Bekic Handzicu ne moze vode donositi,tako da su na toj poziciji nazadovali.StariGrad071 je napisao/la:Sloboda dovela 2 invalida, crnkic smece, stojcev vrh kad hoce.
Jedino zri dobar.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- AlfredNobel
- Kontakt:
17:30FrancescoTotti je napisao/la:U kolko je tekma?
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Sad cemo se uvjeriti je li Sajo invalid i da li uopste vise moze igrati,da vidimo ko je bio u pravu...Crnkic je za ove lige dobar igrac,druga je stvar sve ono sto se desilo...StariGrad071 je napisao/la:Sloboda dovela 2 invalida, crnkic smece, stojcev vrh kad hoce.
Jedino zri dobar.
Kake smo mi kurate srece Said ce nas popisati ko da gledam.
Et vidjecete.
Et vidjecete.
FK SARAJEVO.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma za Slobodu igra, nije neka prijetnja.mma_hz je napisao/la:Kake smo mi kurate srece Said ce nas popisati ko da gledam.
Et vidjecete.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Saide krmak hoš kolačaaa
"Nikad nisam bio povrijeđen, uvijek sam bio zdrav, a zbog čega nisam igrao to trebaju da kažu neki ljudi iz kluba."

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Sad ce saidoljupci past na ove rijeci pa ce pohrliti da mu lizu masno dupe.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
mrzili ga u dinamu, lokomotivi a izgleda i u sarajevu, da li će ga u slobodi mrziti???miky_hz je napisao/la:"Nikad nisam bio povrijeđen, uvijek sam bio zdrav, a zbog čega nisam igrao to trebaju da kažu neki ljudi iz kluba."
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Nemoj tako on je nas zadužio za života jaooo dao dva goal u protiv levskog i odma džamija, munara katedrala.
Svi ce oni da razvaljujuBosnianKingdom je napisao/la:Said i Alispahic u Slobodi.
Stojcev i Crnkic u Tuzli.
Rustem i Bekic u Zrinji.
Bice zanimljivo.

® GONGASHI POWERHOUSE ®
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Imam ja havera, studira 10 godina, kae profesorica ga mrzi.miky_hz je napisao/la:"Nikad nisam bio povrijeđen, uvijek sam bio zdrav, a zbog čega nisam igrao to trebaju da kažu neki ljudi iz kluba."
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
SAIDOFILIJA!
Nema boljeg, znam da nema!

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
jedan od jačih momenata na ovom pdf mi je Saidizam i one slike djece obučene ko SaidHigh je napisao/la:SAIDOFILIJA!

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Bio je mali dobar u Visokom. E sad, velik' je prelaz iz federalke u Premijer ligu, al ako momak ima taj mentalitet, izgarat će trostruko više za FK Sarajevo. Kako god, teško može bit gori od Tetovaže.FrancescoTotti je napisao/la:Strasan je Pidro, vidjeceteBordoSarajevo je napisao/la:Ja bih ipak doveo novog lijevog beka, kvalitetnog.Evo @skoro nek mi ne da lagat
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
DenchiNL je napisao/la:jedan od jačih momenata na ovom pdf mi je Saidizam i one slike djece obučene ko SaidHigh je napisao/la:SAIDOFILIJA!
Nema boljeg, znam da nema!![]()
![]()
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Pozdrav. Jedno pitanje za vas navijače Sarajeva. Zašto Said Husejinović nije igrao u Sarajevu, je li zbog toga što je imao jaku konkurenciju, zbog povrede ili nečega drugog? Molim iskren odgovor. Pozz
I kod vas ce igrat 3 utakmice pa ce na tribinu preci
Po tvome samo ime ostalo.
kratak odgovor zbog ozljedesloboda63 je napisao/la:Pozdrav. Jedno pitanje za vas navijače Sarajeva. Zašto Said Husejinović nije igrao u Sarajevu, je li zbog toga što je imao jaku konkurenciju, zbog povrede ili nečega drugog? Molim iskren odgovor. Pozz
oporavak nakon tekme mu ne ide normalno već traje duže...i ne može pružiti ni približno eksplozivnosti(trk, dribling) koja je potrebna za njegov način igre i pozicije...kod nas kad je došao nije igrao 3 godine, sada je to već 5 godina bez igranja...mislim da će završiti karijeru ubrzo....
Trenutno korisnika/ca: amypitar, benko21, boki86, bvsic, EastMadness, miguelramos, plisek, skoJaa i 79 gostiju.