Grupa E (Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija)
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Grupa E (Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija)
Ooooj lele leeeeleee, eeeno ga Šaćir! Tnnnnnntnntntntnt - gusle u pozadini!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
FIFA PRESUDILA SRBIJI: Brih pokrao Orlove! SRAMNO SUĐENJE, Nemac sve vreme navijao za Švajcarce! Sumnjive odluke, ukraden PENAL... VAR NE VAŽI SAMO ZA SRBIJU
Hahhahahhhhhahhhhhhahah
Hahhahahhhhhahhhhhhahah
Ove prostore treba pretvorit u poligon za testiranje nuklearnog oružja.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
pisem zbog svicarske i islanda, ne znam o cemu pricasLAZARUS2000 je napisao/la:Apsolutno. Npr ti. Drkaš na temama gdje su Srbija i Hrvatska. Jer tako odbacuješ lažni moral. Ili malu kitu.Moggi je napisao/la:za svakog moralistu koji ovde nesto pise, il ove srbe sto se cude, molim vas samo ovu sliku cetalja zalijepiti pa makar bila svaki drugi post
uvijek sam podrzavao susjede svicarce, a island, ko im moze odoliti
Zarathustra
Bilo mi je zadovoljstvo.Moggi je napisao/la:hvala bilo je nezaboravno, ocjena 10/10 , sve preporukemma_hz je napisao/la:Kurir brate ,oplakaces pgt clanak"pakleni plan za Behramija i Sacirija"Moggi je napisao/la:spremam se na odiseju srpskim portalima, bacite mi prijedloge sta prvo da posjetim![]()

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Sve cool sto se tice provokacija. To je deo naseg mentaliteta, svih naroda sa ovih prostora. Od nas Srba, do svih ostalih.
Sto se tice ostatka turnira, potrebno je ohladiti glave (sto nama nikad ne uspeva) i spremiti se i pre svega verovati u pobedu nad Brazilom. Nisu impresionirali na prve 2 utakmice, bice i nad njima pritisak. Idemo dalje...
Sto se tice ostatka turnira, potrebno je ohladiti glave (sto nama nikad ne uspeva) i spremiti se i pre svega verovati u pobedu nad Brazilom. Nisu impresionirali na prve 2 utakmice, bice i nad njima pritisak. Idemo dalje...
bihuzur je napisao/la:pa koristi se..srbe su veceras izVARali za penalHPCompaq je napisao/la:Opet taj VAR koji se ne koristi kada treba..Šteta za Srbiju,bit će teško vaditi se protiv Brazila.![]()
![]()

DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BREAKING!!!
Naknadno uključili VAR nakon mnogo protesta Srbije!!!!!1!!
Rezultat:
Naknadno uključili VAR nakon mnogo protesta Srbije!!!!!1!!
Rezultat:
Selam Banjoj Luci!Tristan je napisao/la: Ma ko nas bre zavadi. Pozdrav za Tuzlu!
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Tristan je napisao/la:Ma ko nas bre zavadi. Pozdrav za Tuzlu!tuzlak1987 je napisao/la:Treba bjezat definitivno. Nema kod nas sporta, da covjek uziva, pobjedi ili izgubi i sve to korektno odradi. Mi smo bas agresivna plemena samo za pobit se.

Pozdrav za BL!
Pobijedili smo 45e i to je najbitnije.Rigoletto je napisao/la: a koga ces ti za.jeb,avat, pa pogledaj za koji klub navijas jadan nebio
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Najjaci su mi ovi bosanski srbi koji navijaju za Srbiju.

Imaju veze sa Srbijom kao i ja (Bosnjak)

Zadnja izmjena: COYS, dana/u 22 jun 2018, 23:31, ukupno mijenjano 1 put.
Rekoh ja, trener je Švici velika prednost, igrački kadar je bara-bara al' Petković pravi prevagu nad Krstajićem. Žao mi je Mladena, čovjek je veliki gospodin, nadam se da će uspjeti u trenerskoj karijeri al' treba još da se kali 
PS: Po mom mišljenju, ono na Mitroviću je čist penal.

PS: Po mom mišljenju, ono na Mitroviću je čist penal.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Zbog??JonSnow je napisao/la:Ove prostore treba pretvorit u poligon za testiranje nuklearnog oružja.
Evo i woblya,kralja gifova,veliki sellam za postovanog gospodina.

FK SARAJEVO.
Pa dobro Lillard od jacih navija za Barcua a ovaj za Arsenalanell je napisao/la:Sreca pa Kola rijetko igra.Lillard je napisao/la:ramize kakav moj, taj navija za Arsenal kad Kolašinac igra

VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.
Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.
"Orlovi rano lete"
Ima li gdje snimak golova sa Srpskim komentatorima ? Da vidim kako kmeče 

Samo ti sjedi,al znaj da ti je vec prisjeloFuerza je napisao/la:Srbin od porijekla druže moj!COYS je napisao/la:Najjaci su mi ovi bosanski srbi koji navijaju za Srbiju.![]()
![]()
Nešto sjedim i mislim se, kakvo će iznenađenje imati redakcija kad pogleda ovu temu, neće biti nevinih!

FK SARAJEVO.
ali meni nije jasna jedna stvar, granit i djerdan pokazuju ove jeli orlove rukama a dobro je poznato da su srbe "orlovi" , zbog toga se dize hajka ? paradoksi ?
ako ima neko fin da mi objasni posto sam glup covjek iskreno
ako ima neko fin da mi objasni posto sam glup covjek iskreno
Zarathustra
- exorciiist
- Kontakt:
Ma i Srbi su te orlove prekopirali od Rusa. Za Albaniju nemam pojma iskreno
Onako reda radi.mma_hz je napisao/la:Zbog??JonSnow je napisao/la:Ove prostore treba pretvorit u poligon za testiranje nuklearnog oružja.
Evo i woblya,kralja gifova,veliki sellam za postovanog gospodina.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.