FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
ma ne mogu se ovakve stvari raditi bez dogovora sa Stadionom/klubom/gradom , ko je vec nadlezan.
Ovako ces ti skupit 10 hiljada (mislim neces ni 2 al et hipoteticki), ofarbat reflektore i ljudi ih za 6 mjeseci razmontiraju u sklopu projekta obnove rasvjete.
ja bih prije sredio biletarnice, wc, prilaze, ulaz na sjever. Mada i ova ideja je pohvalna, ali ne treba na svoju ruku
Ovako ces ti skupit 10 hiljada (mislim neces ni 2 al et hipoteticki), ofarbat reflektore i ljudi ih za 6 mjeseci razmontiraju u sklopu projekta obnove rasvjete.
ja bih prije sredio biletarnice, wc, prilaze, ulaz na sjever. Mada i ova ideja je pohvalna, ali ne treba na svoju ruku
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
lose i negledljivoSlobodas je napisao/la:Kako igramo ?
- Beduin
- Kontakt:
Ako sam dobro shvatio i planiraju ovo odraditi uz odobrenje vladajuce strukture jer ti ni ne smijes tek tako otici i farbati stadion kako to je cejf.ultrasstyle_tz je napisao/la:ma ne mogu se ovakve stvari raditi bez dogovora sa Stadionom/klubom/gradom , ko je vec nadlezan.

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
I ja evo gledamBeduin je napisao/la:Ako sam dobro shvatio i planiraju ovo odraditi uz odobrenje vladajuce strukture jer ti ni ne smijes tek tako otici i farbati stadion kako to je cejf.ultrasstyle_tz je napisao/la:ma ne mogu se ovakve stvari raditi bez dogovora sa Stadionom/klubom/gradom , ko je vec nadlezan.

Šit bi loš, a sudžuk žilav...
3-0 izgubili.Chinaglia je napisao/la:lose i negledljivoSlobodas je napisao/la:Kako igramo ?
Prvi macici se u vodu bacaju. To je taktičko uigravanje još. Da se vidi ko je za ostati
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Pa eto na kraju i nije toliko lose, ako se ubacio neki dobar procenat od sljedeceg transfera onda zadovoljavajuce za standarde Slobode.fukaroni je napisao/la:todor prodat red bull salzburg 350 k eura
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Rezultat po mjeri. Prve ekipe 0:0 poluvrijeme, rezerve 0:3. Dakle nama realno fali 5,6 igrača juce još i jasno je da je prvi tim tanak a rezerve pozajmica odmah
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
To nas i wwin napustio75000 je napisao/la:

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Ne ali izgleda da Terzic jeste 

-
- Kontakt:
Pa dobro i nije neki igrac a i ne vrijedi sad 5 6 hiljada realno
-
- Kontakt:
A i ovo prirpemna utakmica nista to ne znaci. Tek uigravanje za sezonu. Bice to ok
Tanko skroz...Valjda bude bolje,kada baš bude trebalo.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Meni licno jedan od boljih bekova u zadnjih par godinaSariel1987 je napisao/la:Pa dobro i nije neki igrac a i ne vrijedi sad 5 6 hiljada realno
Prihvataš drugačije ljude i boje, al' crna i crvena najbolje ti stoje.
FK Sloboda Tuzla since 1919
FK Sloboda Tuzla since 1919
Wwin je produzio. Tako je bilo na ovom portalu. A posto oni saradjuju smatram to kao relevantan izvor. Fali nam 5-6 pravih igraca. U svakoj liniji po jedan. Cuo sam da je Smajic otpisao Ignjatovica. Izvor dobar. Ne svidja mu se. Kao djeluje nezainteresovano
Niko, niko, samo Sloboda
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.