FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 23 jun 2018, 20:32

Ja se nadam da ce Atalanta ostati
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 23 jun 2018, 20:37

umjetniksabrojem9 je napisao/la:Raja ako neko ima kontakt sa Skautom ili Hadzijom moze l mu predlozit za lijevog beka Predraga Zekanovica iz Borca 97 godiste. Moze pojacat konkurenciju i jos se nadogratit. Opcija bi trebala biti i Aleksandar Subic. Upitnik mu je da li ce ostat u Partizanu, trebaju ga nasi kaparisati, ako neko ima kontakt nek predloze... taman ce nam doci kako je Bekic povrijedjen.
Subic imao ozbiljnu povredu,mislim da su mu ligamenti bili stradali,vec duzi period pauzira.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 23 jun 2018, 20:50

Uhvatili ga na foru.Spavajte mirno :kafa:

slika
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 23 jun 2018, 20:56

MortemHz je napisao/la:Ja se nadam da ce Atalanta ostati
Al vidi, ove sezone Atalanta završila ispred Fiorentine, oba međusobna bila 1:1... jedino što je Fiorentina onako veće ime. E ne znam sad kakvi su rosteri trenutno, Atalanta je izgubila onog Kristantea, ne znam da li je ko dolazio...
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 23 jun 2018, 21:04

Ko je veci klub fiorentina ili atalanta :D
@skoro otisli su fiorentini batistuta i rui costa
Zadnja izmjena: fera, dana/u 23 jun 2018, 21:07, ukupno mijenjano 1 put.
You are someone else I am still right here

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 23 jun 2018, 21:06

fera je napisao/la:Ko je veci klub fiorentina ili atalanta :D
Viole :D

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 23 jun 2018, 21:20

skoroalen je napisao/la:
Al vidi, ove sezone Atalanta završila ispred Fiorentine, oba međusobna bila 1:1... jedino što je Fiorentina onako veće ime. E ne znam sad kakvi su rosteri trenutno, Atalanta je izgubila onog Kristantea, ne znam da li je ko dolazio...
Atalanta ima bolji vezni a i igraju ono 5-3-2 ludilo kojem 3 godine nasi nece gola dati....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 23 jun 2018, 21:25

Ma nama je tambura i od jednih i od drugih, samo bi Fiorentina možda dovela više raje na stadion jer su jače ime. Danas mi se javlja drug koji buvalno ne zna 5 igrača iz naše lige, kao šta ovo možete na Fiorentinu naletjet, hajd ako bude zovi na tekmu, išao bih i ja...

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 23 jun 2018, 21:26

DenchiNL je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:
Atalanta ima bolji vezni a i igraju ono 5-3-2 ludilo kojem 3 godine nasi nece gola dati....
Fiorentina je stabilnija dok ce ipak Atalanta prodati par odlicnih igraca a mogli bi iskoristiti tu neuigranost dok nadju nove igrace. Mozda neki X na Koševu, 1:2.. plus je Fiorentina i veca mada kako god da okrenes treca najjaca liga svijeta.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 23 jun 2018, 21:28

skoroalen je napisao/la:Ma nama je tambura i od jednih i od drugih, samo bi Fiorentina možda dovela više raje na stadion jer su jače ime. Danas mi se javlja drug koji buvalno ne zna 5 igrača iz naše lige, kao šta ovo možete na Fiorentinu naletjet, hajd ako bude zovi na tekmu, išao bih i ja...
Normalno, samo su viole specifične igraju 4-4-2 ko da nisu zabari, dovode spance i generalno atipicne igrace za italiju...hoce posjed itako te lude ideje :D

Fasovat cemo svakako ali bi ljepse bilo i zbog imena i zbog neke igre....protiv atalante niko nista ne bi vidio milion %
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 23 jun 2018, 21:29

Tek sad primjetih da onaj modni guru Lelić nije otputovao na pripreme. Zahvaliti mu se, mali je nikakav igrač.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 23 jun 2018, 21:36

AlfredNobel je napisao/la:Tek sad primjetih da onaj modni guru Lelić nije otputovao na pripreme. Zahvaliti mu se, mali je nikakav igrač.
Nargila

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 23 jun 2018, 21:37

Stanje u igračkom kadrom FK Sarajevo nakon prvih treninga na pripremama je zadovoljavajuće. Put Slovenije zajedno sa ekipom nije krenuo Almir Bekić. Naš fudbaler zbog povrede tetive uključen je u program terapija i na poštedi je od treninga najmanjetri sedmice.", rekao je Ismar Hadžibajrić, glavni fizioterapeut našeg kluba. :hmmmmm:
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 23 jun 2018, 21:44

Ako nekoga zanima, Crepulja 100% ima bosansko državljanstvo a Welbecka hvale da je bas vrhunski igrac.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 23 jun 2018, 21:56

MortemHz je napisao/la:Ako nekoga zanima, Crepulja 100% ima bosansko državljanstvo a Welbecka hvale da je bas vrhunski igrac.
Hvala,zanima nas :) Pusti signal kad odluce sarnut Welbacka.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 23 jun 2018, 22:00

MortemHz je napisao/la:Ako nekoga zanima, Crepulja 100% ima bosansko državljanstvo a Welbecka hvale da je bas vrhunski igrac.
Znači pet stranaca, plus golman. Ako Pavlović ostane to su fakat slatke muke.
Al kako neko napisa, nek svi Evropu odigraju, donesu nam drugo pretkolo i od tih para će zaradit plate što će svaki od njih par tekmi odgledat sa zapada.

sarajevo46
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo46 » 23 jun 2018, 22:00

Nema naše državljanstvo on. Rođen je u Bosni i Hercegovini, ali ima hrvatsko državljanstvo. To zvanično piše u cometu.

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 23 jun 2018, 22:01

Super
Još kada dođe SVI, SVI napadač :twisted:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 23 jun 2018, 22:03

sarajevo46 je napisao/la:
Nema naše državljanstvo on. Rođen je u Bosni i Hercegovini, ali ima hrvatsko državljanstvo. To zvanično piše u cometu.
Okej.

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 23 jun 2018, 22:07

MortemHz je napisao/la:
sarajevo46 je napisao/la:
Okej.
Senad je na svom profilu napis'o da je naš državljanin i da se traži napadač.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bordospartanac, brojjedan, budzak, fks74, kogmagie46, kupus army, muhamedhulk, Zeko87 i 86 gostiju.