Grupa E (Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija)
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Grupa E (Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija)
Kontam zajebanciju i treba da je bude, ali neki su stvarno predaleko otisli. Fudbal yebeni ipak. No sve ocekivano.
Sto se tice utakmice, opet presudi balkanski usrani mentalitet. Tragikomicno je u najmanju ruku da su likovi jedva hodali u finisu utakmice.
Sto se tice utakmice, opet presudi balkanski usrani mentalitet. Tragikomicno je u najmanju ruku da su likovi jedva hodali u finisu utakmice.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- alan_kardec
- Kontakt:
exorciiist je napisao/la:Na informeru je danas popodne pisano Saciriju i Behramiju ce veceras prisjesti prvenstvo, zgazit cemo Svicarce itd
Sad pisu o tome sto Saciri ne zeli slusati novinara na srpskom jeziku, o proslavi gola, o sudiji itd
I kako covjeku da ne bude smijesno?
smiješno je jedino to što odrasla/punoljetna osoba uzima informer/telegraf/kurir... kao relevantan parametar za bilo šta
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
kakve paralele.... zali Boze tastature...jolicnikola je napisao/la:ma Srbi su seljački narod, a nije žvaka za seljaka
Da su Srbi pobjedili sve bi se dostojanstveno proslavilo! Politika bi ostala van sporta, provokacije bi bile samo sportske. A ovako... 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Nemaš s kim prodiskutovati o tekmi jbt, sve se svodi na "šiptari, srbi, šačiri, orao, vlasi, albanci, bošnjaci, banja luka, republika srpska itd"messilla je napisao/la:Kontam zajebanciju i treba da je bude, ali neki su stvarno predaleko otisli. Fudbal yebeni ipak. No sve ocekivano.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
dusko tosic dize tri prsta u sred albanije pa nije bio smak svijeta, veceras srbi prave pravi zemljotres od emotivne proslave golova svicarske.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
ja ozbiljno, a ovi ne vjereuju. 
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Tokom cijele utakmice Srbija je bila bolja ali su dozivjeli neshvatljiv pad u drugom dijelu
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
DaOsim13 je napisao/la:Herceg Bosnaexorciiist je napisao/la:Pustite nas da se zajebavamo na nasem forumu, imate svoje tamo, herceg-bosna, glas srpske i ta sranja.. pa pisite do mile volje![]()
Najveća skupina hajvana na netu i šire, moglo bi se kakvo fino istraživanje na njima uraditi
Al poslati im @COYSa i @Bih936, ako se ne bi zaratilo ujutro, yebi me. To je ta dijagnoza
Zadnja izmjena: Kajzer10, dana/u 23 jun 2018, 00:20, ukupno mijenjano 1 put.
-
jolicnikola
- Kontakt:
pa tako se ponašaju, i na terenu i van njega, ja vas ne zaj*****m pišem istinu, koliko god bolna bila
Srbima ništa drugo nije preostalo nego da gledaju Zvezdu i Partizan, pa nek se svađaju o tome ko je Cigan a ko Grobar!
Srbima ništa drugo nije preostalo nego da gledaju Zvezdu i Partizan, pa nek se svađaju o tome ko je Cigan a ko Grobar!
mi smo nabili brazil sa 7komada , osvojili SP2014 i aktuelni smo prvaci, ne znam o cemu pricasFuerza je napisao/la:I vi ste se žalili na sve moguće u Brazilu pa ste poslani kući zatoMoggi je napisao/la:vlaznost vazduha, visinu trave, duzinu utakmice, kisu na krajuz utakmice, šare na lopti, poziciju mjeseca...nastavi nizFSS se žali FIFA na Briha, VAR, Šaćirijeve kopačke, albanskog "orla! Ti ćeš sad reći "pa pokradeni smo kmeee", pa šta je onda ovo večeras, ako nije penal, ja ne znam šta je, da je bar VAR tražio pa nekako!
Zarathustra
Eo sad sam vidio, 80 postova lik napisao večeras, pa jbt danKajzer10 je napisao/la:DaOsim13 je napisao/la:Herceg Bosnaexorciiist je napisao/la:Pustite nas da se zajebavamo na nasem forumu, imate svoje tamo, herceg-bosna, glas srpske i ta sranja.. pa pisite do mile volje![]()
Najveća skupina hajvana na netu i šire, moglo bi se kakvo fino istraživanje na njima uraditi
Al poslati im @COYSa i @Bih936, ako se ne bi zaratilo ujutro, yebi me. To je ta dijagnoza
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Samo Sudija Svicarsku Spasava!!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Zamišljam kako bi mi kmečali da nam se desilo nešto slično kao ovaj nedosuđeni penal. Ogroman propust ovih iz VAR sobe.Raonffa je napisao/la:Nemaš s kim prodiskutovati o tekmi jbt, sve se svodi na "šiptari, srbi, šačiri, orao, vlasi, albanci, bošnjaci, banja luka, republika srpska itd"messilla je napisao/la:Kontam zajebanciju i treba da je bude, ali neki su stvarno predaleko otisli. Fudbal yebeni ipak. No sve ocekivano.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
belosvetska urota, znali smo i prije utakmiceSVETSKI MEDIJI GRME O SRAMNOJ KRAĐI SUDIJE BRIHA: Cela planeta svedočila skandalu! BBC sport POBEDIO! (FOTO)
Zarathustra
TobeJarabi

Volim ovog debila. LOW PHOTOSHOP
Volim ovog debila. LOW PHOTOSHOP
Zadnja izmjena: COYS, dana/u 23 jun 2018, 00:25, ukupno mijenjano 2 puta.
Desilo nam se vec jednom jos i gore od toga. Realno.Virtu4l je napisao/la:Zamišljam kako bi mi kmečali da nam se desilo nešto slično kao ovaj nedosuđeni penal. Ogroman propust ovih iz VAR sobe.Raonffa je napisao/la:Nemaš s kim prodiskutovati o tekmi jbt, sve se svodi na "šiptari, srbi, šačiri, orao, vlasi, albanci, bošnjaci, banja luka, republika srpska itd"messilla je napisao/la:Kontam zajebanciju i treba da je bude, ali neki su stvarno predaleko otisli. Fudbal yebeni ipak. No sve ocekivano.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
https://www.youtube.com/watch?v=4hRaktVJcyIMoggi je napisao/la: mi smo nabili brazil sa 7komada , osvojili SP2014 i aktuelni smo prvaci, ne znam o cemu pricas
Od 0:22!!!
-
jolicnikola
- Kontakt:
a da ubacimo i Makedonce, Bugare, Mađare, Grke, ISIL-ovce, Engleze, Francuze, Amerikance itd. u cijelu ovu priču
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.