Grupa E (Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija)
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Grupa E (Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija)
A Vučić onolike pare ponudio i opet džaba! Jači inat i ponos kod Granita i Saćira! 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
jedanjeborac je napisao/la:I ova tema je potvrda da Srbi i Bosnjaci nikada nece zivjeti zajedno u jednoj drzavi...
Kako kad vec zivimo?
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Zivimo vec 23 godine.jedanjeborac je napisao/la:I ova tema je potvrda da Srbi i Bosnjaci nikada nece zivjeti zajedno u jednoj drzavi...
Groka ne seri.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- legenda reala
- Kontakt:
Krstajić veliki gospodin
Pitaju novinari za provokacije Albanaca kaze čovjek ne zanima me to ja sam čovjek iz sporta
Pitaju novinari za provokacije Albanaca kaze čovjek ne zanima me to ja sam čovjek iz sporta
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Samo zato što je Srbija izgubila od Švicarske mislim da ti treba neki jači razlog.jedanjeborac je napisao/la:I ova tema je potvrda da Srbi i Bosnjaci nikada nece zivjeti zajedno u jednoj drzavi...
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Uradili ih kao OVK.

Iskreno volio bih da prođe Srbija dalje ali mi drago zbog ovog večeras . Počevši od onih najava na rts kao da je bitka za Staljingrad protiv Šiptara kako su ih tamo nazivali do raznih komentare po internetu gdje je većina spominjala Kosovo , siptare i albaniju . Ovi sto navijaju za Srbiju mogu priznati da je u kaficu gdje su gledai tekmu bilo 90% takvih . Drago mi je samo zbog toga jer ste prvi počeli gledat tekmu kroz tu prizmu
Želim vam sreću protiv Brazila i nadam se da će te slaviti i proći dalje
Želim vam sreću protiv Brazila i nadam se da će te slaviti i proći dalje
Thomas Müller - Fußballgott
- ASD
- Kontakt:
Krstajic je jedna velika ljudina!legenda reala je napisao/la:Krstajić veliki gospodin![]()
Hahaha Lolito čekao nastup Srbije da tusne SMS za 150 miliona mogao bi on 50 da uzme dok još nije odigrao koju utakmicu

Kad se sve sabere i oduzme , Svicarska bolja za 1 gol.Srbija nije sanse napravila u 2 poluvremenu.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
- exorciiist
- Kontakt:
Sad mi svi nacionalisti sto nas boli q za Srbijom? Pa boli me i za Argentinom, pa me niko nije prozivao?
Nisam ljubitelj Rusa i Srba zbog pretjeranog nacionalizma, preuvelicavanja historije, politickim stavovima itd. i zbog toga necu nikad navijati za njih.
Nisam ljubitelj Rusa i Srba zbog pretjeranog nacionalizma, preuvelicavanja historije, politickim stavovima itd. i zbog toga necu nikad navijati za njih.
treba ovo zakljucati na vrijeme pretjeruje se...evo uvukla se i Srebrenica u pricu gluposti....treba provocirati malo prcati ove nacionaliste koji su prije tekme provocirali ali ima ovdje i normalne raje iz Srbije...oni ce valjda shvatiti da se provociraju ovi drugi nacionalisti
ali cuj 100 milksi za SMS ....zbog kakvog bogalja Muslin popusi otkaz

ali cuj 100 milksi za SMS ....zbog kakvog bogalja Muslin popusi otkaz
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Srbi, ne brigajte, ako ostanete treći idete u Evropsku Ligu.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Ako Sergej Milinkovic-Glavic vrijedi 150 miliona, Šaćir je bar duplo! Resetovaše ih Albanci! RS na aparatima za održavanje osnovnih životnih funkcija!!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
mitrovic evp vodi vijesti na BHT, kad stize
Zarathustra
Očekujem da SMS ode za 150 mil.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
shvatas li ti koliko je bedno na taj nacin praviti paralelu, razmisli malo, ako ti je tlianaest godina razumecu, verujem da je tvoja mrznja zasluzna za takve glupostiCOYS je napisao/la:Uradili ih kao OVK.![]()
![]()
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.