u normalnim drzavama selektora pusti 2-3 ciklusa da pokusa nesto da stvara ekipu mi poslije svake utakmice tjeramo nekog i psujemo,vrijedjamo itd itd,realnost je da susicf jedini zaradjuje platu i radi selektorski poso,trazi igrace na deficitarnim pozicijama prati nasu ligu,kad se sjetim ciro sa dinamom ide u kazahstan a sarajevo igra kvalifikacije za ligu prvaka...ne kazem da je susic neki strucnjak ali tu je sad i treba ga podrzat radi svoj poso do sad sasvim dobro jbg svi bi htjeli bajevice,vehe hidinke samo nas J**+ sto njima ne pada na pamet...Principatus je napisao/la:Susic ce da proKuzi Albaniju, postavi sjajnu formaciju i postavu igraca, jednu masineriju, koja ce da pretare sve pred sobom i da demolira gol Albanca. Poslije utakmice ce ovdje svi (pod drugim imenima) pitati za autogram.![]()
Ozbiljno mislim da ce Susic ili iz nase reprezentacije izvuci puni potencijal, time mislim jednu reprezentaciju koja ce igrati i protiv jacih snazno. Nesto na cemu on za razliku od Cire, koji je krpio i nadao se da ce ta konstrukcija izdrzati, stvarno radi. Ili ce pri tome potonuti.
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
kako si zakljucio da susic radi dobar posao,sem sto prati nasu extra jaku ligu i sto trazi igrace...ja ne vidim ono bitno,rezultat i igra...nick je napisao/la: u normalnim drzavama selektora pusti 2-3 ciklusa da pokusa nesto da stvara ekipu mi poslije svake utakmice tjeramo nekog i psujemo,vrijedjamo itd itd,realnost je da susicf jedini zaradjuje platu i radi selektorski poso,trazi igrace na deficitarnim pozicijama prati nasu ligu,kad se sjetim ciro sa dinamom ide u kazahstan a sarajevo igra kvalifikacije za ligu prvaka...ne kazem da je susic neki strucnjak ali tu je sad i treba ga podrzat radi svoj poso do sad sasvim dobro jbg svi bi htjeli bajevice,vehe hidinke samo nas **** sto njima ne pada na pamet...
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Ja je ne vidim vec od samog postanka repke.Znaci vec 15 godina.T-MAC je napisao/la:kako si zakljucio da susic radi dobar posao,sem sto prati nasu extra jaku ligu i sto trazi igrace...ja ne vidim ono bitno,rezultat i igra...nick je napisao/la: u normalnim drzavama selektora pusti 2-3 ciklusa da pokusa nesto da stvara ekipu mi poslije svake utakmice tjeramo nekog i psujemo,vrijedjamo itd itd,realnost je da susicf jedini zaradjuje platu i radi selektorski poso,trazi igrace na deficitarnim pozicijama prati nasu ligu,kad se sjetim ciro sa dinamom ide u kazahstan a sarajevo igra kvalifikacije za ligu prvaka...ne kazem da je susic neki strucnjak ali tu je sad i treba ga podrzat radi svoj poso do sad sasvim dobro jbg svi bi htjeli bajevice,vehe hidinke samo nas **** sto njima ne pada na pamet...
Sve nazor i na ''bljesak''
Tako da,nista novo.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
pa daj nek nam opet bljesne,ako je moglo jednom moze i drugi put..ili bolje da non stop sija,da ne trepcemo..da li je ovaj tzv.strucnjak to sposoban..harishp je napisao/la: Ja je ne vidim vec od samog postanka repke.Znaci vec 15 godina.
Tako da,nista novo.
dok je tako kako ti rece ''bljeskalo'' bas je bilo lijepo gledat nase gradove pred tekmu,svi u plavo zutom
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
a sta je za tebe dobar rezultat? budi realan ocekivat od nase repke da osvoji svjetsko evropsko,sa 5 igraca koji nisu standardni ni u svojim (osrednjim klubovima),to sto se mi dizemo u zvijezde to je do nas:) vi sad trubite kako susic ne zna postavit taktiku sa 17 ofanzivaca i spahicem i ofanzivnim golmanom hasagicemT-MAC je napisao/la:kako si zakljucio da susic radi dobar posao,sem sto prati nasu extra jaku ligu i sto trazi igrace...ja ne vidim ono bitno,rezultat i igra...nick je napisao/la: u normalnim drzavama selektora pusti 2-3 ciklusa da pokusa nesto da stvara ekipu mi poslije svake utakmice tjeramo nekog i psujemo,vrijedjamo itd itd,realnost je da susicf jedini zaradjuje platu i radi selektorski poso,trazi igrace na deficitarnim pozicijama prati nasu ligu,kad se sjetim ciro sa dinamom ide u kazahstan a sarajevo igra kvalifikacije za ligu prvaka...ne kazem da je susic neki strucnjak ali tu je sad i treba ga podrzat radi svoj poso do sad sasvim dobro jbg svi bi htjeli bajevice,vehe hidinke samo nas **** sto njima ne pada na pamet...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Sijace al u ku-rcu pa taman nam Mourinho bio selektor.T-MAC je napisao/la:pa daj nek nam opet bljesne,ako je moglo jednom moze i drugi put..ili bolje da non stop sija,da ne trepcemo..da li je ovaj tzv.strucnjak to sposoban..harishp je napisao/la: Ja je ne vidim vec od samog postanka repke.Znaci vec 15 godina.
Tako da,nista novo.
dok je tako kako ti rece ''bljeskalo'' bas je bilo lijepo gledat nase gradove pred tekmu,svi u plavo zutom
Nemoze i nece,jer uopste nismo zasluzili.
Dijelimo se na sve neke razlike,klupske,nacionalne,regionalne.nekome smeta boja ociju,kose,ime mu dijece.I tu nema uspjeha niti ce biti.
Cak ce i blijeskovi biti davna proslost.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
I ono malo bljeskalica nam je unistio. To je CINJENICAharishp je napisao/la:Sijace al u ku-rcu pa taman nam Mourinho bio selektor.T-MAC je napisao/la:pa daj nek nam opet bljesne,ako je moglo jednom moze i drugi put..ili bolje da non stop sija,da ne trepcemo..da li je ovaj tzv.strucnjak to sposoban..harishp je napisao/la: Ja je ne vidim vec od samog postanka repke.Znaci vec 15 godina.
Tako da,nista novo.
Nemoze i nece,jer uopste nismo zasluzili.
Dijelimo se na sve neke razlike,klupske,nacionalne,regionalne.nekome smeta boja ociju,kose,ime mu dijece.I tu nema uspjeha niti ce biti.
Cak ce i blijeskovi biti davna proslost.
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
nick je napisao/la:
a sta je za tebe dobar rezultat? budi realan ocekivat od nase repke da osvoji svjetsko evropsko,sa 5 igraca koji nisu standardni ni u svojim (osrednjim klubovima),to sto se mi dizemo u zvijezde to je do nas:) vi sad trubite kako susic ne zna postavit taktiku sa 17 ofanzivaca i spahicem i ofanzivnim golmanom hasagicem
Nemoj tako imamo mi i defanzivaca samo sto igraju klupe u svojim klubovima.Gledam,cak i onaj mali Besic je neki ofanzivni stoper
@szlaja javi se da vodis ti repku BIH.Ako nista kad dobijes licencu imaces iskustva trenerskog kao i Barbarez.
A kad ti bude sve spominjali od a do z.Onda ce bljeskati ali pred ocima.
A kad ti bude sve spominjali od a do z.Onda ce bljeskati ali pred ocima.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
De harise ne seri - yebo te pitar i sarajevo vise - koji ti je kur.c
ovo je drzavna reprezentacija i pasjim poslom su ljudi iz tog pitarskog lobija pokusali pokupit kajmak sto su Ciro i navijaci napravili dok je cjelo Kosevo konstantno bojkotovalo utakmice.
Sta vise serete - yebo vas Susic pitar - govorimo o nesposobnom selektoro a vi svi se yebite sto ga klubski branite. I zavezite vise za sva vremena s tom odbranom. Ne djelimo se mi - samo su supci pokusali pokupiti kajmak zajedno s onom bordo Hayat TV
pun mi kur.ac vise vaseg preseravanja i suplje price.

ovo je drzavna reprezentacija i pasjim poslom su ljudi iz tog pitarskog lobija pokusali pokupit kajmak sto su Ciro i navijaci napravili dok je cjelo Kosevo konstantno bojkotovalo utakmice.
Sta vise serete - yebo vas Susic pitar - govorimo o nesposobnom selektoro a vi svi se yebite sto ga klubski branite. I zavezite vise za sva vremena s tom odbranom. Ne djelimo se mi - samo su supci pokusali pokupiti kajmak zajedno s onom bordo Hayat TV
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Citavo vrijeme od kad drzava postoji vi nesto serete i nesto vam nije pravo
yebite se vise s tim seljakom - nastavite bojkot kako ste i naucili a nas oostavite da sanjamo san

ovo sto kazes ... "Cak ce i blijeskovi biti davna proslost...." - ziva istina - sjalo je sve dok bordo supci nisu skontali da pokupe kajmak i promjene tok uspjeha nase repke.
sta vise krijemo istinu -

ovo sto kazes ... "Cak ce i blijeskovi biti davna proslost...." - ziva istina - sjalo je sve dok bordo supci nisu skontali da pokupe kajmak i promjene tok uspjeha nase repke.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Bog me ubio, ako ovaj zna o čemu piše

Oplakah, koja ''stozina''Strauss je napisao/la:Bog me ubio, ako ovaj zna o čemu piše![]()
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
ne znam jesili vidio kakav laznjak ima baci vilju u 16 ercu a dobar je i u skoku,moze uvijek igrat spica ali sidrasadelija je napisao/la:nick je napisao/la:
a sta je za tebe dobar rezultat? budi realan ocekivat od nase repke da osvoji svjetsko evropsko,sa 5 igraca koji nisu standardni ni u svojim (osrednjim klubovima),to sto se mi dizemo u zvijezde to je do nas:) vi sad trubite kako susic ne zna postavit taktiku sa 17 ofanzivaca i spahicem i ofanzivnim golmanom hasagicem![]()
Nemoj tako imamo mi i defanzivaca samo sto igraju klupe u svojim klubovima.Gledam,cak i onaj mali Besic je neki ofanzivni stoper
mah mi se nesto bunimo a nijedan nam odbrambeni igrac ne igra ligu prvaka ima ih par u kupu uefa ali su na klupi
znas li ti ?Strauss je napisao/la:Bog me ubio, ako ovaj zna o čemu piše![]()
pizde koje ne podrzavaju svoju nacionalnu reprezentaciju su nesto sto se nama desilo. Rondala koja se vrte u krug. Jegulje sto grizu same sebi rep. Ni to ti nije jasno. Ha ????
treba imat mozga za to...
idite u Pariz pa svrsajite nad tom svojom privatizovanom seljacinom, nek vam on objasni o cemu jaharishp je napisao/la:Oplakah, koja ''stozina''Strauss je napisao/la:Bog me ubio, ako ovaj zna o čemu piše![]()
Puna mi vise ki.a vase skromnosti.
rece navijac barselone,kontam treba otjerat susica i gvardijolu stavit za trenera imali ko horan da postavi anketu gvardijola za trenera da ili ne .bparena je napisao/la:idite u Pariz pa svrsajite nad tom svojom privatizovanom seljacinom, nek vam on objasni o cemu jaharishp je napisao/la:Oplakah, koja ''stozina''Strauss je napisao/la:Bog me ubio, ako ovaj zna o čemu piše![]()
![]()
Puna mi vise ki.a vase skromnosti.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Pitarske jegulje?bparena je napisao/la:znas li ti ?Strauss je napisao/la:Bog me ubio, ako ovaj zna o čemu piše![]()
pizde koje ne podrzavaju svoju nacionalnu reprezentaciju su nesto sto se nama desilo. Rondala koja se vrte u krug. Jegulje sto grizu same sebi rep. Ni to ti nije jasno. Ha ????
treba imat mozga za to...
Nasao se navijac Barcelone sekirati o BIH repci.I jos spominjati klubove i navijace iz prebijem te lige.Grdne rane.Daj idi u KaNtaloniju beri narandze.Nije ovo za tebe,Messija mi. 
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
A šta sve nečeš pročitati
Katalonac od mene imaš veliki respekt za ove dubokoumno postove kojima nas častiš

Katalonac od mene imaš veliki respekt za ove dubokoumno postove kojima nas častiš
harishp je napisao/la:Nije ovo za tebe,Messija mi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.