Ma ne mogu brate, nemaju oni taj mentalitet u fudbalu (seniorskom) i to je tako.let3 je napisao/la:Srbi, kakve su budale ce mlatnuti Brazil i proci dalje.
Veceras se bili grozni u drugom poluvremenu, preloši, ništa pokazali nisu. Još su rezultatski dobro prošli na kraju, jer onaj kloc Gavranić ili kako već, ne zna dati gola. A imao je tri odlicne šanse. Bezveze Kolarov i Matić kenjaju o sudijama, umjesto da pokažu na terenu.
Grupa E (Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija)
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Grupa E (Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija)
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Pa zar i on20le je napisao/la:
Yebu talijani/francuzi/švicarci/albanci/kosovari/njemci/čileanci, ne vade!
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Koji qrac?20le je napisao/la:
Pusti njega, ublehaš. Pitanje je ko nas bre pomiri ?Tristan je napisao/la:Ma ko nas bre zavadi. Pozdrav za Tuzlu!tuzlak1987 je napisao/la:Treba bjezat definitivno. Nema kod nas sporta, da covjek uziva, pobjedi ili izgubi i sve to korektno odradi. Mi smo bas agresivna plemena samo za pobit se.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
wobly92 je napisao/la:Pa zar i on20le je napisao/la:![]()
![]()
![]()
- exorciiist
- Kontakt:
Lichtsteiner nepozeljna osoba u Srbiji! 
Ovaj Bih936- no comment za dečka, ima neka cepanja!
Evo stišala se malo ova bura, pa vidim da su neki pokušali da prokomentarišu i samu utakmicu. Evo lično, strašno mi je krivo, ali biće bolje... nadam se!
Evo stišala se malo ova bura, pa vidim da su neki pokušali da prokomentarišu i samu utakmicu. Evo lično, strašno mi je krivo, ali biće bolje... nadam se!
Pukni zoro ja cu kuci skoro.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Ma hajp je ovdje odlučujući, da ga nisu zabili Xhaka i Šačiri (okolnosti, proslava) ne bi se ispisalo ni deset str al' eto.joker90 je napisao/la:Vole hajp + ne vole srbe(sram ih bilo).Raonffa je napisao/la:Al' kako naši narodi vole yebeni hajp, evo za mjesec dana od kako se tema otvorila napisano je nekih 50ak stranica dok nije počela ova utakmica.
Od početka utakmice do sada ispisano je čak 30+ stranica
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
jolicnikola
- Kontakt:
biće bolje neko viče
na papiru mrtvo slovo
na Istoku stare priče
na Zapadu ništa novo, na Zapadu ništa novo
na papiru mrtvo slovo
na Istoku stare priče
na Zapadu ništa novo, na Zapadu ništa novo
Bolje da su pare od vatrometa koji su spremali u (i)stočnom Sarajevu usmjerili na neke plakate sa herojima i slične egzibicije. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946

Zadnja recenica.
Zadnja izmjena: COYS, dana/u 23 jun 2018, 00:42, ukupno mijenjano 1 put.
Ne reci nikad dva put, burazRaonffa je napisao/la:Ma ne mogu brate, nemaju oni taj mentalitet u fudbalu (seniorskom) i to je tako.let3 je napisao/la:Srbi, kakve su budale ce mlatnuti Brazil i proci dalje.
Veceras se bili grozni u drugom poluvremenu, preloši, ništa pokazali nisu. Još su rezultatski dobro prošli na kraju, jer onaj kloc Gavranić ili kako već, ne zna dati gola. A imao je tri odlicne šanse. Bezveze Kolarov i Matić kenjaju o sudijama, umjesto da pokažu na terenu.
Nisam ni ja vjerovao da se Hrvatska može onako sprdati sa Argentinom na terenu, pa ih ljudi izgaziše ko zadnja gov.na.
Dobro, poređenje možda nije na mjestu, al ni Brazil nije nešto pretjerano pokazao. Danas su se patili sa Kostarikom do 91 minute.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 23 jun 2018, 00:42, ukupno mijenjano 1 put.
Kakva tema, ode ovo na 200+ a nakon Brazila tek show kad ih srbi izbace

27.10.2020
- alan_kardec
- Kontakt:
@joliću, aj' o'ladi živ bio
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Argentina bi ovu Švicarsku satjerala u 16 metara.
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
- exorciiist
- Kontakt:
Hrvatima prigovarali sto su slavili pobjedu uz Cavoglave, a ovi se za tekmu sa Svicom pripremali ko da je yebeni rat
Srpski mediji, nemam rijeci
Srpski mediji, nemam rijeci
Daj nemoj me yebavat hahaahahaahaCOYS je napisao/la:wobly92 je napisao/la:Pa zar i on20le je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
27.10.2020
To kume moj! Isti sam!COYS je napisao/la:
Zadnja recenica.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Bolje bi mu bilo paziti da neko ne uleti u ofsajd u Jeleni dok on ganja Albanca u ofsajdu u Rusiji.joker90 je napisao/la:Nek mu se sad Kurveuša oglašava!
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.