Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Saurman je napisao/la:
![]()
Ovo je bas ocito bilomarconato je napisao/la:Švajcarci zasluzeno!
Imaju ljudi vise kondicije i snage i to je bio kljuc.
!
Pa tvoj cojkLillard je napisao/la:Kontam ja provokacije, al ovaj @COYS je strašno napaćen lik, 50 postova večeras ispisao.
Sreca pa se vec ima par vrlo mladih igraca koji igraju ozbiljan fudbal. Zahvaliti se ovim starijim, a forsirati "novozelandjane"....rio_Ferdy88 je napisao/la:Dodao bih i stara tu, ali to ide uz ovo troma i spora. Bas se vidjelo u drugom pol, ali i tu je i Krstajic morao ranije reagovati, tako da dijelom i njemu ide na dusu.marconato je napisao/la:Švajcarci zasluzeno!
Imaju ljudi vise kondicije i snage i to je bio kljuc.
Jos nesto, previse smo teska i troma ekipa. Treba tu malo svjeze (brze krvi). Gaćinović, Živković, Jović, Nemanja Maksimović, Lukić, nazad Nastasić ili Veljković u paru s Milenkovićem...
S Brazilom se posibati casno i posteno, pa sta bude!
Bosna je za klasu bolja od ove Srbije. Edin bi "jeo"Svicarce u 16hayden je napisao/la:Očekujem da će sutra Bosna dati tri komada Belgiji.

Pa nema izlaza kako se cini, a tacke kljucanja se iskreno bojim. Kako ce ti mladji biti bolji kad udje na forum i cita ovo, ili na facebook i vidi te zastave Argentine i slicno. Jer je uglavnom ovako, gdje god odes. Zatrovano do bola i gotovo.dscile je napisao/la:Krstajic je uvijek bio gospodin, to je bez ikakve dileme. Samo sto on, bez obzira na to da li je poltron ili nije, nakon ovog SP ce to ispasti.
@kajzer10
J*bi ga, standard. Nema se sta lagati i pricati da nema Srba kao sto je ovaj COYS kod vas. A ne mogu ti opisati kakav me transfer blama hvatao kada sam na proslom SP gledao da zatucani npr. kace slike zastave Argentine na fejs i slicno. Jednostavno tako je, samo sto ja ne vidim izlaz iz toga jer mi se cini da su ovi mladji jos gori od ovih mojih generacija. Cista je ironija da moj stari ne mrzi nikoga, odnosno ima dobre prijatelje sa sve tri strane, iako je prosao cetiri godine rata i izgubio kucu.. dok neko od 15-17 godina skandira "noz, zica, Srebrenica".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.