FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
a Husara ga htio vodit u Zrinjski za 50.000KM...
Imal pojačanja ? Opet će nam doci 5 igrača dan pred početak prvenstva pa dok se registriraju dok se uigraju taman do novembra
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
- Probisvjet
- Kontakt:
Za farbanje reflektora nedam ni feninga. Za sezonsku njonjo >Him.
Za donaciju sam spreman ali samo za zapad, tj iza zapada.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine i napadač tuzlanske Slobode Edis Smajić na radaru je Fulhama, kluba koji je u prošloj sezoni izborio povratak u Premiership, saznaje Faktor.
Iz izvora bliskih "Crveno-crnim" saznajemo da su uspostavljeni kontakti i obavljeni prilično ozbiljni razgovori oko Smajićevog odlaska u London.
Osim Fulahama, za usluge ovog 19-godišnjaka zainteresovan je i jedan holandski klub, koji je analizirao njegove igre.
Predstojeća sedmica mogla bi biti ključna što se ovog transfera tiče, kao i odlaska reprezentativca BiH Darka Todorovića sa Tušnja, koji će karijeru nastaviti u inostranstvu.
Saznajemo da bi Sloboda u nadolazećim danima trebala i kompletirati ekipu. Na Tušanj će stići četiri "zvučna" imena. Sloboda će se pojačati na poziciji štopera, centralnog veznjaka, krilnim napadačem i klasičnim centarforom. Osim toga, na Tušanj će stići i golman, koji će biti konkurencija mladom Muminoviću.
Iz izvora bliskih "Crveno-crnim" saznajemo da su uspostavljeni kontakti i obavljeni prilično ozbiljni razgovori oko Smajićevog odlaska u London.
Osim Fulahama, za usluge ovog 19-godišnjaka zainteresovan je i jedan holandski klub, koji je analizirao njegove igre.
Predstojeća sedmica mogla bi biti ključna što se ovog transfera tiče, kao i odlaska reprezentativca BiH Darka Todorovića sa Tušnja, koji će karijeru nastaviti u inostranstvu.
Saznajemo da bi Sloboda u nadolazećim danima trebala i kompletirati ekipu. Na Tušanj će stići četiri "zvučna" imena. Sloboda će se pojačati na poziciji štopera, centralnog veznjaka, krilnim napadačem i klasičnim centarforom. Osim toga, na Tušanj će stići i golman, koji će biti konkurencija mladom Muminoviću.
Eto, šta kukate odmah. Dolaze zvučna imena. Insajderi već kažu da je to stoper iz Srbije ali je Ukrajinac koji igra tamo. Sto se tiče veznog ne znam šta je to zvučno a slobodno osim opet uvozni kalibar, a nadam se da ćemo sa Crnkicem završiti.THCF je napisao/la:Mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine i napadač tuzlanske Slobode Edis Smajić na radaru je Fulhama, kluba koji je u prošloj sezoni izborio povratak u Premiership, saznaje Faktor.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Taras Bondarenko, nadam se.Hitman22 je napisao/la:Eto, šta kukate odmah. Dolaze zvučna imena. Insajderi već kažu da je to stoper iz Srbije ali je Ukrajinac koji igra tamo. Sto se tiče veznog ne znam šta je to zvučno a slobodno osim opet uvozni kalibar, a nadam se da ćemo sa Crnkicem završiti.THCF je napisao/la:Mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine i napadač tuzlanske Slobode Edis Smajić na radaru je Fulhama, kluba koji je u prošloj sezoni izborio povratak u Premiership, saznaje Faktor.

mramore hoces da neko iz premijer lige ukrade tog igraca, bilo bi pametno da izbrises ime i prezime
. .ako je voda kisnica, racunaj i na meneProbisvjet je napisao/la:Za farbanje reflektora nedam ni feninga. Za sezonsku njonjo >Him.

Da nije Chygrynskiy

U svaki transfer na svijetu se neko ugrađuje. Zato su transferi sve veći.intercontinental je napisao/la:Zna se i ko se ugradio u taj transfer
Niko, niko, samo Sloboda
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Da se dobije bruto 1.5m KM za njih dvojicu to bi bio odlican posao, od toga da u klub udje 1 milion i da se pametno utrosi, pa kud ce ti bolji poklon na 100-godisnjicu. Fulham nije malo ime, sigurno ga nece dati ispod 200k eura, a posto se radi o tako velikom klubu rekao bi i vise, posto ce dobiti preko 150 miliona funti od TV prava i karata od samog ulaska u Premier ligu, a plus im je trener onaj Srbin tako da je tu mozda Smajic imao nekog udjela i poznanstva.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Pa onaj krimos Raiola, sto me podsjeca na Husaru sa ruznog njuskom je dobio 20-tak miliona na transferima Pogbe i Lukakua, tako da je to normalno, samo je problem da to ne bude mnogo i da klub opet ne vidi ni marke.katarakta je napisao/la:U svaki transfer na svijetu se neko ugrađuje. Zato su transferi sve veći.intercontinental je napisao/la:Zna se i ko se ugradio u taj transfer
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
Ma nema šanse da klub ne vidi marke. I Smajić govori da ide samo ako bude dobar klub i on.
Niko, niko, samo Sloboda
Agenti su generalno rak rana fudbala, onaj invalid Pogba 100 miliona.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
-
- Kontakt:
Nisam optimista , mislim da ćemo imati nikad lošiji tim 

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
- Probisvjet
- Kontakt:
Kada neko na poraz odgovori "samo Sloboda".

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Sa ekipom nije trenutno ni desni bek Borislav Terzić, koji je zbog porodičnih razloga napustio pripreme Slobode i otišao kući. No, Terzić, koji je iz Javora došao u Slobodu u januarskom prijelaznom roku, sa Slobodom ima ugovor na još jednu sezonu te bi u narednoj sezoni trebao nositi “Crveno-crni” dres.
- RollingPaper
- Kontakt:
SLOBODA DO GROBA
Slazem se ja s tobom, al' sta cemo kad svi pomremo?RollingPaper je napisao/la:SLOBODA DO GROBA

He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.