Inflacija, cijene u fudbalu su otisle u nebo. Kad poluigraci poput Dembelea ili Sterlinga mogu vrijediti onoliko, moze i SMS. Sudite mu na osnovu jedne odgledane utakmice.sekretar je napisao/la:Cuj SMS 150 miliona....Koliko vrijedi Modric onda i ovakav pred penzionisanjem
Grupa E (Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija)
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
- Tristan
- Kontakt:
Re: Grupa E (Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija)
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
Izvor?L-Train je napisao/la:"Nažalost, samo Srbi su izgleda osuđeni na selektivnu pravdu, nekad prokleti Hag a danas u fudbalu VAR...",eto kakve usporedbe pravi "gospodin" Krstajic.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- f0rest1946
- Kontakt:
Instagram njegovRaonffa je napisao/la:Izvor?L-Train je napisao/la:"Nažalost, samo Srbi su izgleda osuđeni na selektivnu pravdu, nekad prokleti Hag a danas u fudbalu VAR...",eto kakve usporedbe pravi "gospodin" Krstajic.
Dvije. Na SP-u nista napravio nijeTristan je napisao/la:Inflacija, cijene u fudbalu su otisle u nebo. Kad poluigraci poput Dembelea ili Sterlinga mogu vrijediti onoliko, moze i SMS. Sudite mu na osnovu jedne odgledane utakmice.sekretar je napisao/la:Cuj SMS 150 miliona....Koliko vrijedi Modric onda i ovakav pred penzionisanjem
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Uz duzno postovanje SMS i Dembele ne mogu u istu recenicu. A ostatak njihovih karijera ce pokazati i zasto. Grijeh je prema Dembeleu porediti ga sa SMS.Tristan je napisao/la:Inflacija, cijene u fudbalu su otisle u nebo. Kad poluigraci poput Dembelea ili Sterlinga mogu vrijediti onoliko, moze i SMS. Sudite mu na osnovu jedne odgledane utakmice.sekretar je napisao/la:Cuj SMS 150 miliona....Koliko vrijedi Modric onda i ovakav pred penzionisanjem
Evo vidim sad, e ne vjerujem šta napisa hahahaf0rest1946 je napisao/la:Instagram njegovRaonffa je napisao/la:Izvor?L-Train je napisao/la:"Nažalost, samo Srbi su izgleda osuđeni na selektivnu pravdu, nekad prokleti Hag a danas u fudbalu VAR...",eto kakve usporedbe pravi "gospodin" Krstajic.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Cuj Krstajica, opet je "ceo svet protiv nas".
Zadnja izmjena: Alminjo99, dana/u 23 jun 2018, 14:34, ukupno mijenjano 1 put.
Rezultat je trend, ideal je vječan!
Ma nisu problem igraci, pogotovo ti mladi. Imas sad citavu ekipu da uskoci. Problem je sto ce ih uvijek voditi neki poltroni!mma_hz je napisao/la:Ma ja nezz ja te vase relacije,ugl imate sirok kadar i mislim da bi se nakon ovoga odmah trebalo zahvaliti Stojkovicu,citavoj zadnjoj liniji.marconato je napisao/la:Mijat je ispao zrtva, jer je Radonjic morao ici, valjda sto je Kokezin igrac i generalno da mu se nabije cijena prilikom prodaje...mma_hz je napisao/la:Za Maksimovica stvarno ne znam jer slabo pratim spansku ligu al zato bundesku pratim i neshvatljivo je da nije pozvao Mijata koji iza sebe ima odlicnu sezonu.Jedan od glavnih igraca ekipe koja je osvojila KUP kojem se niko nije nadao.
Mislim da Milivojevic i Matic ne mogu igrati zajedno,previse su slicni igraci.
I takodjer sta se desilo sa vasom fizikom,od 80te minute ste prestali igrati,dok Svicarci kao navijeni.
Grujića takodje neko gura. Imas 3-4 bolja igraca na njegovoj poziciji. Pomenuti Maksimović, mali Lukić iz Levantea takodje bi imao dobru koheziju sa Matić/Milivojević, jer je moderan cm...Fejsa je odyebao reprezentaciju, jer je bio non-stop rezerva..
Imate Spajica,Milenkovica,Veljkovica mozete lagano preboliti tu smjenu generacija i mislim da ce biti drugacije kada bude u ekipi "glavni" Mitrovic,Matic,Tadic,SMS itd.
Jednostavno imam osjecaj da su ovi starci kao Ivanovic koji je sinoc u kljucnim trenutcima kod intervencija imao dvije greske cime je unio nervozu u odbranu,Tosicu pobjegao Saciri itd itd.
Protiv Brazila sanse su vam minimalne,ali nakon svega ovoga kazu da ko se zadnji smije najsladje se smije.
Da se reprezentacija da Jokanoviću, Paunoviću, Milojeviću...ne bih se sekunde brinuo za buducnost i ucesca na velikim takmicenjima!
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- Tristan
- Kontakt:
Njegov 5. i 6. nastup za A tim. Neuigran, a nema oko sebe igrace kakve ima u klubu.soccerfan je napisao/la:Dvije. Na SP-u nista napravio nije
Ajde vidjecemo.sekretar je napisao/la:Uz duzno postovanje SMS i Dembele ne mogu u istu recenicu. A ostatak njihovih karijera ce pokazati i zasto. Grijeh je prema Dembeleu porediti ga sa SMS.Tristan je napisao/la:Inflacija, cijene u fudbalu su otisle u nebo. Kad poluigraci poput Dembelea ili Sterlinga mogu vrijediti onoliko, moze i SMS. Sudite mu na osnovu jedne odgledane utakmice.sekretar je napisao/la:Cuj SMS 150 miliona....Koliko vrijedi Modric onda i ovakav pred penzionisanjem
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
- LAZARUS2000
- Kontakt:
Yebeš Jugoslaviju. Prevara milenijumaVolimTz je napisao/la:Nemas pojma koliko je to njega zaboljelo, zato sto dolazi od tebe. Da sam ja rekao ili mma_hz boli bi ga qrc, ali od tebe, to je poraz za njegov nacin zivota. Pije alkohol, jede slaninu, ne ide u dzamiju, mrzi ljiljane i opet s njim neces jugoslaviju da pravis.LAZARUS2000 je napisao/la:@Tuzlak1987 ne volim ovo da govorim ljudima, ali jbg sad moram. Glup si.
Kapije moćne na putu nek stoje,
sve kazne na glavu nek mi se sruše,
ja sam gospodar sudbine svoje
- jedini kapetan svoje duše.
- LAZARUS2000
- Kontakt:
Ti mene nešto pitao? Đe svega ti? Ili opet pričaš neke imaginarne stvari koje ne možeš dokazati?Monolog je napisao/la:Sinoć u Beču, nakon poraza reprezentacije Srbije, na ulicama su se čuli nama dobro poznati poklici:"Nož, žica, Srebrenica!" Eh, kakve to veze ima s fudbalom?! Da li je Bosna igrala? Fotografiju onih likova koji su na utakmicu svoje reprezentacije otišli u duksericama sa likom Ratka Mladića nisu prokomentarisali Kardec i Dantes (kao što nisu radili ni kad sam ih ranije pitao o sličnim stvarima kojima nije mjesto nigdje, kamoli na fudbalskim terenima). Nisam iznenađen. Neće reći ništa ni o ovoj divnoj omladini koja je u Beču zbog svoje bolje budućnosti, jer je kristalno jasno da istu nemaju u Srbiji (nemamo je ni mi ovdje). Stoga, @Ferdo, ti se izvinjavaj u svoje ime. Ja u svoje nikad ne bih. Doduše, meni ISTIM INTENZITETOM puca ona stvar za Srbijom, Hrvatskom, Albanijom, Kosovom, Makedonijom, Turskom, Kinom... Zašto? Zato što mi je samo stalo do Bosne i Hercegovine.
No, dobra stvar je što ovakve utakmice po hiljaditi put pokažu prava lica ljudi. Zbog toga bih volio da na svakom prvenstvu (ma na svakim kvalifikacijama) bude sličnih stvari, kako bismo svi shvatili koliko je zapravo proklijalo i koliko se rasprostranilo sjeme mržnje.
Kapije moćne na putu nek stoje,
- ASD
- Kontakt:
LAZARUS2000 je napisao/la:Yebeš Jugoslaviju. Prevara milenijumaVolimTz je napisao/la:Nemas pojma koliko je to njega zaboljelo, zato sto dolazi od tebe. Da sam ja rekao ili mma_hz boli bi ga qrc, ali od tebe, to je poraz za njegov nacin zivota. Pije alkohol, jede slaninu, ne ide u dzamiju, mrzi ljiljane i opet s njim neces jugoslaviju da pravis.LAZARUS2000 je napisao/la:@Tuzlak1987 ne volim ovo da govorim ljudima, ali jbg sad moram. Glup si.
bihuzur je napisao/la:

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Dembele je za Sergeja Lionel Messi licno. Pa dovoljno je samo pogledat vodjenje lopte i prijem, nista ti vise ne treba.Tristan je napisao/la:Inflacija, cijene u fudbalu su otisle u nebo. Kad poluigraci poput Dembelea ili Sterlinga mogu vrijediti onoliko, moze i SMS. Sudite mu na osnovu jedne odgledane utakmice.sekretar je napisao/la:Cuj SMS 150 miliona....Koliko vrijedi Modric onda i ovakav pred penzionisanjem
Sjetit ces se ove konstatacije za par godina.
27.10.2020
delinjo je napisao/la:jest ovaj Saciri pao kurcu za usi
Švicarski Ljajić.Bolja verzija.
U sridu.sljivo je napisao/la:Odavno nije bio preokret odnosno nije ni bio. Mogao bi večeras.
Kako su ga mogli ovako ostavit?Saurman je napisao/la:
Nije im to u interesu,ovaj forum već odavno dokazano dopušta ono najgore moguće trolanje.Onaj klaun briše postove kad se piše "protiv njegovih" i cijeli dan visi po forumu samo kako bi dočekao takvu priliku,a evo od sinoć ga očekivano nema nigdje.Ovo će također vjerojatno obrisat jer nedaj bože da ga netko spomene negativno kuknjava U najmanju ruku ocekujem da me citira sa nekom pametnom doskocicom.Kajzer10 je napisao/la:U pravu si ali to je Balkan. Mogu se idiotarije barem brisati ali ovaj forum postavi moderatore koji na forum udju jednom dnevno.dscile je napisao/la:Sustinski, tudja mrznja i kompleksi, tudji problemi. Kada nemas za koga navijati moras se sa nekim poistovjetiti.. Samo sto je nekako normalnije positovjetiti se sa nekim koga volis nego sa nekim zbog mrznje prema drugom. Ali kao sto rekoh, tudji problemi. Ovoliko komentara i slavlja nece biti do kraja SP.Fuerza je napisao/la: Buraz, realno sam isto te dvije stvari imao da napišem, uradio si to za mene!
Inace nije nas samo sudija ukopao. Ima dosta i do Kokijevog potrcka Krstajica.
Zadnja izmjena: SiamoNoi, dana/u 23 jun 2018, 15:05, ukupno mijenjano 1 put.
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Krstajic je jedno obično smeće od covjeka, ne znam koje to g*vno mogao nazvati gospodinom.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pitao te još dok si bio pod nickom @Dantes nakon utakmica Evropske lige i sranya na tribinama. Tebe i Kardeca. Niste odgovorili, samo ste preskočili. Isto pitanje je bilo postavljeno i za vrijeme prvenstva u košarci. Opet, ništa. Tako da, jeste, ja izmišljam, a ne ti koji ne smije odgovoriti na takve stvari. Istina je sljedeća - bilo koji odgovor je pogrešan (za tebe, naravno). Jednim potvrđuješ da si ono što jesi (deklarisani četnik), a drugim padaš u očima onih kojim se diviš.LAZARUS2000 je napisao/la: Ti mene nešto pitao? Đe svega ti? Ili opet pričaš neke imaginarne stvari koje ne možeš dokazati?
Uživaj.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Neki dan meni neko od "njih" rece da u pojmu "cetnik" ne vidi nista lose-Monolog je napisao/la:Pitao te još dok si bio pod nickom @Dantes nakon utakmica Evropske lige i sranya na tribinama. Tebe i Kardeca. Niste odgovorili, samo ste preskočili. Isto pitanje je bilo postavljeno i za vrijeme prvenstva u košarci. Opet, ništa. Tako da, jeste, ja izmišljam, a ne ti koji ne smije odgovoriti na takve stvari. Istina je sljedeća - bilo koji odgovor je pogrešan (za tebe, naravno). Jednim potvrđuješ da si ono što jesi (deklarisani četnik), a drugim padaš u očima onih kojim se diviš.LAZARUS2000 je napisao/la: Ti mene nešto pitao? Đe svega ti? Ili opet pričaš neke imaginarne stvari koje ne možeš dokazati?
Uživaj.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- Centre forward
- Kontakt:
Mona elegantno i šarmantno rješava provokatore, nacionaliste i klerofašiste k'o što je ovaj Lazarus, pardon Dantes.
Mona > Bogić Bogićević
Mona > Bogić Bogićević
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.