NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
Zna li neko kad i u koliko je sati prozivka?
-
- Kontakt:
Pripreme pocinju 01.07. Planiran je odlazak na pripreme na Jahorinu
Ako je Dudak kriv,onda je Una slana
U nedjelju je prozivka, kad tacno to nez.
-
- Kontakt:
Jedinstvo na ljetne pripreme nije islo 20godina ove godine idemo. Na kraju svake sezone svi nas napuste evo sad su svi igraci ostali drugi dolaze nadam se da ce doci provjereni igraci koji mogu nositi ekipu. Ove godine se ponavlja rat sa Velezom 

"Da, obavili smo nekoliko razgovora i dogovorili saradnju, a u srijedu bi trebali u Bihaću to sve i definisati. Iskreno, plan i ambicije koje imaju ljudi koji vode Jedinstvo, a na čijem čelu je gospodin Ismet Hadžimuratović, je teško odbiti - gledajući sportski motiv", istakao je Jagodić za SportSport.ba, pa nastavio:
"Tačno je da sam čekao ishode određenih razgovora po pitanju odlaska u inostranstvo, što je sasvim realno ako se uzme u obzir moja dosadašnja karijera. Ali isto tako moram reći da mi nikada neće biti svejedno ako mi klub imena i renomea poput Jedinstva ponudi saradnju sa ozbiljnim planovima, bez obzira na trenutni rang i stanje u kome se nalazi."
"Jedinstvo obilježava 100 godina postojanja što se mora cijeniti i poštovati. Stanje u kome je bio klub treba hitno popraviti u svim segmentima i stogodišnjicu kluba proslaviti sa svojim navijačima na način koji je mnogo bolji nego što je to bilo u poslednjoj sezoni. Vjerujem ljudima koji vode klub i smatram da zajedno možemo mnogo", dodao je Jagodić.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- BIHfAnatiC86
- Kontakt:
U narednom periodu ce se dosta pisati o Jedinstvu, sto ranije nije bio slucaj. Pusu novi vjetrovi, zasad samo pozitivne stvari se dogadjaju i neka se tako i nastavi.
Nema tu rata...Jednostavno se u jednom dijelu Mostara moraju pomoriti sa tim da ce i sljedecu sezonu igrati Prvu ligu Federacije. Stvarno mi ih je nekad zao jer svaku novu sezonu kontaju e sad mi idemo u PL kad ono ispliva jedna ekipa koja ima, pare, kvalitet i dobru pricu sto je u ovom slucaju nase Jedinstvo...
-
- Kontakt:
Ako vi udjete u PL, citiraj me da se uslikam gol na Starom Mostu. Jel fer? I hocel 1986 doci u Mostar ikad, ili pratite klub samo kad dobro ide?Ismar1986 je napisao/la:Nema tu rata...Jednostavno se u jednom dijelu Mostara moraju pomoriti sa tim da ce i sljedecu sezonu igrati Prvu ligu Federacije. Stvarno mi ih je nekad zao jer svaku novu sezonu kontaju e sad mi idemo u PL kad ono ispliva jedna ekipa koja ima, pare, kvalitet i dobru pricu sto je u ovom slucaju nase Jedinstvo...
- BIHfAnatiC86
- Kontakt:
Mislim da ovo 1986 nema nikakve veze s tvojim godinama...Ismar1986 je napisao/la:Nema tu rata...Jednostavno se u jednom dijelu Mostara moraju pomoriti sa tim da ce i sljedecu sezonu igrati Prvu ligu Federacije. Stvarno mi ih je nekad zao jer svaku novu sezonu kontaju e sad mi idemo u PL kad ono ispliva jedna ekipa koja ima, pare, kvalitet i dobru pricu sto je u ovom slucaju nase Jedinstvo...
Ti ako mislis da mi trenutno imamo ekipu koja moze protutnjati ovom ligom grdno se varas, treba tu jos pojacanja i pojacanja, a valjalo bi okupiti i igrace s kantona, pa mozda ispadne novi ibricic, nadarevic...
-
- Kontakt:
Polako ljudi sta smo svi poletili odmah...bitno je da ide stabilizacija kluba...ovo nije projekat od jedne sezone nego na duge staze...sta ce nam premijer liga ako je ne mozemo igrati u bihacu...bolje sacekati godinu dvije pa kad budemo jaki u svakom pogledu da udjemo...ove godine ce biti borba veleza i olimpika...blaga prednost olimpiku zbog nacina kako igraju tj.kupuju....moja naklonost velezu,ne trebamo jesti g.ovna koja su drugi z.asrali prije 15 godina
Ako je Dudak kriv,onda je Una slana
- BIHfAnatiC86
- Kontakt:
Ma ove profile sto se tek registruju i pocnu podjebavati bi odmah brisao...
Bez infrastrukture nema napretka, znaci moraju se obezbjediti uslovi za igru, pa onda praviti i traziti rezultati...
Realno nas teren je bio davno za mijenjanje, i to treba prvo sanirati uz pomocni teren koji je eto najavljen. Traziti pomoc i saveza i lokalnih vlasti, ali napraviti teren na kojem se moze igrati, a ne da lopta pruzena po zemlji odjednom bude iskoristiva za udarac glavom
Bez infrastrukture nema napretka, znaci moraju se obezbjediti uslovi za igru, pa onda praviti i traziti rezultati...
Realno nas teren je bio davno za mijenjanje, i to treba prvo sanirati uz pomocni teren koji je eto najavljen. Traziti pomoc i saveza i lokalnih vlasti, ali napraviti teren na kojem se moze igrati, a ne da lopta pruzena po zemlji odjednom bude iskoristiva za udarac glavom

Kupuj sve samo da se iscupas iz ove lige. Nismo mi Borac nemaju muda da nama ne daju licencu.
-
- Kontakt:
Ne treba ni letiti toliko ove godine na PL to ljudi najvise zele jer nam je sljedece godine 100 godina kluba ali i ako ne udjemo treba sloziti ekipu da sljedece godine sameljemo sve redom bez ikakvih dogovora kupovina. Do tad usminkati stadion teren svlacionice. Evo dogovoreno je vec pomocni teren napokon ima puno lijepih stvari ali ne treba se dizati u nebo tek je krenulo
Rovčanin pojačao Jedinstvo
Iskusni napadač stigao Pod boriće
Napad federalnog prvoligaša Jedinstva u narednoj sezoni će biti jači za Damira Rovčanina.
Ambiciozno rukovostvo tima iz Bihaća je uspješno okončalo pregovore s ovim 30-godišnjim napadačem, koji će, kako očekuju, predstavljati veliko pojačanje za crveno-bijeli tim.
Rovčanin je u svojoj karijeri nastupao za brojne klubove. Posljednji angažman je imao u Travniku, a nosio je još dresove Željezničara, Veleža, Goražda, Slavije, Rudar Prijedora, albanskog Lacija...
U Jedinstvo su, podsjećamo, prethodno stigli Armin Sarvan, Fadil Čizmić, Momir Zečević, Sinan Samardžić.
Napad federalnog prvoligaša Jedinstva u narednoj sezoni će biti jači za Damira Rovčanina.
Ambiciozno rukovostvo tima iz Bihaća je uspješno okončalo pregovore s ovim 30-godišnjim napadačem, koji će, kako očekuju, predstavljati veliko pojačanje za crveno-bijeli tim.
Rovčanin je u svojoj karijeri nastupao za brojne klubove. Posljednji angažman je imao u Travniku, a nosio je još dresove Željezničara, Veleža, Goražda, Slavije, Rudar Prijedora, albanskog Lacija...
U Jedinstvo su, podsjećamo, prethodno stigli Armin Sarvan, Fadil Čizmić, Momir Zečević, Sinan Samardžić.
BihacSN je napisao/la:Rovčanin pojačao Jedinstvo

Ovaj Rovcanin je bezveze doveden al eto. Nek nas demantuje svojim igrama.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- BIHfAnatiC86
- Kontakt:
Nadam se da nije kraj pojacanjima, treba jaka klupa kroz prvenstvo, kartoni, povrede...
Po mene trenutni tim je za sredinu tabele, ali eto vidjeti cemo, valjda necemo opet ponoviti proslu sezonu...
Po mene trenutni tim je za sredinu tabele, ali eto vidjeti cemo, valjda necemo opet ponoviti proslu sezonu...
- ASD
- Kontakt:
Jel ostaje Ekrem Hodzic? koju ce poziciju igrati.
Jedinstvo po meni ima nekoliko veoma dobrih igraca tipa Vucic, Nuspahic i Radosavljevic.
Najveci problem vidim u tome sto fali kvalitetnih igraca zasticenog godista, tu bi mozda trebali dovesti nekog igraca koji je odlican.
Velez i Olimpik imaju bar po trojicu sto su medju boljim igracima u ekipi.
Jedinstvo po meni ima nekoliko veoma dobrih igraca tipa Vucic, Nuspahic i Radosavljevic.
Najveci problem vidim u tome sto fali kvalitetnih igraca zasticenog godista, tu bi mozda trebali dovesti nekog igraca koji je odlican.
Velez i Olimpik imaju bar po trojicu sto su medju boljim igracima u ekipi.
Vratio nam se Sinan Samardzic, dijete kluba, zasticeno godiste. Jos jedan takav igrac bi dobro dosao.ASD je napisao/la: mozda trebali dovesti nekog igraca koji je odlican.
Nema razloga da dižemo tenzije po pitanju borbe za prvo mjesto sa Veležom, jer smo ostali u ligi više sretno nego spretno. Hvala Bogu da su se stvari počele mijenjati i da možemo očekivati u idućoj sezoni napredak, ali Premijer liga u ovome trenutku nije realna.
Velež je na okupu godinu dana, sada su doveli ciljana pojačanja, uradili su puno na infrastrukturi, dok mi moramo težiti novim svlačionicama i općenito poboljšavanju infrastrukture, a Premijer liga će doći.Ima puno važnijih stvari koje se moraju dovesti u red od Premijer lige. Ekipa Jedinstva uz kvalitetne pripreme može biti među prvih pet na polusezoni, jer ne može se ekipa stvoriti preko noći.
Velež je na okupu godinu dana, sada su doveli ciljana pojačanja, uradili su puno na infrastrukturi, dok mi moramo težiti novim svlačionicama i općenito poboljšavanju infrastrukture, a Premijer liga će doći.Ima puno važnijih stvari koje se moraju dovesti u red od Premijer lige. Ekipa Jedinstva uz kvalitetne pripreme može biti među prvih pet na polusezoni, jer ne može se ekipa stvoriti preko noći.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.