pa to se dešavalo i u Gradačcu prošle godine činimi se , ne znam šta hoćeš da kažeš sa ovim jel ovim opravdavaš psovanje sa tribina, nemam ništa protiv da svako ko je nezadovoljan zaustavi trenera na ulici ili na treningu i kaže mu fino kulturno šta misli o njegovoj taktici itd. ili predsjedniku uprave da kaže da nije zadovoljan trenerom i traži njegovu smjenusamuraj je napisao/la:Nezadovoljni navijači PAOK-a upali su na trening momčadi
Nezadovoljni navijači PAOK-a upali su na trening momčadi, postrojili igrače i zatražili pobjede nad Dinamom i Arisom. 30-ak ljutitih navijača više ne želi gledati svoj klub na 12. mjestu grčkog prvenstva, a očekuju i prolazak skupine Europa liga. Jedna od najžešćih navijačkih skupina u Europi stoga se odlučila na ovakav potez ne bi li barem malo prodrmala igrače.
Prvi im je odgovorio Pablo Garcia: "Mi želimo isto što i vi, pobjede i uspjehe. Ali, ovo je nogomet i sad je najvažnije da smo složni, da smo svi jedna obitelj jer ćemo samo tako popraviti situaciju."
Stelios Malezas, prenosi Contra.gr ih je uvjeravao da igrači daju sve od sebe kako bi momčad proigrala, dok je trener Pavlos Dermitzakis dodao: "Znamo u čemu je problem i znamo kako ga možemo riješiti. Uvjeravam vas u to."
Na kraju su ljutiti navijači zatražili pobjedu nad Dinamom i Arisom, odšetali s terena i nastavili pratiti trening.
Znam da nije vezano za temu ali za vecinu moze biti stivo poucnog karaktera.A onda kod nas citam o pritisku na trenera, igrace i o tome kako oni koji kritikuju ne vole svoj klub.Sta reci za ove ljude?
Da ne bude "To je Grcka" primjer o postrojavanju smo imali na utakmici Siroki-Zeljo, a o pritisku i nezadovoljstvu u Zenici.Istina u svim slucajevima se radi o navijacima
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
- zvijezdica
- Kontakt:
E moj Ciro! Igor nije otisao iz Zvijezde zbog sukoba sa navijacima, nego iz nekih drugih razloga (a posto si ti dobro informisan sigurno znas i kojih). A to koliko je Mitic bio dobar i nezamjenjiv stoper, najbolje pokazuje to gdje je igrao i sta je postigao poslije odlaska iz Zvijezde. Nije ga bilo nigdje. Kao i mnogi drugi koje smo mi digli do zvijezda, a oni kad odu u drugi klub "cisti prosjek".ciro_ciro je napisao/la:zvijezdica je napisao/la:Druze nek se tebi okrene nikić na nek ti sere ,a meni bogami neće... a drugo druže ko god je imo sukob sa navijačima otjeran je iz Zvijezde da te podsjetim slučaja IGOR MITIĆ jedan od najboljih stopera koji su igrali u zvijezdi gol igrač , glavom , slobodne udarce je svaki drugi gol je bio.... sjeti se...necko_gradacac je napisao/la: zato cemo mi da budemo Barcelona za njih ... 2:1 ko i prosle i predprosle sezone... Tosun i Nikic (ako Bog da ...)
I jos nesto. Nije navijac onaj koji psuje majku i slicno igracima koji se bore za njegov klub, navijac je onaj koji navija i kad je dobro i kad je lose. Bio si igrac i to bi ti najbolje trebao da znas.
Nema razloga da se ljutis na ovo napisano jer mi se dobro znamo. Pozdrav i u subotu da navijamo da bude 2:1 za nas!
mačak u čizmama je napisao/la:ciro_ciro ne baljezgaj više matere ti, da si valjo ostavili bi te u Crkvini da igraš. Idi liječi svoje komplekse na drugom forumu a nas nemoj više tušiti. I još nešto bolje se zabavi onim svojim internetom "piskic net" ovo nije za tebe. U protivnom počeće te mnogi napuštati.
Ima drugih ima možda boljih... a tj. možda ... ja imam svoju raju... a ti se prestavi pljuješ po meni po saši šestu i ostalima.. ja javno pljujem po svima al se predstavim.....a ja u crkvini kada hocu mogu da igram ne u crkvini nego većini klubova... a ko zna možda se desi i to da me vidiš nekada i u zvijezdinom dresu...
I još nešto ovo je FORUM... svako ima pravo da iznosi svoje mišljenje.. i predstani da uzimaš mene u usta... inaće ču biti primoran da te vrijedam itd... a to nebih želio da radim jer te ne poznajem.. poz
- mačak u čizmama
- Kontakt:
Vidiš, ja još nikad nijednom nisam pljuvao po igračima zvijezde niti ću pljuvati ma kako oni igrali (Sašu Šesta nisam nikada ni spomenuo). Dok ti ćiro, ovdje si većinu igrača i pljuvao i vrijeđao a nekima i prijetiš. Za tebe je valjao samo Stanković a samo zbog toga što si sa njim mogao svaku noć da hodaš i piješ.
-
zmaj od b.
- Kontakt:
Narode sta ıma u Gradacu. Ko ce pobıjedıtı u subotu. Napısıte mı opsırno ızvestaj.
g.Čurguz Zoran je izuzetno dobar i pozitivan lik a vi pisete sve i svasta o tom covijeku a uopce ga ne poznajetemačak u čizmama je napisao/la:Vidiš, ja još nikad nijednom nisam pljuvao po igračima zvijezde niti ću pljuvati ma kako oni igrali (Sašu Šesta nisam nikada ni spomenuo). Dok ti ćiro, ovdje si većinu igrača i pljuvao i vrijeđao a nekima i prijetiš. Za tebe je valjao samo Stanković a samo zbog toga što si sa njim mogao svaku noć da hodaš i piješ.
ma nemamo mi nista protiv njegovih "vrlina" ali bar meni se ne svidja njegova taktika ako je uopste ima ...to je svepabizo je napisao/la:g.Čurguz Zoran je izuzetno dobar i pozitivan lik a vi pisete sve i svasta o tom covijeku a uopce ga ne poznajetemačak u čizmama je napisao/la:Vidiš, ja još nikad nijednom nisam pljuvao po igračima zvijezde niti ću pljuvati ma kako oni igrali (Sašu Šesta nisam nikada ni spomenuo). Dok ti ćiro, ovdje si većinu igrača i pljuvao i vrijeđao a nekima i prijetiš. Za tebe je valjao samo Stanković a samo zbog toga što si sa njim mogao svaku noć da hodaš i piješ.
Nk Zvijezda
kompleksasii ! koji kompleksi to nije normalnooo !ADOOO je napisao/la:ZVJEZDA-SARAJEVO 2-0 I TAKO MORA DA BUDE
JA MRZIM SAMO ZELJU I SARAJEVO
SAMO ZA ZVJEZDU ZNAM ZA ZVJEZDU ZIVIM ZA ZVJEZDU GINEM ZA ZVIJEZDU NAVIJAM
NAPRJED ZVJEZDO TEBE VOLIM JA
NAPRJED ZVJEZDO TI SI NAJ BOLJA
TEBE VOLIM JA JER SI NAJ BOLJ JER SI MOME SRCU NAJ DRAZA
- mačak u čizmama
- Kontakt:
Idi bogati na svoju temu i tamo liječi svoje komplekse tako što ćeš Amaru pušiti k.i.t.u. Vidiš mi nemamo šta zanimljivo pročitati na vašoj toj dosadnoj temi pa tamo i ne idemo. Zato o.d.j.e.b.i. I još nešto Omladinac danas pobijedi Široki za razliku od vas ( Ali vama je svjededno ili igrali protiv Hapoela ili Širokog isto vam se piše, 4 ili 5 svejedno)tm_ludak je napisao/la:kompleksasii ! koji kompleksi to nije normalnooo !ADOOO je napisao/la:ZVJEZDA-SARAJEVO 2-0 I TAKO MORA DA BUDE
mačak u čizmama je napisao/la:Vidiš, ja još nikad nijednom nisam pljuvao po igračima zvijezde niti ću pljuvati ma kako oni igrali (Sašu Šesta nisam nikada ni spomenuo). Dok ti ćiro, ovdje si većinu igrača i pljuvao i vrijeđao a nekima i prijetiš. Za tebe je valjao samo Stanković a samo zbog toga što si sa njim mogao svaku noć da hodaš i piješ.
Jako si smješan za tvoju informaciju ja sam u lice govorio stankoviću da nema blage veze kao ni ja
znal ko hocel bit svi igraci iz prvog tima na rasplaganju protiv sarajeva
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
kako sam vidio na treninzima svi su fit, ne znam kakvo je stanje sa kartonima mislim da su svi odrađeni protiv Slavijebondich je napisao/la:znal ko hocel bit svi igraci iz prvog tima na rasplaganju protiv sarajeva
hvala na inf..pozz i akobogda vidimo se u utorakseven je napisao/la:kako sam vidio na treninzima svi su fit, ne znam kakvo je stanje sa kartonima mislim da su svi odrađeni protiv Slavijebondich je napisao/la:znal ko hocel bit svi igraci iz prvog tima na rasplaganju protiv sarajeva
ovako je bilo prošli put: a u utorak nadajmo se reprizi
-
necko_gradacac
- Kontakt:
posto je Skoro za njih pogodio a za nas Savic a njih u ekipama nema vise neka ostane samo ovaj jedan strijelac ... Hamza za 1-0....seven je napisao/la:ovako je bilo prošli put: a u utorak nadajmo se reprizi
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC
nemogu ljudi vise cekat taj utorak...uff bit ce gusto bit ce pobijeda zvijezde...volim te zvijezdo
Gradacac je prvi grad u BIH gdje je legalizovana upotreba lakih droga.Blago tebi moj adooooooooooADOOO je napisao/la:ZVJEZDA-SARAJEVO 2-0 I TAKO MORA DA BUDE
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
ajde ba ima nas svakakvih znas i sam da je tako al sta ces tako nam je kako nam jegavran je napisao/la:Gradacac je prvi grad u BIH gdje je legalizovana upotreba lakih droga.Blago tebi moj adooooooooooADOOO je napisao/la:ZVJEZDA-SARAJEVO 2-0 I TAKO MORA DA BUDE
-
zmaj od b.
- Kontakt:
Zelım Zvıjezdı puno sreçe u sutraşnjoj utakmıcı ı da pobıjedı akobogda.
Napışıte mı opşıran ızvjeştaj.
Napışıte mı opşıran ızvjeştaj.
sretno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.