frajer od 45 godina mu odbranio penal, pa yebo ti otac majku

sreća pa i saudijci uboše bar jednom pa makar i iz nepostojećeg penala, neka ih, da nisu džabe došli.
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Cavani je sam kriv za svoj tok karijere jer je ispao glup ko qrac kad je iz Napolia otisao u PsG iako je mogao racionalnije birati a u tom trenutku je bio sigurno top 3 napadaca evrope u Napoliu,neumoljiv pravi ubica,brz,dobar finisher,odlican work rateArtetitis je napisao/la:Cavani je urugvajski Higuain. Odličan je kad treba trpati Angers, Toulouse i tako te Guingampe, ali kad dođe bitna tekma, nema ga. Na prošlom SP Suarez nije igrao protiv Kostarike, Cavani je trebao biti vođa tima i izgubili su 3:1. Protiv Kolumbije isto tako.delinjo je napisao/la:Saudijci ni iz penala ne mogu zabiti....
Cavani mi je katastrofalan ovo prvenstvo ne znam sta mu je ...svaku loptu nazad vrati ccc
Rusi se fino ispuhuju, osmina finala će im biti kraj.
I zadnje dvije sezone kako se vratio u špicu je opet takav. Prvi strijelac kvalifikacija, redovno zabija u LP, gomila golova ukupno. Ali valjda od klasične devetke treba očekivati da bez šansi vodi ekipuFikret1946 je napisao/la:Cavani je sam kriv za svoj tok karijere jer je ispao glup ko qrac kad je iz Napolia otisao u PsG iako je mogao racionalnije birati a u tom trenutku je bio sigurno top 3 napadaca evrope u Napoliu,neumoljiv pravi ubica,brz,dobar finisher,odlican work rateArtetitis je napisao/la:Cavani je urugvajski Higuain. Odličan je kad treba trpati Angers, Toulouse i tako te Guingampe, ali kad dođe bitna tekma, nema ga. Na prošlom SP Suarez nije igrao protiv Kostarike, Cavani je trebao biti vođa tima i izgubili su 3:1. Protiv Kolumbije isto tako.delinjo je napisao/la:Saudijci ni iz penala ne mogu zabiti....
Cavani mi je katastrofalan ovo prvenstvo ne znam sta mu je ...svaku loptu nazad vrati ccc
Rusi se fino ispuhuju, osmina finala će im biti kraj.
Zabija al' kome jer kad dođu važnije utakmice Cavani u vidu magle nestane, ustvari tu je on ali da nabije statistiku promašenih zicera (najveću u Evropi) mislim džabe ga braniš al' čovjek je dokazani choker.IlCapitano je napisao/la: redovno zabija u LP, gomila golova ukupno.:
Barceloni, Bayernu, Realu, Čelziju, Cityu, Juventusu, Interu, Milanu, Laziu, Monacu, Lyonu, Argentini, Brazilu, Čileu, Njemačkoj itd. Bukvalno svakoj jačoj ekipi protiv koje je igrao u karijeri zabio je.Saurman je napisao/la:Zabija al' kome jer kad dođu važnije utakmice Cavani u vidu magle nestane, ustvari tu je on ali da nabije statistiku promašenih zicera (najveću u Evropi) mislim džabe ga braniš al' čovjek je dokazani choker.IlCapitano je napisao/la: redovno zabija u LP, gomila golova ukupno.:
Kaže Spaho maloprije "DžuMa"STEVIE je napisao/la:dzuyba pravi sljivotres
Čovjek drži ubjedljivo prvo mjesto sa najviše promašenih zicera u svih pet liga tu je čak lošijih i od Higuaina.IlCapitano je napisao/la: Barceloni, Bayernu, Realu, Čelziju, Cityu, Juventusu, Interu, Milanu, Laziu, Monacu, Lyonu, Argentini, Brazilu, Čileu itd. Bukvalno svakoj jačoj ekipi protiv koje je igrao u karijeri zabio je.
Dokazan choker je Higuain, ne neko ko ima lošiju utakmicu tu i tamo.
Saurman je napisao/la:Čovjek drži ubjedljivo prvo mjesto sa najviše promašenih zicera u svih pet liga tu je čak lošijih i od Higuaina.IlCapitano je napisao/la: Barceloni, Bayernu, Realu, Čelziju, Cityu, Juventusu, Interu, Milanu, Laziu, Monacu, Lyonu, Argentini, Brazilu, Čileu itd. Bukvalno svakoj jačoj ekipi protiv koje je igrao u karijeri zabio je.
Daj ba.nextterrain je napisao/la:
ne ulazi niko u one sanse u koje Cavani ulazi.
I poslije Messija i Ronalda ubjedljivo najviše golova uz odličan procenat realizacije (jedan gol na svaka tri šuta otprilike).Saurman je napisao/la:Čovjek drži ubjedljivo prvo mjesto sa najviše promašenih zicera u svih pet liga tu je čak lošijih i od Higuaina.IlCapitano je napisao/la: Barceloni, Bayernu, Realu, Čelziju, Cityu, Juventusu, Interu, Milanu, Laziu, Monacu, Lyonu, Argentini, Brazilu, Čileu itd. Bukvalno svakoj jačoj ekipi protiv koje je igrao u karijeri zabio je.
Upravo tako.nextterrain je napisao/la:Saurman je napisao/la:Čovjek drži ubjedljivo prvo mjesto sa najviše promašenih zicera u svih pet liga tu je čak lošijih i od Higuaina.IlCapitano je napisao/la: Barceloni, Bayernu, Realu, Čelziju, Cityu, Juventusu, Interu, Milanu, Laziu, Monacu, Lyonu, Argentini, Brazilu, Čileu itd. Bukvalno svakoj jačoj ekipi protiv koje je igrao u karijeri zabio je.
Pa zato sto ima najbolji radijus kretanja i osjecaj prostora, ne ulazi niko u one sanse u koje Cavani ulazi.
Cavani je godinama WC napadac svako ko misli suprotno gleda na fudbal vrlo jednostavno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.