bihuzur je napisao/la:cuj ovog delegata; AKO SMO TAJ NEBESKI NAROD POBJEDICEMO![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kakvi jadnici majko mila
Zasluzena pobjeda Svicarske
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
bihuzur je napisao/la:cuj ovog delegata; AKO SMO TAJ NEBESKI NAROD POBJEDICEMO![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ma normala, nego je smiješna ova konstatacija "ako smo nebeski narod, dobićemo ih", simpatično prije svegaFuerza je napisao/la: U pravu si u pravu si, ali i dalje stoji moj komentar da su se i Bosanci palili na svetsko, tako se sad pale i Srbi, vjeruju u svoju reprezentaciju što je i normalno jel? Poraz me malo izbacio iz takta pa nisam obraćao pažnju o kojoj utakmici govori.
Mislio sam da Banjalučani pričaju čistije. Da ne piše rekao bi da je snimano u Bajinoj Bašti ili Kalinoviku.bihuzur je napisao/la:cuj ovog delegata; AKO SMO TAJ NEBESKI NAROD POBJEDICEMO![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Treba ti High još neke stvari objasniti pa ćeš biti spreman.Moggi je napisao/la:sto mene izostavljas ? cime sam to zasluzio ?
Ma pijana glava kao što rekoh! Mada ne moramo valjda biti nebeski narod da ugazimo te BrazilceRaonffa je napisao/la:Ma normala, nego je smiješna ova konstatacija "ako smo nebeski narod, dobićemo ih", simpatično prije svegaFuerza je napisao/la: U pravu si u pravu si, ali i dalje stoji moj komentar da su se i Bosanci palili na svetsko, tako se sad pale i Srbi, vjeruju u svoju reprezentaciju što je i normalno jel? Poraz me malo izbacio iz takta pa nisam obraćao pažnju o kojoj utakmici govori.
Vucevich je napisao/la:bihuzur je napisao/la:cuj ovog delegata; AKO SMO TAJ NEBESKI NAROD POBJEDICEMO![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kakvi jadnici majko mila![]()
Zasluzena pobjeda Svicarske![]()

i svi se saberu sa znackama kokardama i zastavama i gledaju BHTbihuzur je napisao/la:cuj ovog delegata; AKO SMO TAJ NEBESKI NAROD POBJEDICEMO![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Teško, i sam znaš sve razloge zašto je to tako, al' ljudski se nadati svakakoFuerza je napisao/la:Ma pijana glava kao što rekoh! Mada ne moramo valjda biti nebeski narod da ugazimo te BrazilceRaonffa je napisao/la:Ma normala, nego je smiješna ova konstatacija "ako smo nebeski narod, dobićemo ih", simpatično prije svegaFuerza je napisao/la: U pravu si u pravu si, ali i dalje stoji moj komentar da su se i Bosanci palili na svetsko, tako se sad pale i Srbi, vjeruju u svoju reprezentaciju što je i normalno jel? Poraz me malo izbacio iz takta pa nisam obraćao pažnju o kojoj utakmici govori.. Ako je cijena pobjede nad Brazilom, ovaj poraz od Švajcaraca u režiji Šaćirija i Džake, ja prihvatam ovaj poraz.

Nemoj zezatBaboon je napisao/la:
Lik na 3:00 iz Bihaća,inače blago retardiran i glumi nekog košarkaša.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.