FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

Neprilagodjen
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la Neprilagodjen » 28 sep 2010, 23:44

Nikad mi nece biti jasno zasto ovaj sajt tako magicno privlaci likove opsjednute politikom,i jos pritom sanjare kao ovaj @kod kuce i na strani.

Nas ostavi da diskutujemo o sportu,a tebi preporucujem npr ovaj sajt

http://www.mojisnovi.com/

mejdan
Kontakt:

Post Postao/la mejdan » 28 sep 2010, 23:50

Priznajem lapsus od stranicu prije a vrijeđanja pamtim :D A za nekakvu frku nemoj se brinuti imamo mi kulturnu i uvijek dobro raspoloženu policiju :P Dobro došli u RS 8-)

Borčevac
Kontakt:

Post Postao/la Borčevac » 28 sep 2010, 23:59

kod kuće & na strani je napisao/la:Moram još jednu stvar napisati a nije vezana za sutrašnju utakmicu.

Ako pogledamo način na koji nam se sude utakmici i kod kuće i na strani a kako se sudi Sarajevu a donekle i selji onda su namjere 'jarana' iz saveza jasne. Borac ne smije biti prvak. Ne mislim samo na (ne) dosuđene penale nego na kompletnu tendenciju da se konkurentima sve dozvoljava.

Pored svih napora koji se ulažu u samom klubu i u prvom timu, nažalost moram konstatovati da su nam šanse da osvojimo titulu vrlo male. Sudije se delegiraju na način da naše utakmice sude poltronske i 'smaknućem' uplašene sudije a konkurentima se dodjeljuju njima naklonjene sudije. Ni tu nije kraj. U ovu 'akciju' direktno je uključena i BH televizija. Izvještaji sa naših utakmica gdje nema prenosa uživo rade se na način da se prikaže da Borac uzima bodove kao na sreću i sl. Dokaz za ovo je i reportaža iz Banovića.
Prijatelju nemoj ovo dvaput reći :) Malo optimizma nije na odmet ;)

Borčevac
Kontakt:

Post Postao/la Borčevac » 29 sep 2010, 00:05

Hajde da se malo osvrnemo na sutrašnji derbi, šta mislite ko će da pobjedi?
Ja Borac. ;)

iggy_tm87
Kontakt:

Post Postao/la iggy_tm87 » 29 sep 2010, 00:05

2-1 za vas ;)

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 29 sep 2010, 00:07

Najrealnije je 3-1 za Zelju,po meni.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 29 sep 2010, 00:08

Prenos na BHT, stream ili tako nesto?
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Borčevac
Kontakt:

Post Postao/la Borčevac » 29 sep 2010, 00:10

iggy_tm87 je napisao/la:2-1 za vas ;)
moze moze, znaci idemo dalje ;)

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 29 sep 2010, 00:11

Borčevac je napisao/la:Hajde da se malo osvrnemo na sutrašnji derbi, šta mislite ko će da pobjedi?
Ja Borac. ;)
iskreno jaci ste trenutno,vjerovatno 2:1 za vas,ali nasa liga sve u 5 deka tako da moze i jedna kontra sjevnut pa da povedemo 0-1 ali mislim da ce te do kraja u najmanju ruku izjednacit
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 29 sep 2010, 00:14

Ocekujem sutra neku tvrdocu,po meni najrealnije 1-1...a kad bi vas klepili :?
1921-2011

Borčevac
Kontakt:

Post Postao/la Borčevac » 29 sep 2010, 00:14

Neprilagodjen je napisao/la:Najrealnije je 3-1 za Zelju,po meni.
niste vi arsenal drugar smanji malo euforiju 8-)

nasborik
Kontakt:

Post Postao/la nasborik » 29 sep 2010, 00:36

Fudbalski klub Borac iz Banjaluke, u svojoj dugogodišnjoj istoriji postojanja, nikada nije bio stabilniji nego što je to trenutno, kako u finansijskom pogledu, tako i u raspolaganju sopstvenim igračkim kadrom. Dosta "niskih" udaraca je znao primati banjalučki gigant od raznih dušmana, od kojih prednjače sigurno dva izbacivanja iz lige koja su izrežirana od nekih drugih. Istina, bili su tada veliki problemi i u samom klubu, prvenstveno finansijski. Međutim, sada je to sasvim druga priča. Dovoljno je pogledati sponzorski pul Borca, i vidjeti da iza njega stoje Administrativna sluzba grada Banjaluka, Vlada Republike Srpske, Komercijalna Banka, M:tel, Elektrokrajna Republike Srpske, Nezavisne Novine, i vidi se da je to sada sasvim druga priča. Dosta je banjalučki velikan bio zapostavljen po strani, vrijeme mu je bilo da se probudi. U ovoj sezoni (2009-2010) čelnici kluba su jasno dali do znanja da ih prvenstveno titula prvaka zemlje zanima, koja ima hvali u vetrinama trofejne sale, pored drugih vaznih pehara koje krase Trofejnu salu Gradskog stadiona, među kojima je i prošlogodišnji pehar namijenjen osvajaču kupa BIH.
Međutim, i najveći laik koji prati ovosezonsko prvenstvo, moze uočiti različite kriterije suđenja Borcu, i njegovim konkurentima za titulu, prvenstveno Sarajevu. Dosta indicija ima koji idu u prilog ovome, među kojem je i pokušaj reketiranja kluba od ljudi iz saveza, u pokušaju destabilizacije kluba i kako bi ne tako male pare (22 000 KM) svrnuli u sopstvene džepove. Međutim, nakon što je banjalučki klub dostavio dokaze o reprogramiranju duga koji je veoma manji, dobio je spor. Nadati se da će nastavak takmičenja kako u prvenstvu tako i u kupu, ponuditi kvalitetno i svim klubovima ujednačeno suđenje, pa neka prvak i osvajač kupa bude onaj ko to zasluži na zelenom terenu, a ne da se isti odlučuju talovima ispod zelenog stola i raznim lobijima, što i postoje indicije. Neka bude FER-PLAY za sve! 8-)
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 29 sep 2010, 00:50

nasborik je napisao/la:Fudbalski klub Borac iz Banjaluke, u svojoj dugogodišnjoj istoriji postojanja, nikada nije bio stabilniji nego što je to trenutno, kako u finansijskom pogledu, tako i u raspolaganju sopstvenim igračkim kadrom. Dosta "niskih" udaraca je znao primati banjalučki gigant od raznih dušmana, od kojih prednjače sigurno dva izbacivanja iz lige koja su izrežirana od nekih drugih. Istina, bili su tada veliki problemi i u samom klubu, prvenstveno finansijski. Međutim, sada je to sasvim druga priča. Dovoljno je pogledati sponzorski pul Borca, i vidjeti da iza njega stoje Administrativna sluzba grada Banjaluka, Vlada Republike Srpske, Komercijalna Banka, M:tel, Elektrokrajna Republike Srpske, Nezavisne Novine, i vidi se da je to sada sasvim druga priča. Dosta je banjalučki velikan bio zapostavljen po strani, vrijeme mu je bilo da se probudi. U ovoj sezoni (2009-2010) čelnici kluba su jasno dali do znanja da ih prvenstveno titula prvaka zemlje zanima, koja ima hvali u vetrinama trofejne sale, pored drugih vaznih pehara koje krase Trofejnu salu Gradskog stadiona, među kojima je i prošlogodišnji pehar namijenjen osvajaču kupa BIH.
Međutim, i najveći laik koji prati ovosezonsko prvenstvo, moze uočiti različite kriterije suđenja Borcu, i njegovim konkurentima za titulu, prvenstveno Sarajevu. Dosta indicija ima koji idu u prilog ovome, među kojem je i pokušaj reketiranja kluba od ljudi iz saveza, u pokušaju destabilizacije kluba i kako bi ne tako male pare (22 000 KM) svrnuli u sopstvene džepove. Međutim, nakon što je banjalučki klub dostavio dokaze o reprogramiranju duga koji je veoma manji, dobio je spor. Nadati se da će nastavak takmičenja kako u prvenstvu tako i u kupu, ponuditi kvalitetno i svim klubovima ujednačeno suđenje, pa neka prvak i osvajač kupa bude onaj ko to zasluži na zelenom terenu, a ne da se isti odlučuju talovima ispod zelenog stola i raznim lobijima, što i postoje indicije. Neka bude FER-PLAY za sve! 8-)
jos cu jednom reci ne mozete vi biti toliko jaki koliko vas mogu pokrast u banovicima,zvorniku,travniku itd u malim mjestima gdje ima jedna kamera ili nokijom snimaju,da vas neko krade ne bi vi vidjeli boda u gostima,eh stavljanje u poziciju "neke zrtve" je vas problem sto vec trazite opravdanje za neuspijeh,jeli vas pokro sudija kuci protiv sirokog? sami ste ovdje pisali da ste igrali presmjesno....
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

nemanja
Kontakt:

Post Postao/la nemanja » 29 sep 2010, 01:08

Bez tri komada nemoj da ih šaljete kući.......
Coca Cola se puni u Hadžićima a Željo u Tel Avivu :-)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 29 sep 2010, 01:25

nasborik je napisao/la:Fudbalski klub Borac iz Banjaluke, u svojoj dugogodišnjoj istoriji postojanja, nikada nije bio stabilniji nego što je to trenutno, kako u finansijskom pogledu, tako i u raspolaganju sopstvenim igračkim kadrom. Dosta "niskih" udaraca je znao primati banjalučki gigant od raznih dušmana, od kojih prednjače sigurno dva izbacivanja iz lige koja su izrežirana od nekih drugih. Istina, bili su tada veliki problemi i u samom klubu, prvenstveno finansijski. Međutim, sada je to sasvim druga priča. Dovoljno je pogledati sponzorski pul Borca, i vidjeti da iza njega stoje Administrativna sluzba grada Banjaluka, Vlada Republike Srpske, Komercijalna Banka, M:tel, Elektrokrajna Republike Srpske, Nezavisne Novine, i vidi se da je to sada sasvim druga priča. Dosta je banjalučki velikan bio zapostavljen po strani, vrijeme mu je bilo da se probudi. U ovoj sezoni (2009-2010) čelnici kluba su jasno dali do znanja da ih prvenstveno titula prvaka zemlje zanima, koja ima hvali u vetrinama trofejne sale, pored drugih vaznih pehara koje krase Trofejnu salu Gradskog stadiona, među kojima je i prošlogodišnji pehar namijenjen osvajaču kupa BIH.
Šta je sad ovo :roll: Zar ga niste dosad bacili :mrgreen: kao što ste najavljivali :lol:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 29 sep 2010, 01:46

:mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 29 sep 2010, 11:50

Esii TM87 je napisao/la:Ocekujem sutra neku tvrdocu,po meni najrealnije 1-1...a kad bi vas klepili :?
ne nasmijavaj nas,zar je tolko tesko priznat da ljudi imaju ubjedljivo najjaci tim u ligi i prejakog trenera,il opet mozda racunas na dobijanje penala,prosle sezone dvocifren broj penala,a ove vec 5,6..mislim da ste oborili slavijin rekord
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

drug

Post Postao/la drug » 29 sep 2010, 11:57

kod kuće & na strani je napisao/la:Moram još jednu stvar napisati a nije vezana za sutrašnju utakmicu.

Ako pogledamo način na koji nam se sude utakmici i kod kuće i na strani a kako se sudi Sarajevu a donekle i selji onda su namjere 'jarana' iz saveza jasne. Borac ne smije biti prvak. Ne mislim samo na (ne) dosuđene penale nego na kompletnu tendenciju da se konkurentima sve dozvoljava.

Pored svih napora koji se ulažu u samom klubu i u prvom timu, nažalost moram konstatovati da su nam šanse da osvojimo titulu vrlo male. Sudije se delegiraju na način da naše utakmice sude poltronske i 'smaknućem' uplašene sudije a konkurentima se dodjeljuju njima naklonjene sudije. Ni tu nije kraj. U ovu 'akciju' direktno je uključena i BH televizija. Izvještaji sa naših utakmica gdje nema prenosa uživo rade se na način da se prikaže da Borac uzima bodove kao na sreću i sl. Dokaz za ovo je i reportaža iz Banovića.
malog u gaćama zovi seljo, i ti i tebi slični.

očekujem fer i sportsku utakmicu uz pozitivan rezultat za Želju.
Nikakve paranoje vas ne trebaju proganjat, sezona je tek počela igrate i stojite na tabeli i više nego dobro. Za "podapinjanje" optuzite svog bivseg igrača i savaze koji nikome u ovoj državi ništa dobro nije donio. Čak šta više, spasili su vas suspenzije. Moguće da je i neosnovana i smiješna, ali skontajte da ste mogli do sad vec biti daleko slabiji radi mozda svojih i sigurno njihovih malverzacija. Svaka čast za učinak u gostima, mozete se s pravom nadat tituli, ali najveca opasnost mozete biti sami sebi. Vidjelo se to prošle godine kad ste bili ispred svih, ali ste do kraja sezone pali na treće mjesto. Nacionalizam i ostale pič*e materine ostavite kući (i vi i mi, a i svi ostali), ovo je sportski forum. Pozdrav

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 29 sep 2010, 12:00

Jel` ti stvarno misliš da se ovo samo vama događa. Pa ja sam se Bog zna koliko puta naljutio kad gledam sažetak nekog meča u gostima. Slušam na radiju moj tim napravio dosta dobrih prilika (ma razvaljivo na terenu) i na tom pregledu prikažu sam npr. gol FKS, a domaćinu pokaže gotovo sve prilike. Daj bolan spusti se malo na zemlju, niste vi jedini kojima se to dešava. Iskreno ja, ako FKS ne bude prvak, bi to najviše želio Borcu. Sretno vam !
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 29 sep 2010, 12:01

kakvo je vrijeme u BL?
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.