Mora da je @bpareni hanuma napravila burek a zaboravila staviti meso i nije jos uz to kupila jogurt.
Tako da mu je sve dodijalo da bi sav onaj jogurt sto mu hanuma nije donijela.Sasuo pitarima u facu.
Pa ne bi bio sigurno gori od trenutnog selektora.harishp je napisao/la:@szlaja javi se da vodis ti repku BIH.Ako nista kad dobijes licencu imaces iskustva trenerskog kao i Barbarez.
A kad ti bude sve spominjali od a do z.Onda ce bljeskati ali pred ocima.
Idi vala predaj dokumenta,glasam za tebe.Uzmi usput i @bparenu.Mozete pod ruku.szlaja je napisao/la:Pa ne bi bio sigurno gori od trenutnog selektora.harishp je napisao/la:@szlaja javi se da vodis ti repku BIH.Ako nista kad dobijes licencu imaces iskustva trenerskog kao i Barbarez.
A nikad se ne zna, jednu licencu vec imam![]()
Znaci imam iskustva vise od Barbareza, al ne mislim da sam bolji.
SERGEJA ZA SELEKTORA !!!
Na tu poziciju samo mogu vrhunski strucnjaci,a ne kao ja, ti, Safet, ..harishp je napisao/la:Idi vala predaj dokumenta,glasam za tebe.Uzmi usput i @bparenu.Mozete pod ruku.szlaja je napisao/la:Pa ne bi bio sigurno gori od trenutnog selektora.harishp je napisao/la:@szlaja javi se da vodis ti repku BIH.Ako nista kad dobijes licencu imaces iskustva trenerskog kao i Barbarez.
SERGEJA ZA SELEKTORA !!!
Da se ko' ljudi ''izlajemo''
Haha i ja sam to procitao. To je vec za redom drugi tekst u SC, gdje se zale kako je Pape napao na ljude koji su mu dali posao (savez, Uso i Suljo i kompanija). A "novinarstvo" i pravopis im je strasno. Onda covjek jos pogleda ispod maloumne, prostacke, iskompleksirane i neobrazovane postove citaoca i pitas se: Pa gdje nam fali ono malo da se plasiramo?Strauss je napisao/la: Al ovo što sam upravo pročitao na "vrsnom" "sportskom" sajtu sc je vrhunac. Toliko nebuloza, nevjerovatno.
Idi vala predaj dokumenta,glasam za tebe.Uzmi usput i @bparenu.Mozete pod ruku.szlaja je napisao/la:
Pa ne bi bio sigurno gori od trenutnog selektora.
SERGEJA ZA SELEKTORA !!!
hahaha evo sad citam joj novinara mi trebamo imati 3 selektora 1 za novinare 1 za rijalti show i jednog da satro treniraStrauss je napisao/la:Al fkt ne razumijemo zbog čega su ovoliko ljudi okrenuti protiv Sušića. Bez ijednog konkretnog argumenta. Pa ljudi su ga počeli napadati, a čovjek još nije bio uradio niti jedan trening sa repkom.
I ona najpoganija sorta ljudi od novinara ga je isto tako napadala od samog početka. Čak mu je vrsni "novninar" Mimo picajzla zamjerao, kako nema onog "našeg" veselja na pres konferencijama, vjerovatno im smeta što se osjeća neka profesionalnot koju je konačno neko donio u repku. I to im smeta, a hoće u Europu, hoće bezvizni režim, šta će tebi huljo bezvizni režim blagaj je za tebe vrhunac doživljaja.
Al ovo što sam upravo pročitao na "vrsnom" "sportskom" sajtu sc je vrhunac. Toliko nebuloza, nevjerovatno. I na kraju borovina završava sa tim da želi repci neuspjeh u Albaniji samo kako bi otišao Pape. Bože me sačuvaj.
I onda se neko pita kako to mi nikad nemamo ono malo, ono nešta da se konačno plasiramo. Pa koji bi nama Bog pomogao![]()
@bparena
Tvoji me dubokoumni postovi baš podsječaju na ove tekstove koje čitam na sc, mislim da bi se odlično uklopio u njihov sistem rada, vrijedi pokušatiOzbiljno ti govorim
Vidim dotle je došlo da se i na gluposti može zaraditi
A ti podrzavas nacionalnu reprezentaciju??? Tako sto vec na pocetku kvalifikacija kada su rezultati ocekivani i kada tek predstoje utakmice koje ce pokazati na kojem smo kursu, balavis sa jos dva-tri idiota, i pravis smutnju. Kaze onaj da on iznosi cinjenice? Kakve bolan cinjenice bijedo jedna? Zar si ocekivao da jedan rezervni igrac iz ruske lige zaustavi igraca Celzija u punoj formi ili jedan takodje rezervni iz Turske lige jednog iz Real Madrida? Sta tu trebaju cinjenice ljudi su bolji od nas, razlika je ko nebo i zemlja i igrali smo koliko su nam oni dozvolili. Jebote, kad bi nekog razvijenog crnca i tebe stavili da kopate kanal i onda ti psovali sve sto ne mozes da ga pratis (i pored sveg iskustva) kako bi se osjecao? Takvi podrzavaju reprezentaciju. Ma nosite se u .........bparena je napisao/la:znas li ti ?Strauss je napisao/la:Bog me ubio, ako ovaj zna o čemu piše![]()
pizde koje ne podrzavaju svoju nacionalnu reprezentaciju su nesto sto se nama desilo. Rondala koja se vrte u krug. Jegulje sto grizu same sebi rep. Ni to ti nije jasno. Ha ????
treba imat mozga za to...
Ti si puko haveru. Sarajevo i jeste bojkotovalo tekme upravo zbog ovog i ovakvog saveza i zelje da se da se stvari promjene jer nije imalo nikakvog smisla igrati i gubiti od jedne Litvanije,Estonije i dr. velesila. Ali ako cemo posteno,na Kosevo dodje 20 000 ljudi da podrzi Kodru,Bolica i ostale,a onda zaokret, odose u Zenicu i stadion bi pun ko sibica podrzavajuci Ciru klovna odmah u prvoj prijateljskoj tekmi. Tako je i propao pokusaj promjena u savezu od strane navijaca,ali ti si zamjenio teze i govoris kako Sarajevo NE VOLI reprezentaciju,a cinjenica je da je Zenica podrzala rad ovog i ovakvog saveza dolaskom na utakmice i ovacijama Ciri i tad je kao sve bilo OK ,Zenica je zasluzna za uzlet repke,a sad kad ne ide opet je Sarajevo i pitari krivi. Eto opet ce se igrati u Zenici pa cemo vidjeti,ako i dalje ne bude islo opet ce Pitari biti krivi jer je Boze Pape Pitar.bparena je napisao/la:De harise ne seri - yebo te pitar i sarajevo vise - koji ti je kur.c![]()
ovo je drzavna reprezentacija i pasjim poslom su ljudi iz tog pitarskog lobija pokusali pokupit kajmak sto su Ciro i navijaci napravili dok je cjelo Kosevo konstantno bojkotovalo utakmice.![]()
![]()
![]()
Sta vise serete - yebo vas Susic pitar - govorimo o nesposobnom selektoro a vi svi se yebite sto ga klubski branite. I zavezite vise za sva vremena s tom odbranom. Ne djelimo se mi - samo su supci pokusali pokupiti kajmak zajedno s onom bordo Hayat TV![]()
![]()
![]()
pun mi kur.ac vise vaseg preseravanja i suplje price.
![]()
![]()
![]()
Čovjek NAVIJA za Barcelonu i za reprezentaciju BiH-aharishp je napisao/la:@bparena je od sad pa nadalje moj idol![]()
isti je Hristo Stoickov
Ebem te tehniko,kad kur-ve pocnu o postenju,politicari o poltici i svakakvi-nekakvi o sportu.
P.S ja od sramote vise nebi navijao za Barcelonu,kad bi se ovakvi pojavili.A taman ih poceo gotiviti
Zeznuo si u u datim momentima i @Curtmana
Jel na ovo mislišRiNo je napisao/la:Da nije prvi april danas.
Prvo ovdje čitam o nekakvim "Bordo sakupljačima kajmaka" i onda na "SC" pročitam nešto još luđe.
hahahahaha, to moze samo nas selektor, hahahaneko_iz_mase je napisao/la:Jel na ovo mislišRiNo je napisao/la:Da nije prvi april danas.
Prvo ovdje čitam o nekakvim "Bordo sakupljačima kajmaka" i onda na "SC" pročitam nešto još luđe.![]()
Zlatan Muslimović
Možda selektor ne zna da treniram već 15 dana
Spreman sam bio i sada, ali za jedno poluvrijeme. Vjerovatno ću i protiv Dinama odigrati samo 45 minuta, jer je za nas daleko važnija utakmica sa Arisom koju igramo u nedjelju, kaže Muslimović
Nije smak svijeta što se nisam našao na spisku za meč sa Albanijom. Možda selektor Safet Sušić nema informaciju da sam već prije 15 dana počeo trenirati, pa je donio odluku da mu nisam potreban. Spreman sam za sva iskušenja, ali se ništa neće promijeniti ako momci odu u Tiranu po bodove iz bez mene, izjavio je Muslimović za Avazov sport, nakon što ga je Sušić izostavio sa spiska za kvalifikacioni meč sa Albanijom.
vs Gana - 3 prilike za golStrauss je napisao/la:Al fkt ne razumijemo zbog čega su ovoliko ljudi okrenuti protiv Sušića. Bez ijednog konkretnog argumenta. Pa ljudi su ga počeli napadati, a čovjek još nije bio uradio niti jedan trening sa repkom.
I ona najpoganija sorta ljudi od novinara ga je isto tako napadala od samog početka. Čak mu je vrsni "novninar" Mimo picajzla zamjerao, kako nema onog "našeg" veselja na pres konferencijama, vjerovatno im smeta što se osjeća neka profesionalnot koju je konačno neko donio u repku. I to im smeta, a hoće u Europu, hoće bezvizni režim, šta će tebi huljo bezvizni režim blagaj je za tebe vrhunac doživljaja.
Al ovo što sam upravo pročitao na "vrsnom" "sportskom" sajtu sc je vrhunac. Toliko nebuloza, nevjerovatno. I na kraju borovina završava sa tim da želi repci neuspjeh u Albaniji samo kako bi otišao Pape. Bože me sačuvaj.
I onda se neko pita kako to mi nikad nemamo ono malo, ono nešta da se konačno plasiramo. Pa koji bi nama Bog pomogao![]()
@bparena
Tvoji me dubokoumni postovi baš podsječaju na ove tekstove koje čitam na sc, mislim da bi se odlično uklopio u njihov sistem rada, vrijedi pokušatiOzbiljno ti govorim
Vidim dotle je došlo da se i na gluposti može zaraditi
Jakih novina.Radoncic,Ekrem Jevric itd.Crna Hronika im glasi ''neko ispred djamije u Gluhoj Bukovici ukrao dva para dobro ocuvanih kaljaca;;neko_iz_mase je napisao/la:Jel na ovo mislišRiNo je napisao/la:Da nije prvi april danas.
Prvo ovdje čitam o nekakvim "Bordo sakupljačima kajmaka" i onda na "SC" pročitam nešto još luđe.![]()
Zlatan Muslimović
Možda selektor ne zna da treniram već 15 dana
Spreman sam bio i sada, ali za jedno poluvrijeme. Vjerovatno ću i protiv Dinama odigrati samo 45 minuta, jer je za nas daleko važnija utakmica sa Arisom koju igramo u nedjelju, kaže Muslimović
Nije smak svijeta što se nisam našao na spisku za meč sa Albanijom. Možda selektor Safet Sušić nema informaciju da sam već prije 15 dana počeo trenirati, pa je donio odluku da mu nisam potreban. Spreman sam za sva iskušenja, ali se ništa neće promijeniti ako momci odu u Tiranu po bodove iz bez mene, izjavio je Muslimović za Avazov sport, nakon što ga je Sušić izostavio sa spiska za kvalifikacioni meč sa Albanijom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.