Grupa E (Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija)

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

Lillard
Kontakt:

Re: Grupa E (Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija)

Post Postao/la Lillard » 23 jun 2018, 17:02

Kajzer10 je napisao/la:@Monolog, nisi fer. Kakav crni trajni ban!? Hajd banuj čovjeka na par dana i neka pise.
Nema ni meni smisla da se za uvrede (i to bilo kakve, sitne ili krupne) prema moderaciji ili novinarima portala daje trajni ban ili cak ip adresa a da npr. kujes ratne planove po forumu i propagiras fasizam, dobices 7 dana.
Na forumu a pogotovo na temi nase lige imas likova koji ne da nisu za foruma nego nisu za slobodnog zivota odnosno za robije su. A eto ih nakon 7-10 ili mjesec dana.
Pa bilo bi uredu da su konstantni. Imaju moderatorima koji sličnim "uvredama" često zna podyebavat, pa mu ni moderaturu ne oduzmu za ono što se trajni banovi daju. Al neka im bude :mrgreen:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 23 jun 2018, 17:06

Nisam iznenadjen Krstajicevim komentarom, obicno takvi likovi poslije fijaska za koji snosi odgovornost potegnu za ovakviim komentarima kako bi minorizirali vlastite greske koje su kljucni uzrok poraza. Ali ne on ce sada pricato o sudijama i Haagu kakko bi se oprao i prikrio cinjenicu da ga je selektor Svicarske sinoc skolovao pogotovo u drugom poluvremenu kad je bilo najbitnije.

Opet kazem ono sinoc je jedina tekma u kojoj imam zamjerke na sudjenje, ustvari zamjerke zbog te jedne situacije u kojoj je sudija morao gledati snimak a vjerujem da su mu kolege to sugerirale, zasto nije ne znam ono bi sigurno bio penal da je gledao snimak. Ali to nije opravdanje Krstajicu i Srbiji isto ko sto nije Susicu i nama cist gol ponisten Dzeki protiv Nigerije ne moze biti izgovor za sramotni promasaj od taktike u tom mecu.

Tristan
Kontakt:

Post Postao/la Tristan » 23 jun 2018, 17:09

marconato je napisao/la:Ovaj forum je postao cirkus samo takav!

Banuju se korisnici sa dugogodisnjim stazom, a tolerisu svakakvi "friski" indijanci i troleri.

Pravdu dijele malo je reci pristrasne i sve, samo ne neutralne osobe... :puke:
Ko je banovan?
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.

Jiestifo
Kontakt:

Post Postao/la Jiestifo » 23 jun 2018, 17:12

Banuju se korisnici sa dugogodisnjim stazom, a tolerisu svakakvi "friski" indijanci i troleri.

Treba ove admine u Hag poslati da ih se dijeli pravda :urnebes:

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 23 jun 2018, 17:13

Koliko bolestan um moras biti da poredis nesviran penal na nekoj utakmici sa onim za sta se sudi u Hagu

ironicno da nacionalisticke i politicke izjave daju osobe rodjene u drugim zemljama (Dalic nakon Nigerije), dok takve izjave (sudeci po komentarima) nailaze na ismijavanje u Srbiji tj. Hrvatskoj
Don't believe the hype.

BosnaSTL
Kontakt:

Post Postao/la BosnaSTL » 23 jun 2018, 17:14

Narode politika vlada svijetom a sport je samo da na neko vrijeme pobjegne iz surove realnosti!Slazem se da ne treba mjesati jedno i drugo al politika uskoristi sport u svoju korist!

Eisenbahner1921
Kontakt:

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 23 jun 2018, 17:15

Niko ne smije da vas banuje !
sem ako ima neki Shaqiri u administraciji..
Životni saputnik! 1921

LAZARUS2000
Kontakt:

Post Postao/la LAZARUS2000 » 23 jun 2018, 17:16

Tristan je napisao/la:

Ko je banovan?
Pazi sad jedan hrvat jer je dirao ego jednog moderatora. :rol:
Kapije moćne na putu nek stoje,
sve kazne na glavu nek mi se sruše,
ja sam gospodar sudbine svoje
- jedini kapetan svoje duše.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 23 jun 2018, 17:18

LAZARUS2000 je napisao/la:
Tristan je napisao/la:

Ko je banovan?
Pazi sad jedan hrvat jer je dirao ego jednog moderatora. :rol:
I @Dantes. :lol:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 23 jun 2018, 17:27

BoixosNois1899 je napisao/la:
Fuerza je napisao/la: Nije blizu, nije ni daleko. Mislio sam na to ko je najviše, debelo najviše osuđen, i ti znaš dobro na šta sam mislio!
Sinoć ste se ovdje, ne znam da li si ti, nevjerujem, nisam gledao, raspisali, pisali sve i svašta o Srbima, i očekujete da to neko prihvati, a danas kad ste čuli šta je rekao selektor Srbije svi ste se pobunili, eto sad vidite kako je, mada čovjek je konststovao činjenicu, ali vi imate pravo da je shvatite kao provokaciju, ili ne shvatite na vama je!
Pa logično da će najviše Srba biti osuđeno jer su upravo oni najveće zločine radili tokom rata. Koji mentalni sklop. Pobiješ sve što se pobiti može, siluješ, pališ, kolješ i na kraju se čudiš što imaš najviše osuđenih. :lol:
Trebali su im dati orden za hrabrost. :puke:
:(
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 23 jun 2018, 17:33, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 23 jun 2018, 17:29

exampLe. je napisao/la:Eno i Goca Trzan pokazuje kako su Srbi fin narod koji zeli pomirenje, a da ne spominjem skandiranja "noz zica Srebrenica" od sinoc. :urnebes:

Eto ferdo, mir mir mir niko nije kriv. :tralala:
Blokirala me na twitteru :cry:

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 23 jun 2018, 17:31

Švicarski mediji kritični prema Xhaki i Saqiriju zbog proslave a dobro znaju da im nije fudbalera sa Balkana i drugih mjesta bili bi u rangu San Marina.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 23 jun 2018, 17:33

Cetnici tj genocidni olos i dalje pjeni :puke: svi znamo da većina srb-cetnika misle isto kao ovi sto su pjevali sinoć po Beču

Hvala Švici tj.Šipcima što su ih mlatnuli sa SP

exampLe.
Kontakt:

Post Postao/la exampLe. » 23 jun 2018, 17:39

NYKnicks Fan je napisao/la:
exampLe. je napisao/la:Eno i Goca Trzan pokazuje kako su Srbi fin narod koji zeli pomirenje, a da ne spominjem skandiranja "noz zica Srebrenica" od sinoc. :urnebes:

Eto ferdo, mir mir mir niko nije kriv. :tralala:
Blokirala me na twitteru :cry:
Nemoj tako, hoce zena da se pomirimo i zivimo skupa kao u bivsoj Jugi. :rol:

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 23 jun 2018, 17:39

Ovaj papazijaniji od teme se lako moglo stati u kraj **** katancem.
Skoro 24 sata se vrti jedna te ista tema sa tendencijom prema "ko je poceo rat".
Ured se doguralo do brojanja krvnih zrnaca.
Banuj svakog ko se bavi politikom,na bilo kojoj temi.
Prije nije bilo te tolerancije,al jbg,politika + idioti - zdrav razum x besposlicari = promet 0-24.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 23 jun 2018, 17:41

Saurman je napisao/la:Švicarski mediji kritični prema Xhaki i Saqiriju zbog proslave a dobro znaju da im nije fudbalera sa Balkana i drugih mjesta bili bi u rangu San Marina.
Ma njima su sve to gluposti, ti ljudi se ne zamaraju ratovima, historijom, nacionalnošću itd. Da Švicarci čitaju ovu temu od sinoć, mislim da bi ih 90% doživjelo moždani udar :mrgreen:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 23 jun 2018, 17:41

Saurman je napisao/la:Švicarski mediji kritični prema Xhaki i Saqiriju zbog proslave a dobro znaju da im nije fudbalera sa Balkana i drugih mjesta bili bi u rangu San Marina.
Pa, ipak su oni lično izabrali švicarsku i fer je da se ponašaju u skladu s tim i ne izazivaju probleme tamo gdje ne treba da ih bude(vrlo lako i kazne). Ovdje i savez treba da ih upozori, sve to mogu(i morali bi) ostaviti po strani kad je predstavljanje Švicarske u pitanju. Nešto slično kao sa Ozilom i Gundoganom. Njih dvojica su izviždani, isprozivani i šta sve ne za, makar po meni, dosta blažu stvar.

Što se Krstajića tiče, razočarao me, ovakve izjave mu ne trebaju, ali i tu mi je svašta nešto sumnjivo. Sinoć onako odmjeren, kulturan, fino i objektivno čestita Švicarcima na boljoj igri a danas naglo druga slika. Ne tvrdim ništa, samo zapažanje.
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 23 jun 2018, 17:42

Al' bas, kazu 6 na toj FIFAinoj listi. Bez njih bi imali jednu pobjedu godisnje. U prijateljskoj s Maltom.

Ali ne vjerujem da to Svicarce posebno iritira. Cudan je to mentalni sklop.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 23 jun 2018, 17:43

Meni je jedna stvar cudna; Srbi su odusevljeni natpisima svicarskih medija koji ostro osudjuju gestikulacije njihovih nogometasa, dok sa druge strane nisam nigdje naisao da Srbi osudjuju ponasanje svojih navijaca koji su na najvecu smotru nogometa dosli u duksericama sa likom najveceg krvnika u Europi unazad 70-ak godina, frisko osudjenog ratnog zlocinca... I na onim portalima koji su objavljivali, naislo se na odusevljenje Srba, koji su opet ponavljam odusevljeni natpisima svicarskih medija.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Odgovori

Natrag na “Reprezentacije i utakmice”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.