Grupa E (Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija)
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
- krlekapiten
- Kontakt:
Re: Grupa E (Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija)
Infantino je rođen u Brig Glisu u Švajcarskoj...
Jedine dvije materijalne greške na šampionatu bile su protiv Brazila i protiv Srbije...
Jedine dvije materijalne greške na šampionatu bile su protiv Brazila i protiv Srbije...
Čudi me da se ne javi nijedan Srbin da podrži Ferdinu Jugoslaviju.
**** se ljudima za to, samo balije puše priču.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Ne puse ne briniVolimTz je napisao/la:Čudi me da se ne javi nijedan Srbin da podrži Ferdinu Jugoslaviju.**** se ljudima za to, samo balije puše priču.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- LAZARUS2000
- Kontakt:
Ma jes qrac. Da vidiš po Srbiji. Imaš tih jugopaćenika koliko hoćeš. Drugosrbijanska ****VolimTz je napisao/la:Čudi me da se ne javi nijedan Srbin da podrži Ferdinu Jugoslaviju.**** se ljudima za to, samo balije puše priču.
Kapije moćne na putu nek stoje,
sve kazne na glavu nek mi se sruše,
ja sam gospodar sudbine svoje
- jedini kapetan svoje duše.
Au, tek sad vidim da im je jedini zuti karton zbog skidanja dresa, dok je nama dijelio sakom i kapomLAZARUS2000 je napisao/la:Pa boga mi švajcarce već evo drugi meč ne da ne zayebu već im fino pomognu. Prvo im priznaju gol nakon faul protiv Brazila, sinoć im ne sviraju penal. I ne samo penal. Čovjek im nije dao žuti karton. A znaš kako oni igraju i biju. I od našeg gola svaki **** centaršut je sudio faul u napadu. Srbija je napravila neke teške greške. Počev od prvog gola, do postavke nakon vodstva. Ali to ne pere tendenciozno suđenje.Rooney88 je napisao/la:Mozete nauciti nesto iz ovoga, kad vec niste u Brazlu naucili od BiH. I nama je tada bio kriv sudija i ofsajd sto nismo uspjeli. I vama ce sudija i penal u Rusiji. To je problem koji imaju i Srbija i BiH, mentalitet koji nemamo. Hrvati su tu svjetlosnu godinu ispred nas oba zajedno, cak su i Albanci ispred. Svi su drugi krivi samo mi ne. Zasto repku ne vodi covjek koji ju je i doveo na SP? Krstajic je super lik, on nije kriv ni za sta. Zasto Spahica onaj Nigerijac otrese onako za prvi gol? Zasto jedan od navodno najskupljih veznjaka danasnjice odigra na nivou Jovana Blagojevica? Zasto lopta protiv Francuske nije izbijena ranije? To su samo neka od pravih pitanja na koja strateski niko u Srbiji Ili BiH nece odgovarati jer je uvijek lakse kriviti druge. Pusti se ba penala, kako je zajebao vas tako je mogao Svicarce. Amnestiranjem odgovornih za neuspjeh samo ces dovesti do njegovog ponavljanja, a bolji nikada neces postati.alan_kardec je napisao/la:Petković je satro Krstajića u nastavku i tjt. O tome sam i pisao prije utakmice, neiskustvo Krstajića. Pisalo se i o Brychu, sad vidimo da je i to bilo sa razlogom.
Švajcarska će dobiti Kostariku, u to ne sumnjam, a Srbiji sva ova naknadna priča koja se priča, ne može donijeti ništa dobro.
Sto se tice postavke, taktike i ostalog.. Krstajic jednostavno ne zna. Ne moze se vise ocekivati od pocetnika. Nismo mi ni pod Muslinom blistali, sjetite se kakve su nam sanse pravili Gruzijci i ostali.. Ali je opet Ferguson licno za Krstajica.
Da se Brazil dobije nema teoretske sanse, sinocnja utakmica je bila go big ili go home. Sa druge strane, mogu reci da sam ponosan i da nista ne zamjeram igracima. Vidi se voljni momenat kroz obje ove utakmice, a drago mi je sto niko od njih nije spominjao one provokacije siptara, nego su se drzali samo fudbala u izjavama. Pa cak nisu stavljali akcenat ni na sudjenje onoliko koliko bi trebalo.
- alan_kardec
- Kontakt:
pravda za @ferdaVolimTz je napisao/la:Čudi me da se ne javi nijedan Srbin da podrži Ferdinu Jugoslaviju.**** se ljudima za to, samo balije puše priču.
ko će ga podržati kad se čoek zayebava, očigledno
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ima ih stostruko vise nego u BiH, licno se uvjerio.LAZARUS2000 je napisao/la:Ma jes qrac. Da vidiš po Srbiji. Imaš tih jugopaćenika koliko hoćeš. Drugosrbijanska ****VolimTz je napisao/la:Čudi me da se ne javi nijedan Srbin da podrži Ferdinu Jugoslaviju.**** se ljudima za to, samo balije puše priču.
Ali uvijek jedni pricaju kako to samo kod njih ima.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- tuzlak1987
- Kontakt:
A sta je alternativa? Sirimo fasizam u sebe, mrzimo fasizam u drugih, a kolektivno napadajmo svi zdrav razum. Drazi su mi svakako ti sto su Jugonostalgicari nego ovi sto dolaze na utakmice sa zastavama Turske, duksevima ratnih zlocinaca.
Kod tih je standardna prica: Tito je radio samo protiv nas, a gurao druge. Svi isto pricaju.
Kod tih je standardna prica: Tito je radio samo protiv nas, a gurao druge. Svi isto pricaju.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- LAZARUS2000
- Kontakt:
De bolan neću o titu da pričam na tokom Svjetskog. Tita nema, krepo. Ko ga yebe.tuzlak1987 je napisao/la:A sta je alternativa? Sirimo fasizam u sebe, mrzimo fasizam u drugih, a kolektivno napadajmo svi zdrav razum. Drazi su mi svakako ti sto su Jugonostalgicari nego ovi sto dolaze na utakmice sa zastavama Turske, duksevima ratnih zlocinaca.
-
samoposmatram
- Kontakt:
nismo ni sumnjali da se drogiras.Vucevich je napisao/la:Moze li broj tvog dilera? hvala unaprijedFerdo je napisao/la:Ja nisam ničiji uvlakač rekao sam svoje i izvinuo se ljudima. Usred Bosne da se navija za neku Švicarsku pored komšijske Srbije po meni nije prirodno ni normalno. Haj samo sad skontajte da je Jugoslavija i dalje reprezentacija kako bismo jaki bili ne bi nam ni Njemačka ni Brazil ništa mogli. Samo skontajte koji bi to sastav jak bio.
Vrijeme je da se pruži ruka pomirenja. Volio bih da Sarajlije koje sad žive u kotline pruže ruku svojim prijeratnim komšijama koji sad žive u Istočnom Sarajevu, pa da se negdje recimo na Ferhadiji napravi fan zona Srbije i da svi ljudi tu dođu kako iz Sarajeva kako iz Istočnog Sarajeva i da skupa navijamo za Srbiju. Evo ja bih prvi došao muhaem radi tog.
Da li su veci pacenici srpski mediji i javne licnosti predvodjene Vucicem prije svih il ona dvojica Kosovara ? 
Hoces da kazes da bi bilo Turskih zastava da smo igrali npr mi protiv Svicaraca?*?tuzlak1987 je napisao/la:A sta je alternativa? Sirimo fasizam u sebe, mrzimo fasizam u drugih, a kolektivno napadajmo svi zdrav razum. Drazi su mi svakako ti sto su Jugonostalgicari nego ovi sto dolaze na utakmice sa zastavama Turske, duksevima ratnih zlocinaca.
Ne mjesajte kruske i jabuke,ja nikad nisam vidjeo nijednog navijaca Bosne na utakmicama repke sa duksevima Nasera,Atifa,Alije,Sefera itd itd,jos ovi nisu osudjeni nizasta dok je ovaj za genocid.
Ne poredi sto se porediti ne moze.
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 23 jun 2018, 11:09, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Monolog je napisao/la:

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- LAZARUS2000
- Kontakt:
Isti qrac. Tačno sam znao da ćemo izgubiti čim Vučić poče sratiEpidaurus je napisao/la:Da li su veci pacenici srpski mediji i javne licnosti predvodjene Vucicem prije svih il ona dvojica Kosovara ?
- tuzlak1987
- Kontakt:
Napravite miting svi zajedno moj prijedlog. Ili se pobratimite ili se pobijete, bilo kakav ishod je dobar.LAZARUS2000 je napisao/la: De bolan neću o titu da pričam na tokom Svjetskog. Tita nema, krepo. Ko ga yebe.
- LAZARUS2000
- Kontakt:
Tipično komunjarski. Samo bi ubijali i mitingovali. Isto ko fašisti samo druge bojetuzlak1987 je napisao/la:Napravite miting svi zajedno moj prijedlog. Ili se pobratimite ili se pobijete, bilo kakav ishod je dobar.LAZARUS2000 je napisao/la: De bolan neću o titu da pričam na tokom Svjetskog. Tita nema, krepo. Ko ga yebe.
-
samoposmatram
- Kontakt:
Da srbi smrcu koliko hrvati i albanci imali bi isti mentalitet. Onaj Vrsaljko svaku utakmicu rizikuje overdose. Drugo je sto im je reprezentacija privatna prcija pa jedan Krstajic uci zanat na SP.Rooney88 je napisao/la:Mozete nauciti nesto iz ovoga, kad vec niste u Brazlu naucili od BiH. I nama je tada bio kriv sudija i ofsajd sto nismo uspjeli. I vama ce sudija i penal u Rusiji. To je problem koji imaju i Srbija i BiH, mentalitet koji nemamo. Hrvati su tu svjetlosnu godinu ispred nas oba zajedno, cak su i Albanci ispred. Svi su drugi krivi samo mi ne. Zasto repku ne vodi covjek koji ju je i doveo na SP? Krstajic je super lik, on nije kriv ni za sta. Zasto Spahica onaj Nigerijac otrese onako za prvi gol? Zasto jedan od navodno najskupljih veznjaka danasnjice odigra na nivou Jovana Blagojevica? Zasto lopta protiv Francuske nije izbijena ranije? To su samo neka od pravih pitanja na koja strateski niko u Srbiji Ili BiH nece odgovarati jer je uvijek lakse kriviti druge. Pusti se ba penala, kako je zajebao vas tako je mogao Svicarce. Amnestiranjem odgovornih za neuspjeh samo ces dovesti do njegovog ponavljanja, a bolji nikada neces postati.alan_kardec je napisao/la:Petković je satro Krstajića u nastavku i tjt. O tome sam i pisao prije utakmice, neiskustvo Krstajića. Pisalo se i o Brychu, sad vidimo da je i to bilo sa razlogom.
Švajcarska će dobiti Kostariku, u to ne sumnjam, a Srbiji sva ova naknadna priča koja se priča, ne može donijeti ništa dobro.
Izgleda da neki nisu upoznati da je termin "balija" dobio novo značenje u zadnjih par godina. Preko ovih antiljevičarskih, antikomunističkih stranica na fb. Ima ih više vrsta, recimo svi smo imali jednog u školi, onaj tih i povučen, sa naočalama, nekako poznaje sve profesore i vazda najmanje odgovara za ocjenu. Teško ga je slušat, feminiziran, debilan, ne prati fudbal i ne gleda žene. Njegova mama je gospođa, prava gradska raja, dijeli letke za ove mini lijeve opcije, predaje jako bitan predmet muzički odgoj. **** ga, žena je kultura, sve ostalo je seljadija. A "tata", njega nema, da li su razvedeni ili jadnik radi za ove debile, ne zna se, možda ga i žena tuče.mma_hz je napisao/la:Ne puse ne briniVolimTz je napisao/la:Čudi me da se ne javi nijedan Srbin da podrži Ferdinu Jugoslaviju.**** se ljudima za to, samo balije puše priču.
E sad najbitniji dio, mali je naravno moderan, sluša englesku muziku, a zalomi i Boru Čorbu. Zalaže se za LGBT prava, jer i sam je na ivici da postane jedan. Pravi je jugonostalgičar, ono baš, iako je rođen 97, on se sjeća predanja svoje majke kako se nekad živjelo. Valjda je to bila homofriendly država **** li ga, pomisli dotični. U principu se radi o Bošnjaku muslimanu, ali mu je majka dala neko moderno im, pa eto nema ni od toga ništa. Naravno Bosanac i Hercegovac.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.