistencijom i podvaljenom loptom napadaču riješi tekmu. Pa čovjek ima 12 golova i 10 asistencija. Svi klubovi iz naše lige bi svršavali da ga mogu imat, samo eto nama pitarima ne valja dojučerašnji reprezentativac Makedonije, skolovan igrac i neko ko je zabio 12 golova i podjelio 10 asistencija, jer eto kao šeta se po terenu.
Stvarno ponekad kad se malo dublje pogleda ovo naše navijacko analiziranje pojedinih igraca, mi ne zasluzujemo bolje od ovog stanja.
Dupovac![]()
tesko buraz, previse je to ljudi a daleko putovanjeMortemHz je napisao/la:Zanima me vase misljenje, kada bi se stvari makar malo vratile u pozitivu, da li bi mogli napuniti stadion u Bergamu, naravno pod uslovom da prođemo Armence? Ako neko ne zna, dobili bi 1.236 ulaznica. Ultras Dynamo bi prisustvovao utakmici isto tako, u malom broju.
Članovi kluba u 1985. godini
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Ma daj brate,gdje daleko 10 sati sa automBTX je napisao/la:tesko buraz, previse je to ljudi a daleko putovanjeMortemHz je napisao/la:Zanima me vase misljenje, kada bi se stvari makar malo vratile u pozitivu, da li bi mogli napuniti stadion u Bergamu, naravno pod uslovom da prođemo Armence? Ako neko ne zna, dobili bi 1.236 ulaznica. Ultras Dynamo bi prisustvovao utakmici isto tako, u malom broju.
FK SARAJEVO.
Puno zavisi od ovog bojkota , sta i kako ce se rijesitmma_hz je napisao/la:Ma daj brate,gdje daleko 10 sati sa automBTX je napisao/la:tesko buraz, previse je to ljudi a daleko putovanjeMortemHz je napisao/la:Zanima me vase misljenje, kada bi se stvari makar malo vratile u pozitivu, da li bi mogli napuniti stadion u Bergamu, naravno pod uslovom da prođemo Armence? Ako neko ne zna, dobili bi 1.236 ulaznica. Ultras Dynamo bi prisustvovao utakmici isto tako, u malom broju.
Uprava je uradila jedan od najboljih poteza zadnjih godina potpisom na 5god sa Nihadom. Sad se nadam da nece otici jednog dana za neku sicu, nego da ako Bog da obaramo rekord njegovom prodajom. Vodeci se tom cinjenicom po meni bi najpametnije bilo uloziti pare u Adukora i potpisati novi ugovor sa njih na barem 3god. Njemu ugovor vazi samo jos 1god, tacnije do 30.06.2019 i svakim danom se ta razlika topi i njegova cijena pada. Po meni je prioritet da se njemu produzi ugovor pa onda naoadac, bek...itd
Zar nije pametnije da imas dvije sigurne zlatne koke, njega i Nihada pa ako se i prodaju imat ces extra lovu. A kad imas pare lakse je krenuti u pijacu i potraznju za slicnim igracima.
Nihad sad mora i treba zapeti jos jace i bolje, pokazati da je najbolji stoper lige, nasi da kroz medije, novine, tv, sportske portale dovedu ga do repke i da u istu uleti. Cijena mu tada trostruko raste i to je cijela poenta i nauka u pravljenju i prodaji igraca. Nije to nikakvo izmisljenje tople vode pa se pitam zasto tako prije nismo mogli da radimo.
Zar nije pametnije da imas dvije sigurne zlatne koke, njega i Nihada pa ako se i prodaju imat ces extra lovu. A kad imas pare lakse je krenuti u pijacu i potraznju za slicnim igracima.
Nihad sad mora i treba zapeti jos jace i bolje, pokazati da je najbolji stoper lige, nasi da kroz medije, novine, tv, sportske portale dovedu ga do repke i da u istu uleti. Cijena mu tada trostruko raste i to je cijela poenta i nauka u pravljenju i prodaji igraca. Nije to nikakvo izmisljenje tople vode pa se pitam zasto tako prije nismo mogli da radimo.
- sarajevo46
- Kontakt:
Mogu igrati na svom stadionu kvalifikacije, grupu i ostalo nisu mogli zato su npr. protiv Borussije igrali na drugom stadionu. Može se gore odraditi dobro gostovanje, vjerujem i da hoće, ali hajmo prvu prepreku ako Bog da završiti i onda uživati.
Pa jel se to Horde vracaju na euro tekme?
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Ne moze zlatna koka biti igrac koji ima 25 godina, igra zadnjeg veznog-stopera, i dosad u karijeri igrao nize lige u Evropi, a i tu je bio toliko dobar da je zavrsio na kraju u nasoj ligi.ado-hz je napisao/la:Uprava je uradila jedan od najboljih poteza zadnjih godina potpisom na 5god sa Nihadom. Sad se nadam da nece otici jednog dana za neku sicu, nego da ako Bog da obaramo rekord njegovom prodajom. Vodeci se tom cinjenicom po meni bi najpametnije bilo uloziti pare u Adukora i potpisati novi ugovor sa njih na barem 3god. Njemu ugovor vazi samo jos 1god, tacnije do 30.06.2019 i svakim danom se ta razlika topi i njegova cijena pada. Po meni je prioritet da se njemu produzi ugovor pa onda naoadac, bek...itd
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Ma kad smo mogli utopiti Stojceva Atromitosu sa 28 godina sa svim njegovim manama i sa losim CV-om,mozemo i Adukora bar duplo.
FK SARAJEVO.
@YVNA
Spao je i Mate Jajalo da igra nasu ligu pa ode u Palermo na kraju. Adukora je trazila Nica ako nije neka novinarska packa a ako ga trazi francuski prvoligas sigurno da nisu coravi kod ociju da ne vide o kakvom se igracu radi.
Ja zelim da kazem da bi bilo glupo uzeti 100-200.000eura za Adukora kad sigurno mozemo uzeti barem recimo 800.000eura sto nisi male pare ako potpises sa njim novi ugovor.
Mozda cak i malo vise para se moze uzeti siguran sam.
Spao je i Mate Jajalo da igra nasu ligu pa ode u Palermo na kraju. Adukora je trazila Nica ako nije neka novinarska packa a ako ga trazi francuski prvoligas sigurno da nisu coravi kod ociju da ne vide o kakvom se igracu radi.
Ja zelim da kazem da bi bilo glupo uzeti 100-200.000eura za Adukora kad sigurno mozemo uzeti barem recimo 800.000eura sto nisi male pare ako potpises sa njim novi ugovor.
Dok se ne popravi infrastruktura, nece biti kvalitetna liga, znaci nece se ni dovoditi kvalitetni igraci nit ce se prodavati kvslitetni igraci iz nase lige za velike pare.
Sad, sta znaci velike pare? Po meni je to preko milion eura..
Sto znaci, da dok se sve ovo ne sredi, nijedan igrac se nece prodati vise od 500kE.(mozda bude neki izuzetak ala Cimi, al se mora potrefiti 101 stvar)
Tako da, malo vise realnosti oko tih cifri nije na odmet.
Sad, sta znaci velike pare? Po meni je to preko milion eura..
Sto znaci, da dok se sve ovo ne sredi, nijedan igrac se nece prodati vise od 500kE.(mozda bude neki izuzetak ala Cimi, al se mora potrefiti 101 stvar)
Tako da, malo vise realnosti oko tih cifri nije na odmet.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Adukor je sa ekipom a na slici nema welbeka. On je toliko spreman da je otiso u sloveniju pjeske, tj otrco je do tamo.ado-hz je napisao/la:Strajkujem gladju i necu da jedem dok neko ne sazna jel Adukor sa ekipom u Sloveniji...neka ss.ba provjeri ko god
-
ajdohordas
- Kontakt:
Eh kad se sjetim kako smo svojevremeno bušili ovog Sommera 
Samo sto je Milos desetka, i bio glavni igrac ekipe koja je izbacila Atromitos iz Evrope, i to ga je i prodalo, a i ne pricamo o nekoj super cifri...mma_hz je napisao/la:Ma kad smo mogli utopiti Stojceva Atromitosu sa 28 godina sa svim njegovim manama i sa losim CV-om,mozemo i Adukora bar duplo.
Mate je igrao u njemackoj ligi, dok je Adukor mogao gledati tu ligu samo na TV-u.ado-hz je napisao/la:@YVNA
I ne pisem ja da se ne moze prodati, nego da on nije zlatna koka..
Sarajevo i Liverpool
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.