FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
- f0rest1946
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
belosevic28 je napisao/la:Imaju li gdje golovi
nije meni nešto Stanojević bio? drugo poluvrijeme dramatično bolji smo nazad i u vezi bili, mirniji, iako smo jbg primili gol...Zip je napisao/la:Stanojevic pokazao da mora biti prvi izbor u sredini..
Hebibovic tskodjer aktivan...
Pocetak priprema, al trebalo bi ovo biti jako dobro do pocetka Evrope.
Fsli LB..
I Hodzica otjerati.. ono je najgori igrac kojeg sam gledao u FKS.
fali špic jbt, Krste je nešto čudno se izvlačio na krilo a Rahman ušao na špica i tako ga i zabio...
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 25 jun 2018, 20:53, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
A junacino ciji je Arezina?AlfredNobel je napisao/la:Jel to isto kao što si rekao i za Arežinu da je naš, pa kurko?SNSa je napisao/la:Baceno je vec kako znam. Poodmakli pregovori su u toku.BordoSarajevo je napisao/la:Treba bacit oko na onog malca iz Goška
Imas li ti obzira uopste kako se dogovara, kako se dolazi u nasu ligu. Imas li obzira da smo zadnja rupa na svirali. Da dogovorio covjek sa nama i opet mu se javili Zrinjski i Zeljo na pregovore. A usput jos je dobio ponudu iz Moldavije.
-
- Kontakt:
meni stanojevic kriminalan pegla loptu ,mustafic ne smije ovako grijesiti kao kod gola cesto mu se to desava . Adukor dobar i prvi izbor u veznom redu uz njeg treba jos jedno naci , Tatar ok . problem ce opet biti defanziva bocni igraca (niski,loše postavljanje ,daleko od igraca ,previse prostora ostavljaju .
-
- Kontakt:
f0rest1946 je napisao/la:belosevic28 je napisao/la:Imaju li gdje golovi

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Šabanović je pratio svog, ali su crkli svi ima i do kondicije, nisu naročito niski ovi mlađi bekovi , Resić je 1m75, Pidro je 1m80 a Šabanović među visočijim u ekipi 1m85...imaju oni još učiti o seniorskom fudbalu, bez daljnjeg ali nisu loši bili naprotiv...moraju malo i oštrije igrati, fizički ulaziti u putanju, gurati se , bezobraznosti fali tu....bordobijeli je napisao/la:meni stanojevic kriminalan pegla loptu ,mustafic ne smije ovako grijesiti kao kod gola cesto mu se to desava . Adukor dobar i prvi izbor u veznom redu uz njeg treba jos jedno naci , Tatar ok . problem ce opet biti defanziva bocni igraca (niski,loše postavljanje ,daleko od igraca ,previse prostora ostavljaju .
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- StariGrad071
- Kontakt:
Hodzic je 3 godine najgori igrac u ekipi.
Jel to isto kao što si rekao i za Arežinu da je naš, pa kurko?[/quote]
A junacino ciji je Arezina?
Imas li ti obzira uopste kako se dogovara, kako se dolazi u nasu ligu. Imas li obzira da smo zadnja rupa na svirali. Da dogovorio covjek sa nama i opet mu se javili Zrinjski i Zeljo na pregovore. A usput jos je dobio ponudu iz Moldavije.[/quote]
Tek mi sad nije jasno, opet si napisao da je dogovorio sa nama!? Ako je dogovorio sto pregovara sa drugim klubovima? Šta se ovo ljudi desava
A junacino ciji je Arezina?
Imas li ti obzira uopste kako se dogovara, kako se dolazi u nasu ligu. Imas li obzira da smo zadnja rupa na svirali. Da dogovorio covjek sa nama i opet mu se javili Zrinjski i Zeljo na pregovore. A usput jos je dobio ponudu iz Moldavije.[/quote]
Tek mi sad nije jasno, opet si napisao da je dogovorio sa nama!? Ako je dogovorio sto pregovara sa drugim klubovima? Šta se ovo ljudi desava

Ima šlifa u ovoj nasoj djeci,samo malo jos sigurnosti,ali to dolazi sa utakmicama,ma nemamo mi sta puno tražiti okolo,vidi se potencijal tu,samo vise prilike im davati i da Hus ne govori poslije tekme kako su oni podbacili... 

- AlfredNobel
- Kontakt:
@SNSa
Čekaj, čekaj.. Neki dan si napisao "Arežina je novi igrač FKS". Je li tako bilo? Jeste.
To znači da je doslovno sve završeno, da se čeka zvanična potvrda, to je definicija završenog igrača. Ako se već spominje u našem kontekstu, to se kaže "Arežina je u opticaju", "postoje fine šanse da dođe", "pregovori su u toku, nije samo FKS zainteresovano" itd.
Čuj "dogovorio se sa nama, pa ga opet ovi zvali na pregovore".. Pa gdje to ima?
Kako se dolazi u našu ligu? Odakle to stiže strašni Arežina? Iz Serie A? Daj svega ti..
Čekaj, čekaj.. Neki dan si napisao "Arežina je novi igrač FKS". Je li tako bilo? Jeste.
To znači da je doslovno sve završeno, da se čeka zvanična potvrda, to je definicija završenog igrača. Ako se već spominje u našem kontekstu, to se kaže "Arežina je u opticaju", "postoje fine šanse da dođe", "pregovori su u toku, nije samo FKS zainteresovano" itd.
Čuj "dogovorio se sa nama, pa ga opet ovi zvali na pregovore".. Pa gdje to ima?

Kako se dolazi u našu ligu? Odakle to stiže strašni Arežina? Iz Serie A? Daj svega ti..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Ma čisto sumnjam da ce Arežina doci,mada sam misljenja da nam on i ne trebaAlfredNobel je napisao/la:@SNSa
Čuj "dogovorio se sa nama, pa ga opet ovi zvali na pregovore".. Pa gdje to ima?![]()

Po grafikama bih rekao da ne radite sami prijenos nego ste za to angazirali firmu iz ZG naziva Streaming.hrEsport je napisao/la:Samo umijesto ono zelenog detalja(koji uleće), treba da se postavi nešto primjenjenije: logo donatora, detalj u vezi sa klubom, neka fudbalska grafika...
no za prvi put je vrlodobro.
Samo me interesuje, dali radimo na našoj opremi ili iznajmljujemo tuđe usluge
Kazem po grafikama i realizaciji mi izgleda da su oni
It's better when it's live
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Odlicno, fino izgledahlive je napisao/la:Po grafikama bih rekao da ne radite sami prijenos nego ste za to angazirali firmu iz ZG naziva Streaming.hrEsport je napisao/la:Samo umijesto ono zelenog detalja(koji uleće), treba da se postavi nešto primjenjenije: logo donatora, detalj u vezi sa klubom, neka fudbalska grafika...
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Posto je logo sponzora cijelo vrijeme u donjem desnom uglu bolje bi umjesto onog zelenog loga ,postaviti logo Fk Sarajevo,ipak se radi prijenos za Bordo TV...Inače odlično odradjeno,sve čestitkehlive je napisao/la:Po grafikama bih rekao da ne radite sami prijenos nego ste za to angazirali firmu iz ZG naziva Streaming.hrEsport je napisao/la:Samo umijesto ono zelenog detalja(koji uleće), treba da se postavi nešto primjenjenije: logo donatora, detalj u vezi sa klubom, neka fudbalska grafika...
-
- Kontakt:
Ako nam poluraspala Sloboda uzme Kunica za kojeg smo zainteresovani, treba se dobrano zapitati...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Dao Bog da mi ikoga vise dovedemo... 

Ja bih rekao da je najvose pokazao Stanojwvic u prvom. Mada nije mi djelovalo toliko lose sve ovo.DenchiNL je napisao/la:nije meni nešto Stanojević bio? drugo poluvrijeme dramatično bolji smo nazad i u vezi bili, mirniji, iako smo jbg primili gol...Zip je napisao/la:Stanojevic pokazao da mora biti prvi izbor u sredini..
Hebibovic tskodjer aktivan...
Pocetak priprema, al trebalo bi ovo biti jako dobro do pocetka Evrope.
Fsli LB..
I Hodzica otjerati.. ono je najgori igrac kojeg sam gledao u FKS.
fali špic jbt, Krste je nešto čudno se izvlačio na krilo a Rahman ušao na špica i tako ga i zabio...
Ma spic nam fali ima 3 godine jbte.. ne znam sto nesta ne poduzmu po tom pitanju.
Ahmet je odlican, al ako se povrijedi... Donji smo.
Nije nam prva opcija uopste momak. Bukvalno ga drze ko rezervu u slucaju da sve ostalo propadne.belosevic28 je napisao/la:Ako nam poluraspala Sloboda uzme Kunica za kojeg smo zainteresovani, treba se dobrano zapitati...
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Zna l' se ko spada u "sve ostalo"? Ne ganjamo valjda Vukušića jbt, šta hoće bolje od najboljeg špica lige trenutno poslije Merse?miky_hz je napisao/la:Nije nam prva opcija uopste momak. Bukvalno ga drze ko rezervu u slucaju da sve ostalo propadne.belosevic28 je napisao/la:Ako nam poluraspala Sloboda uzme Kunica za kojeg smo zainteresovani, treba se dobrano zapitati...

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Trenutno korisnika/ca: amypitar, ErosViverosViv, Google Adsense [Bot], mnon46, Pena, pjankesarajevo, Vanja8 i 105 gostiju.