MerabaLAZARUS2000 je napisao/la:Ništa idemo da karamo Brazil.
Spremas li se za sutra da gledas sampione
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
MerabaLAZARUS2000 je napisao/la:Ništa idemo da karamo Brazil.
To brate moj!!! Šta ćeš nije laka situacija, al da se ponovi Njemačka iz 2010. ovaj put sa srećnim krajem!LAZARUS2000 je napisao/la:Ništa idemo da karamo Brazil.
Gusle su narodni muzički instrument s područja Balkana. Ovaj instrument ima jednu, ili eventualno dve žice. Najčešće su napravljene od javorovog drveta. Kao jednožičani instrument, gusle se sreću u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni, Hercegovini i Dalmaciji. Gusle iz Like i Bosanske Krajine uglavnom imaju dve žice.
Žice su napravljene od trideset upredenih konjskih dlaka, kao što je slučaj i sa strunom gudala. Gudalo se koristi tako što se povlači po zategnutim žicama, proizvodeći oštar i dramatičan zvuk, koji je izuzetno ekspresivan. Gusle spadaju u instrumente za koje je potrebno veliko umeće sviranja.
Gusle su igrale važnu ulogu u istoriji srpske epske poezije budući da su guslari — narodni pevači, opevali događaje iz nacionalne istorije vekovima, sve dok ti tekstovi nisu konačno zapisani.
Ne znam u kakav ce se mit pretvoriti, za to ne odgovoram ali veceras je igrala Srbija protiv Švicarske.alan_kardec je napisao/la:@monoloGe, jel igralo sad Kosovo/Albanija ili Švica? Vidim nema te, pa reko da pitam
Još više mi se gade nakon briha. Želim im potop.Vijadukt je napisao/la:MerabaLAZARUS2000 je napisao/la:Ništa idemo da karamo Brazil.
Spremas li se za sutra da gledas sampione
Sta imas da kazes za fotku ove grupe majmuna sa likom Mladica? Ocekuje sa neko navija za drzavu koja je izvrsila agresiju na BiH? Objasnijedanjeborac je napisao/la:Nije to zajebancija. Čist šovinizam.Evander je napisao/la:Jel se orgija u Banja Luci i Bijeljini veceras?![]()
![]()
![]()
Al im siptari nabise komolekse, nece sebi doci za 100 godina![]()
![]()
![]()
P.S. Haj hebo zajebanciju, malo o fudbalu. Swica je fakat ozbiljna repka sa glavom i repom. Srbija naivna i sa ociglednim manjkom kvaliteta.
Al dobro, što se kaže ako je srcu lijepo sve pet.
Neces se ni pocesat da prokomentarises ove cetalje s Mladicevim majicama. Al ces srat o podjebavanju po forumu, ja iako sam večeras navijao za Srbiju, provociracu i podjebavat cu.jedanjeborac je napisao/la:Nije to zajebancija. Čist šovinizam.Evander je napisao/la:Jel se orgija u Banja Luci i Bijeljini veceras?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
P.S. Haj hebo zajebanciju, malo o fudbalu. Swica je fakat ozbiljna repka sa glavom i repom. Srbija naivna i sa ociglednim manjkom kvaliteta.
apotekuMoggi je napisao/la:spremam se na odiseju srpskim portalima, bacite mi prijedloge sta prvo da posjetim
Kurir brate ,oplakaces pgt clanak"pakleni plan za Behramija i Sacirija"Moggi je napisao/la:spremam se na odiseju srpskim portalima, bacite mi prijedloge sta prvo da posjetim
a koga ces ti za.jeb,avat, pa pogledaj za koji klub navijas jadan nebioPenaltiky je napisao/la:Neces se ni pocesat da prokomentarises ove cetalje s Mladicevim majicama. Al ces srat o podjebavanju po forumu, ja iako sam večeras navijao za Srbiju, provociracu i podjebavat cu.jedanjeborac je napisao/la:Nije to zajebancija. Čist šovinizam.Evander je napisao/la:Jel se orgija u Banja Luci i Bijeljini veceras?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pusti, doći će to na svoje, kokuzluk to sve ugazi, sve priče i ideale, bilo čiji, i onda flaša vode i švapska guzi.ca čekaju na intervenciju.tuzlak1987 je napisao/la:Treba bjezat definitivno. Nema kod nas sporta, da covjek uziva, pobjedi ili izgubi i sve to korektno odradi. Mi smo bas agresivna plemena samo za pobit se.
Ma ko nas bre zavadi. Pozdrav za Tuzlu!tuzlak1987 je napisao/la:Treba bjezat definitivno. Nema kod nas sporta, da covjek uziva, pobjedi ili izgubi i sve to korektno odradi. Mi smo bas agresivna plemena samo za pobit se.
Sovinizam je kad Srbija pobijedi pa se u Banja Luci oskrnavljuju vjerski objekti.jedanjeborac je napisao/la:Nije to zajebancija. Čist šovinizam.Evander je napisao/la:Jel se orgija u Banja Luci i Bijeljini veceras?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hvala bilo je nezaboravno, ocjena 10/10 , sve preporukemma_hz je napisao/la:Kurir brate ,oplakaces pgt clanak"pakleni plan za Behramija i Sacirija"Moggi je napisao/la:spremam se na odiseju srpskim portalima, bacite mi prijedloge sta prvo da posjetim![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.