Je l to vazi samo za njega ili sve?Monolog je napisao/la:Ne može. Mi znamo ko je najviše kriv; znamo na osnovu činjenica, a ne na osnovu mitomanije koju sad ti ovdje bezuspješno pokušavaš prodati. Da se dogovorimo, jer vidim da si krenuo u neželjenom pravcu. Pustit ću te, ali sljedeći post u kome spomeneš bilo šta osim fudbala značit će trajni ban za tebe. Nema smisla da ne dobiješ drugu šansu (vidiš, za razliku od onih koji su haški osuđenici, ja pružam drugu šansu).Fuerza je napisao/la: O tome ko je najviše ubijao, palio, silovao se može pričati nadugo i naširoko, tako da nemoj da konstatuješ na osnovu nekog tamo suda ko je najviše kriv. Od sinoć ste se ovdje raspisali o porazu Srbije kao da ih je Bosna pobjedila, neću reći da imate komplekse od Srbije, jer niste svi isti, za one sinoć što su pisali sve i svašta i stavljali zastave Kosova mogu garantovati da su iskompleksirani, ostali bez obzira što su navijali za Švajcarsku, svaka čast. Oni su sinoć pokazali svoje komplekse time što su napisali 50 stranica na ovom forumu i Srbi mogu biti ponosni zbog toga, jer za dobrim konjem se diže prašina. Ne generalizujem i ne kažem da su svi Bosanci iskompkeksirani, da se razumijemo!
Grupa E (Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija)
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Grupa E (Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija)
Za nadati se da Xhaka prenese ovu formu i u Arsenal
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.
Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.
Ja sam se pridržavao fudbala, možeš to primjetiti kroz moje postove, govorio sam da ne bi trebali pisati o politici ovdje u većini svojih postova, međutim neki su samo nastavljali. Uopšte nisam krenuo u neželjenom pravcu, jer znam se iskontrolisati, tako da ne brinite, ne pokušavam ovdje promovisati neko srpstvo kako vi mislite. Složiti se oko nekih stvari ne možemo to je jasno, i zbog toga je bolje da te stvari ne pominjemo više. Uopšte nisam mrzitelj, ako to mislite, sve najbolje vam želim, samo sam juče i danas odreagovao na neke provokacije, ali sasvim korektno sa moje strane, ni u jednom postu nisam veličao ljude za koje smatrate da su zločinci, tako da ne vidim razlog za ban. I ako možeš samo da navedeš u čemu sam to pogriješio da zaslužim ban, jer se ponašam korektnije od dosta ljudi sa foruma? LP!Monolog je napisao/la:Ne može. Mi znamo ko je najviše kriv; znamo na osnovu činjenica, a ne na osnovu mitomanije koju sad ti ovdje bezuspješno pokušavaš prodati. Da se dogovorimo, jer vidim da si krenuo u neželjenom pravcu. Pustit ću te, ali sljedeći post u kome spomeneš bilo šta osim fudbala značit će trajni ban za tebe. Nema smisla da ne dobiješ drugu šansu (vidiš, za razliku od onih koji su haški osuđenici, ja pružam drugu šansu).Fuerza je napisao/la: O tome ko je najviše ubijao, palio, silovao se može pričati nadugo i naširoko, tako da nemoj da konstatuješ na osnovu nekog tamo suda ko je najviše kriv. Od sinoć ste se ovdje raspisali o porazu Srbije kao da ih je Bosna pobjedila, neću reći da imate komplekse od Srbije, jer niste svi isti, za one sinoć što su pisali sve i svašta i stavljali zastave Kosova mogu garantovati da su iskompleksirani, ostali bez obzira što su navijali za Švajcarsku, svaka čast. Oni su sinoć pokazali svoje komplekse time što su napisali 50 stranica na ovom forumu i Srbi mogu biti ponosni zbog toga, jer za dobrim konjem se diže prašina. Ne generalizujem i ne kažem da su svi Bosanci iskompkeksirani, da se razumijemo!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Nemam pojma, registrovan sam samo na ovaj forum.SiamoNoi je napisao/la: Dat ću ja tebi šansu.Na kojem forumu se lakše banuje za "klaun" i "kritiziranje moderature",a ne za "četnik,ustaša,izaberi bilo što drugo napisano od sinoć od strane korisnika COYS i ostale ekipe"
A za ban ne brini i ne muči se,ionako se ovdje hrpa dokazanih trolova ponovno registrirala bez ikakvih sankcija pa što ne bi i ja
A, nećeš proći bez sankcija. Zašto? Zato što ću te ja banovati svaki put kad se ponovo registruješ. A svakako će moderacija i administracija foruma odmoriti od tvojih konstantnih žalopojki zato što te NEKO CITIRAO na podforumu Serie A.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Sta je tu cudno? Pa Xhaka u Švici vazda djeluje dobro. Zasto? Pa jednostavan je odgovor:Artetitis je napisao/la: Desilo se i to da će, umjesto da navijači Srbije postave pitanje zašto je proliv Xhaka izgledao kao WC igrač protiv nelošeg srpskog veznog reda.
Xhaka dobija pomoc od Behramia i Dzemailia, nikad nije ostavljen na vjetrometini i uvijek ima opciju igraca pored sebe kome moze odigrati kad ga pritisnu.
Sa druge strane, u Arsenalu, Xhaka igra sa veznim redom koga cine Ramsey, lik koji je poluspic te Ozil, lik koji trci samo kad treba da se vidi sa Gulse Aminom. U takvoj situaciji Xhaka je vazda pod pritiskom i uglavnom nema drugog rjesenja sem da pokusa one neke poprecne pasove koje protivnik sijece i ide u kontru.
Nije ni cudo sto se dovodi discplinovani veznjak iz Sampe i sto se Xhaki dao ugovor. Emery ipak vidi dalje od nosa kao i Petkovic.
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
Sjećam se kad je dolazio Xhaka u Arsenal. Pisao sam kako mu treba osigurač pored njega, al ne, Wenger njega koristio ko zadnjeg veznog. Nešto slično ko što Kroos ne može bez nekog iza sebe.Jack je napisao/la:Sta je tu cudno? Pa Xhaka u Švici vazda djeluje dobro. Zasto? Pa jednostavan je odgovor:Artetitis je napisao/la: Desilo se i to da će, umjesto da navijači Srbije postave pitanje zašto je proliv Xhaka izgledao kao WC igrač protiv nelošeg srpskog veznog reda.
Xhaka dobija pomoc od Behramia i Dzemailia, nikad nije ostavljen na vjetrometini i uvijek ima opciju igraca pored sebe kome moze odigrati kad ga pritisnu.
Sa druge strane, u Arsenalu, Xhaka igra sa veznim redom koga cine Ramsey, lik koji je poluspic te Ozil, lik koji trci samo kad treba da se vidi sa Gulse Aminom. U takvoj situaciji Xhaka je vazda pod pritiskom i uglavnom nema drugog rjesenja sem da pokusa one neke poprecne pasove koje protivnik sijece i ide u kontru.
Nije ni cudo sto se dovodi discplinovani veznjak iz Sampe i sto se Xhaki dao ugovor. Emery ipak vidi dalje od nosa kao i Petkovic.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Znači trajni ban radi lične "uvrede"? Dobro da zapišem, reko ovo je nešto novo na ovom forumu.Monolog je napisao/la:Nemam pojma, registrovan sam samo na ovaj forum.SiamoNoi je napisao/la: Dat ću ja tebi šansu.Na kojem forumu se lakše banuje za "klaun" i "kritiziranje moderature",a ne za "četnik,ustaša,izaberi bilo što drugo napisano od sinoć od strane korisnika COYS i ostale ekipe"
A za ban ne brini i ne muči se,ionako se ovdje hrpa dokazanih trolova ponovno registrirala bez ikakvih sankcija pa što ne bi i ja
A, nećeš proći bez sankcija. Zašto? Zato što ću te ja banovati svaki put kad se ponovo registruješ. A svakako će moderacija i administracija foruma odmoriti od tvojih konstantnih žalopojki zato što te NEKO CITIRAO na podforumu Serie A.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ne. Nego radi vrijeđanja moderacije i administracije. A, lične uvrede (one najgore) smo uvijek kažnjavali ili si ti to zaboravio?!Lillard je napisao/la:Znači trajni ban radi lične "uvrede"? Dobro da zapišem, reko ovo je nešto novo na ovom forumu.Monolog je napisao/la:Nemam pojma, registrovan sam samo na ovaj forum.SiamoNoi je napisao/la: Dat ću ja tebi šansu.Na kojem forumu se lakše banuje za "klaun" i "kritiziranje moderature",a ne za "četnik,ustaša,izaberi bilo što drugo napisano od sinoć od strane korisnika COYS i ostale ekipe"
Eh, nakon što je desetak forumaša banovano, mislim da možete početi pisati o fudbalu. Ako ne možete, slobodno idite na druge forume (da ne bude kako niste na vrijeme upozoreni).
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- akisarajevo92
- Kontakt:

Par sati kasnije"Nemam komentar, nisam čovjek koji se bavi tim komentarima. Čovjek sam iz sporta i ne želim da komentarišem takve stvari", poručio je Krstajić, gospodski u svom stilu.

Zavjerila se FIFA protiv Srbije da ih izbaci sa SP jer bi sa onom igrom ugrozili mnoge velike reprezentacije
Don't believe the hype.
Nemojte offtopicaKawhi je napisao/la:Sjećam se kad je dolazio Xhaka u Arsenal. Pisao sam kako mu treba osigurač pored njega, al ne, Wenger njega koristio ko zadnjeg veznog. Nešto slično ko što Kroos ne može bez nekog iza sebe.Jack je napisao/la:Sta je tu cudno? Pa Xhaka u Švici vazda djeluje dobro. Zasto? Pa jednostavan je odgovor:Artetitis je napisao/la: Desilo se i to da će, umjesto da navijači Srbije postave pitanje zašto je proliv Xhaka izgledao kao WC igrač protiv nelošeg srpskog veznog reda.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Ovaj forum je postao cirkus samo takav!
Banuju se korisnici sa dugogodisnjim stazom, a tolerisu svakakvi "friski" indijanci i troleri.
Pravdu dijele malo je reci pristrasne i sve, samo ne neutralne osobe...
Banuju se korisnici sa dugogodisnjim stazom, a tolerisu svakakvi "friski" indijanci i troleri.
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Isto sudije sinocmarconato je napisao/la:Ovaj forum je postao cirkus samo takav!
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
- legenda reala
- Kontakt:
Monolože uzmi SNICKERS 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
@Monolog, nisi fer. Kakav crni trajni ban!? Hajd banuj čovjeka na par dana i neka pise.
Nema ni meni smisla da se za uvrede (i to bilo kakve, sitne ili krupne) prema moderaciji ili novinarima portala daje trajni ban ili cak ip adresa a da npr. kujes ratne planove po forumu i propagiras fasizam, dobices 7 dana.
Na forumu a pogotovo na temi nase lige imas likova koji ne da nisu za foruma nego nisu za slobodnog zivota odnosno za robije su. A eto ih nakon 7-10 ili mjesec dana.
Nema ni meni smisla da se za uvrede (i to bilo kakve, sitne ili krupne) prema moderaciji ili novinarima portala daje trajni ban ili cak ip adresa a da npr. kujes ratne planove po forumu i propagiras fasizam, dobices 7 dana.
Na forumu a pogotovo na temi nase lige imas likova koji ne da nisu za foruma nego nisu za slobodnog zivota odnosno za robije su. A eto ih nakon 7-10 ili mjesec dana.
Zadnja izmjena: Kajzer10, dana/u 23 jun 2018, 16:56, ukupno mijenjano 1 put.
Sumnjam da hoce !Sinoc je bio do daske motivisan.Ramiy je napisao/la:Za nadati se da Xhaka prenese ovu formu i u Arsenal
I treba ga banovati, čovjek je smorio o Mamiću i tom cirkusu oko njega. Nek ide na argentinske forume pisati o tome, pošto vidim da su mu Gaučosi u srcu.Lillard je napisao/la:Znači trajni ban radi lične "uvrede"? Dobro da zapišem, reko ovo je nešto novo na ovom forumu.Monolog je napisao/la:Nemam pojma, registrovan sam samo na ovaj forum.SiamoNoi je napisao/la: Dat ću ja tebi šansu.Na kojem forumu se lakše banuje za "klaun" i "kritiziranje moderature",a ne za "četnik,ustaša,izaberi bilo što drugo napisano od sinoć od strane korisnika COYS i ostale ekipe"
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Eno i Goca Trzan pokazuje kako su Srbi fin narod koji zeli pomirenje, a da ne spominjem skandiranja "noz zica Srebrenica" od sinoc. 
Eto ferdo, mir mir mir niko nije kriv.
Eto ferdo, mir mir mir niko nije kriv.
Ja bi trajno banovao svakog ko umijesa politiku na kako i samo ime kaze sportski forum.
Imate klix/politika pa ozezite, ja zelim da uzivam u nogometu i takvoj vrsti rasprave.
Imate klix/politika pa ozezite, ja zelim da uzivam u nogometu i takvoj vrsti rasprave.
27.10.2020
https://www.kurir.rs/mundijal-2018/3073 ... ke-pljackeakisarajevo92 je napisao/la:
Par sati kasnije"Nemam komentar, nisam čovjek koji se bavi tim komentarima. Čovjek sam iz sporta i ne želim da komentarišem takve stvari", poručio je Krstajić, gospodski u svom stilu.![]()
Zavjerila se FIFA protiv Srbije da ih izbaci sa SP jer bi sa onom igrom ugrozili mnoge velike reprezentacije
Evo ga opet spominje Hag,sad bi poslao Felixa tamo da mu presude
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Sramotna izjava... I kaze ja sportista, ne interesuje me politika. Qurac vas ne interesuje politika.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.