Uglavnom vidjeti ce klub neke pare jel tako? Prvi put u historiji. Jel se u svemu ovome moze naci nesto pozitivno. Prvo sto kada prodas jednog koji se pokaze onda ces prodati i drugog pa treceg. Drugo sto mozda bude procenta, mozda napravi karijeru pa kasnije bude donosio pare.klma1 je napisao/la:tesko da Sloboda bude vidjela 200 k KM a ne eura. I to ce uzeti celo na ime neke pozajmice. Namirio sebi dug i nakon toga slijedi konacna ostavka.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Ma kakva ostavka. Biće tu para do oktobra baremklma1 je napisao/la:tesko da Sloboda bude vidjela 200 k KM a ne eura. I to ce uzeti celo na ime neke pozajmice. Namirio sebi dug i nakon toga slijedi konacna ostavka.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
da, da u pravu si, to sam zaboravio. Meni pozajmica nazad, ostatak Slobodi. To trošimo do oktobra i onda odoh ja, eto vam vas klub.Hitman22 je napisao/la:Ma kakva ostavka. Biće tu para do oktobra baremklma1 je napisao/la:tesko da Sloboda bude vidjela 200 k KM a ne eura. I to ce uzeti celo na ime neke pozajmice. Namirio sebi dug i nakon toga slijedi konacna ostavka.
& $ ?
Možda neko i povišicu dobijeklma1 je napisao/la:da, da u pravu si, to sam zaboravio. Meni pozajmica nazad, ostatak Slobodi. To trošimo do oktobra i onda odoh ja, eto vam vas klub.Hitman22 je napisao/la:Ma kakva ostavka. Biće tu para do oktobra baremklma1 je napisao/la:tesko da Sloboda bude vidjela 200 k KM a ne eura. I to ce uzeti celo na ime neke pozajmice. Namirio sebi dug i nakon toga slijedi konacna ostavka.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
sportski direktor ce dobit povisicu, a realno, i zasluzio je... doveo je adzema, prsesa, civica, sivsica, livancica, vasiljevica, radi covjek jbg
- tuzlak1987
- Kontakt:
Vasiljevic je dobar igrac. Samo sto covjek ima 34 godine pa mu se na osnovu toga sudi, a da ima 5 godina manje ne bi igrao ovdje uopste. Mogao je u inostranstvu nastaviti i igrati ali je zelio da se vrati kuci. Suditi mu treba kada odigra koju utakmicu. Mislim da moze odigrati bolje od nasih stopera iz prosle sezone.
Civic, Livancic i Adzem bi mogli biti prolazni igraci.
Prsesa ne mirisem, Mujkica pogotovo, Sivsic treba biti rezervna opcija.
Civic, Livancic i Adzem bi mogli biti prolazni igraci.
Prsesa ne mirisem, Mujkica pogotovo, Sivsic treba biti rezervna opcija.
dal ima motiv igrat s 35 godina il je dosao samo uzet pare, to je rizik jbg... a sto se tice fizickih predispozicija u njegovim godinama, nije da je premijer liga engleski premiership, al opet su fizicke predispozicije bitne... realno, rizican potez, al ajde, igra i regoje, nece nikad ni prestat kako stvari stoje, igrao je i wagner, al to su ljudi koji imaju jaku volju... s druge strane imamo npr zebu, em nema volju vise igrat, em je evidentno da fizicki vise nije na nivou
Sto se zice fizickih predispozicija lik je visok skoro 2m, ako je tacan podatak na transfermarktu 1,99 tu ce dominrat svakako.
Igra i Regoje sa 36 i to skroz dobro u Mladosti DK.
Igra i Regoje sa 36 i to skroz dobro u Mladosti DK.
-
- Kontakt:
Brat ima 35 godina i nije nase dijete. Gdje je tu sad logika u odnosu na dosadasnju pricu?
Ima ovde drugova sto su itekako upuceni.nek pricaju kako jeste....
Ima ovde drugova sto su itekako upuceni.nek pricaju kako jeste....
-
- Kontakt:
HaaaaHitman22 je napisao/la:Ma kakva ostavka. Biće tu para do oktobra baremklma1 je napisao/la:tesko da Sloboda bude vidjela 200 k KM a ne eura. I to ce uzeti celo na ime neke pozajmice. Namirio sebi dug i nakon toga slijedi konacna ostavka.

Adzem Vasiljevic ok, ali treba jos stoper jedan, morao je ostati Ignjatovic. Taman je krenuo dobro.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
- tuzlak1987
- Kontakt:
Od sutra trosimo Todorovic money

misljenja sam da ce pero biti stoper, a sivsic lijevi bekHitman22 je napisao/la:Adzem Vasiljevic ok, ali treba jos stoper jedan, morao je ostati Ignjatovic. Taman je krenuo dobro.
sivsic je kao i livancic dobar igrac, al im forma duze vrijeme nije dobra
Da prevedemo na Litvanski jezik da ti je lakše objasnitiChinaglia je napisao/la:misljenja sam da ce pero biti stoper, a sivsic lijevi bekHitman22 je napisao/la:Adzem Vasiljevic ok, ali treba jos stoper jedan, morao je ostati Ignjatovic. Taman je krenuo dobro.
Njih dva su dobri, ali su u qurcu dobri!!
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
nema potrebe da "prevodis", dovoljno je da poznajes bosanskohercegovacke prilikeHitman22 je napisao/la:Da prevedemo na Litvanski jezik da ti je lakše objasnitiChinaglia je napisao/la:misljenja sam da ce pero biti stoper, a sivsic lijevi bekHitman22 je napisao/la:Adzem Vasiljevic ok, ali treba jos stoper jedan, morao je ostati Ignjatovic. Taman je krenuo dobro.
s takvim razmisljanjem i nije cudno sto klubovi s manje para naprave bolju ekipu od slobode
Naprave, al' dovedu Beširovića, Memiševića, Šerbečića, Koljića (o Devedžiću da ne pričam, to će tek vrijeme pokazat) a ne likove koji imaju 35 godina. Mi smo doveli jednog od 28, jednog od 35 (sa ostalima ćemo vidjet šta će bit, mlađi su, zavisno kakav je ugovor potpisan i kako će se pokazat) i pustili 4 igrača sa kojima smo kao imali ugovor u druge ekipe Premijer lige džaba jer ne znamo normalan ugovor potpisat.Chinaglia je napisao/la:nema potrebe da "prevodis", dovoljno je da poznajes bosanskohercegovacke prilikeHitman22 je napisao/la:Da prevedemo na Litvanski jezik da ti je lakše objasnitiChinaglia je napisao/la: misljenja sam da ce pero biti stoper, a sivsic lijevi bek
s takvim razmisljanjem i nije cudno sto klubovi s manje para naprave bolju ekipu od slobode
- bhpremierliga12
- Kontakt:
"FK Sloboda ambiciozno ulazi u novu sezonu"

Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
- Beduin
- Kontakt:
Nista igracke godine ne moraju da znace, pogotovo za nasu ligu koja je daleko od jake i zahtjevne. Ako je igrac kvalitetan i nije pretjerano skup onda je ok da pomogne za jednu sezonu dok se ne nadje bolji.
Brinu druge stvari u i oko kluba, a jedan stariji igrac je najmanja briga.
Ako Todorovic ode onda je to super, dokazuju da znaju prodati igraca i trebaju se tom politikom i dalje baviti, jer su oni i "stvorili" Todorovica (ustvari Celo), dala mu se prilika na njegovoj prirodnoj poziciji i momak je odigrao odlicno. Idemo dalje u tom pravcu pravljenja i prodaje igraca dok ih jos imamo u klubu.
Brinu druge stvari u i oko kluba, a jedan stariji igrac je najmanja briga.
Ako Todorovic ode onda je to super, dokazuju da znaju prodati igraca i trebaju se tom politikom i dalje baviti, jer su oni i "stvorili" Todorovica (ustvari Celo), dala mu se prilika na njegovoj prirodnoj poziciji i momak je odigrao odlicno. Idemo dalje u tom pravcu pravljenja i prodaje igraca dok ih jos imamo u klubu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Crnkic Barić Kunić i još jedan vezni top.
Stoper može isto ako je vrhunski
Stoper može isto ako je vrhunski
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤