FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Koje 7 jel pidro
- AlfredNobel
- Kontakt:
Dobar je Šišić za sada. Uz njega još Lelić briljira..Esport je napisao/la:a Sisic dade golAlfredNobel je napisao/la:Kako lijevi bek, šta to gledate?![]()
Pavlović
Resić Dupovac Mujakić Hodžić
Stanojević Welbeck
Hebibović Radovac Tatar
Ahmetović
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Ja bezveze bacio neki koment tamo, kad Virto šalje selame. Yebote, prepozna me čovjek po jednom postu.MortemHz je napisao/la:Uvijek je volio pratiti najveci bosanski klub, nije on los momak. Ja to ''sakrijem'' i prije nego sto pocne utakmica, jednostavno ti ne trebaju ona cildrncadskoroalen je napisao/la:Pola nekih trolova, svađaju se na chatu.MortemHz je napisao/la:Trenutno gleda: 1.120
I Virto prati tekmu jbt.

@Denchi ja ba.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- f0rest1946
- Kontakt:
I Said nije los sad za sad, fata svoju formu staru.AlfredNobel je napisao/la:Dobar je Šišić za sada. Uz njega još Lelić briljira..Esport je napisao/la:a Sisic dade golAlfredNobel je napisao/la:Kako lijevi bek, šta to gledate?![]()
Pavlović
Resić Dupovac Mujakić Hodžić
Stanojević Welbeck
Hebibović Radovac Tatar
Ahmetović
Koliko je ovaj inertan Hodzic nmg da vjerujem,daj ba trzni se malo sta ti je.
@pitar 7 ti je Resic.
@pitar 7 ti je Resic.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Nije los, ako nista bar izgleda ko fudbaler a ne ko duh kasper u kojeg je samo tetovaza primjetna dusman hodzic je **** ahmet najbolji na terenu
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
''Bez faula, Heba!''
''Bez faula, Heba!''
''Bez faula, Heba!''

''Bez faula, Heba!''
''Bez faula, Heba!''

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Radovac igra 
bjež ba morto odma mi balotelli naumpadne

bjež ba morto odma mi balotelli naumpadne

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Bravo Pavlovicu 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
MortemHz je napisao/la:''Bez faula, Heba!''
''Bez faula, Heba!''
''Bez faula, Heba!''
![]()

FK SARAJEVO.
Neka radovca bar je nase djete nek odradi pripreme previse mlad da bi zavrsijo karijeru moze on jos igrat u klubovima kao gosk vitez sloboda, izgleda fizicki jaci nego hodzic koji izgleda 3x nabildani.
Eeee cuj Radovac igra???
Pa ako sad nece na ovim pripremnim kad ce
Po meni nije ovo lose,malo pogubljeno,al ima trke,zelje.
Pa ako sad nece na ovim pripremnim kad ce

ništa specijalno, ovaj mali garo more trčat još 3 dana i to je to , ništa specijalno, ja bi ga na bok stavio jer ima brzine fakat...
ostalo, Stanojević tanak, Radovac p(r)otrčao, Resić fino igra...sve u svemu...srednja žalost...uigravanje neko...
ostalo, Stanojević tanak, Radovac p(r)otrčao, Resić fino igra...sve u svemu...srednja žalost...uigravanje neko...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- franklampard8
- Kontakt:
Izgleda snazno jako Samke, bas nesto poput direkaPitar6785 je napisao/la:Neka radovca bar je nase djete nek odradi pripreme previse mlad da bi zavrsijo karijeru moze on jos igrat u klubovima kao gosk vitez sloboda, izgleda fizicki jaci nego hodzic koji izgleda 3x nabildani.
1946
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ne mogu vjerovat da debili i dalje siju tkanine preko prezimena starih igraca i te dresove daju novim
kakav amaterizam jebote tito
I ovaj radovac i dalje uzima minute omladincima

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Neko cini mi se rece da mu ugovor istice u Decembru,pa pretpostavljam da se decko mora vratiti u formu hahaFrancescoTotti je napisao/la:Ne mogu vjerovat da debili i dalje siju tkanine preko prezimena starih igraca i te dresove daju novim![]()
![]()
![]()
![]()
Zadnja izmjena: sonpenn, dana/u 25 jun 2018, 18:25, ukupno mijenjano 3 puta.
Sarajevo ljubavi moja.
Upravo to, nit će produžit s nama nit će nam nosit igru u tih 4-5 mjeseci što će provest u ekipi. Vjerovatno neće odigrat ni 100 minuta za to vrijeme i ode kao slobodan igrač. Nepotrebno se uigrava al eto.FrancescoTotti je napisao/la:Ne mogu vjerovat da debili i dalje siju tkanine preko prezimena starih igraca i te dresove daju novim![]()
![]()
![]()
![]()
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Slika odlična, malo treba pojačati ton, pogotovo na ovim prijateljskim, i pošto je Bordo TV, treba da znaju ko igra i kako se zove trener
Dobro rece neko gore Welbeck ovaj brzinu iskoristit na krilu il iza spica , vezni nije nek,i barem ovo sto sam vidio , al je brz ko munja
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Dinamo je dobio ove 4 0, al Dinamo gradi strasan tim
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Trenutno korisnika/ca: bvsic, EastMadness, Evander, Fouzi1, hase73, HyperOS, JavierBosnia, laznokrilo, Lik, mnon46, Pablo11, Proximic, Rajvosa4ever, sarajevo19461987, TETRAPAK i 139 gostiju.