Nemoj da me lazes kad fino na ovoj fotki gdje se slikaju ispred bus-a vidim Adukora za volanom...on je vozacbihuzur je napisao/la:Adukor je sa ekipom a na slici nema welbeka. On je toliko spreman da je otiso u sloveniju pjeske, tj otrco je do tamo.ado-hz je napisao/la:Strajkujem gladju i necu da jedem dok neko ne sazna jel Adukor sa ekipom u Sloveniji...neka ss.ba provjeri ko god
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kakvi su talenti iz Akademije ?
Svjezi!
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
mladiBih936 je napisao/la:Kakvi su talenti iz Akademije ?
Talentovani
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Normala onako
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- f0rest1946
- Kontakt:
Fini
Koji je ovo u nizu zadnjih 15-tak dana?
Nevini 
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Joj Bandovicu storya...kaze
E moj Stojkovicu, pa xhaka je dao meni bolji gol, jesi los...
Hhahahah joj ludnice... Mi smo onu titulu osvojili samo zato sto je bila ludilo ekipa, svi slozni i zajebavali se.
Hhahahah joj ludnice... Mi smo onu titulu osvojili samo zato sto je bila ludilo ekipa, svi slozni i zajebavali se.
Sabrine mi moje!
100% zivili ko jedan svi najsloznija generacija ikad u klubu bila,bas najbolji drugovi bili .Medjutim nije nam valjalo jel su isli svi zajedno u kafanu i cugali.Nema veze sto su imali rezultat.Djes fol cugat i igrat lopteBosnianKingdom je napisao/la:Joj Bandovicu storya...kaze
Sad npr imao si Sarica njemu Zeba najbolji haver u gradu bio.I kako to da bude ok ,nemoze da si pita.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Kakav je trener ovaj Petković! A igrao za FK Sarajevo! Ponosan da dijelim klub sa ovakvom trenerskom veličinom! 
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Mujakićev ugovor i bordo odijelo Džanana Muse! Time da budemo zadovoljni?!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
Historicar
- Kontakt:
Član šampionske generacije 1984/1985, veliki je navijač Sarajeva, uvijek je pričao pozitivno o Sarajevu u medijima, ima i člansku kluba.Veliki gospodin evropskih manira.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Kakav je trener ovaj Petković! A igrao za FK Sarajevo! Ponosan da dijelim klub sa ovakvom trenerskom veličinom!
Nama ovaj potez sa smanjenjem broja stranaca predstavlja veliki problem. Ne bi bilo loše riješiti se Šofranca prije svega, potom i Pavlovića, možda čak i Krste. Ni jedan od njih realno nije neka prevaga i takve igrače možemo naći čak i u našoj ligi. Ruku na srce Krste je odigrao odlično drugi dio polusezone i da je domaći igrač ni u ludilu ga ne bih otpisao, ali takva je situacija.
Sa druge strane Stanojević i Adukor su ostavili znatno bolji utisak i bilo bi odlično dodati tom veznom redu nešto kreativnijeg i ofanzivno sposobnijeg igrača. Crepulja mi nije taj, pogotovo jer je nejasno da li je lik domaći igrač ili ne.
Sve u svemu, solidan prelazni rok. Očekujem domaćeg napadača i beka, po mogućnosti polivalentnog, da može igrati na obje strane. Svaki drugi dolazak bi trebao biti uvjetovan odlaskom. Ne vidim smisao dovođenja još jednog veznog igrača bez da se riješi situacija sa Crepuljom, ili dolazak novog stopera bez da se riješi sve sa Šofrancem.
Sa druge strane Stanojević i Adukor su ostavili znatno bolji utisak i bilo bi odlično dodati tom veznom redu nešto kreativnijeg i ofanzivno sposobnijeg igrača. Crepulja mi nije taj, pogotovo jer je nejasno da li je lik domaći igrač ili ne.
Sve u svemu, solidan prelazni rok. Očekujem domaćeg napadača i beka, po mogućnosti polivalentnog, da može igrati na obje strane. Svaki drugi dolazak bi trebao biti uvjetovan odlaskom. Ne vidim smisao dovođenja još jednog veznog igrača bez da se riješi situacija sa Crepuljom, ili dolazak novog stopera bez da se riješi sve sa Šofrancem.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Pa riješeno ti je sa Šofrancem, čovjek potpisao na 2 god.haris004 je napisao/la:Nama ovaj potez sa smanjenjem broja stranaca predstavlja veliki problem. Ne bi bilo loše riješiti se Šofranca prije svega, potom i Pavlovića, možda čak i Krste. Ni jedan od njih realno nije neka prevaga i takve igrače možemo naći čak i u našoj ligi. Ruku na srce Krste je odigrao odlično drugi dio polusezone i da je domaći igrač ni u ludilu ga ne bih otpisao, ali takva je situacija.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Nakon koliko godina provedenih u lizi, stranac stekne status domaćeg. 
-
scudetto89
- Kontakt:
Samo da pozelim dobrodoslicu ameru
Dobro nam dosao nazad, i da pruzis dobre partije u svetom nam klubu
Dobro nam dosao nazad, i da pruzis dobre partije u svetom nam klubu
04.10.2009 !
- StariGrad071
- Kontakt:
I dalje bacam ibret da raja tjera Krleta. Tako ti je kod nas. Pola godine si car, kralj, sah, idol, poslije godine si xar, godina i po vec si potrosen i trazi se zamjenq, nakon 2 **** mu mater treba ga otjerat, hida, seta, igra preko kurca, cuva noge itd. Bolest.
Trenutno korisnika/ca: belosevic23, boki86 i 21 gost.