Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2019.
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2019.
Posljedne vijesti iz Belgije
Trener ima na raspolaganju ovih 13 igrača:
- Kesteloot(Oostende)
- Schwartz(Oostende)
- Bako(Antwerp)
- Schoepen(Antwerp)
- Libert(Spirou)
- Marchant(Spirou)
- Tumba(Murcia)
- Boukichou(Chalon)
- Gillet(Chalon)
- Tabu(Bilbao)
- Serron(Gravelines)
- Van Rossom(Valencia)
- Kanda-Kanyinda(Rotterdam)
Nema ništa od Lojeskog, za Lecomtea pokušavaju dogovoriti da barem bude na raspolaganju za prvu protiv Rusije(zbog ljetne lige 2. jula mora biti u SAD).
Trener ima na raspolaganju ovih 13 igrača:
- Kesteloot(Oostende)
- Schwartz(Oostende)
- Bako(Antwerp)
- Schoepen(Antwerp)
- Libert(Spirou)
- Marchant(Spirou)
- Tumba(Murcia)
- Boukichou(Chalon)
- Gillet(Chalon)
- Tabu(Bilbao)
- Serron(Gravelines)
- Van Rossom(Valencia)
- Kanda-Kanyinda(Rotterdam)
Nema ništa od Lojeskog, za Lecomtea pokušavaju dogovoriti da barem bude na raspolaganju za prvu protiv Rusije(zbog ljetne lige 2. jula mora biti u SAD).
Drape je napisao/la:Dolazak kapitena Elmedina Kikanovića očekuje se sutra. On je sinoć odigrao posljednju utakmicu finala francuskog prvenstva, uredno se javio stručnom štabu Zmajeva i kazao kada stiže u Tuzlu. Međutim, s Nemanjom Gordićem i Džananom Musom, iz nepoznatog razloga, izgubljen je kontakt.
“Dogovor je bio da dođu 24. ili 25. juna. Danas je 25. juni. Oni nam se ne javljaju, mi ih svakako i dalje očekujemo. Zašto se ne javljaju, morate njih pitati”, govori Kovačević.
Kako će mu se javiti kad su na dalekim destinacijam i po avionima i aerodromima. Lete, dolaze, polako.
Gordic kao da je u Barceloni a cini mi se da se i Nihad vidi u drustvu...
lumani je napisao/la:Gordic kao da je u Barceloni a cini mi se da se i Nihad vidi u drustvu...
Da, to je on
Vidim 2,3 igraca Bajerna.Bassha je napisao/la:lumani je napisao/la:Gordic kao da je u Barceloni a cini mi se da se i Nihad vidi u drustvu...
Da, to je on
Ovako Belgijanci najavljuju ove utakmice:
Nakon 0 - 4 sa porazima od Francuske(dva puta), u Bosni i u Rusiji, Belgijski Lavovima potrebno je čudo. Posebno jer nedostaje čak sedam igrača: Jean Salumu, Retin Obasohan, Maxime De Zeeuw, Jean-Marc Mwema, Elias Lasisi, Thomas Akyazili i Hans Vanwijn. Tome dodati da nema ni Matta Lojeskog, kao ni Manu Lecomtea koji se bori za ugovor u NBA.
"Vidim prisutne iskusne ratnike Sam Van Rossoma, Jonathana Tabua i Piere - Antoine Gilleta. Zajedno sa nekim mladim i novim imenima tražit ćemo uspjeh. I Rusija i posebno Bosna također imaju problema sa sastavom", kaže trener Casteels.
Međutim, od 13 igrača koji su na raspolaganju, Quentin Serron i Kevin Tumba imaju problema sa povredama i još uvijek se ne zna hoće li se moći na njih računati. Yoeri Schoepen i Ordane Kanda-Kanyinda su debitanti u reprezentaciji.
Francuzi su se danas okupili i imali prvi trening

Rusi su danas odigrali pripremnu u Latviji(bez Porzingisa) i savladali domaćina 79 - 71

Rusi su danas odigrali pripremnu u Latviji(bez Porzingisa) i savladali domaćina 79 - 71
Eto bez Muse i zvanicno.
Hajd i ti Dule nisi budala da ispadas "smjesan" i da te kantaju po 30 razlike.
Hajd i ti Dule nisi budala da ispadas "smjesan" i da te kantaju po 30 razlike.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Hoce li ko kupiti karte
.
Daj zovi Teletovica nema veze sto se oprostio radi nesto, fali nam igrača.
PS ja nam mogu Bavcica sredit!
PS ja nam mogu Bavcica sredit!
Ne vidim razlog zasto ne bih kupio.Igraju odlicno kvalifikacije, i idem da gledam reprezentaciju a ne pojedince.Zodiac je napisao/la:Hoce li ko kupiti karte![]()
![]()
.
prije svega
Mislim da je neki seminar u Barceloni za nove klubove u Euroligi i njihove igrace
Za uspjeh je potrebno raditi drugacije od drugih, a ne truditi se uraditi to bolje
dosla neka generacija debila danas, u svakoj sferi drustva pa i u sportu. danasnji odnos igraca prema reprezentaciji i drzavi me podsjeca na ono kad te roditelji (citaj reprezentacija i sve oko nje) odgajaju citav zivot, skoluju, usmjeruju, zive za tebe, a ti ih na kraju radi dunjaluka i nemara (citaj nba, menadzeri, novac,) strpas u staracki dom (citaj odj.ebes)
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Cijela situacija u drzavi je takva da svako gleda samo sebe i svoj interes,a pisa se po drustvenom dobru...Od politicara koji bi trebali raditi za drustveno dobro(a ne rade),pa do gradjana koji su umnogome na to primorani zbog egzistencije.Ne vidim razloga onda zasto bi se i sportisti drugacije ponasali!?Cast izuzecima.
P.S.Polako ali sigurno tonemo u svim sferama,sport je samo jedan...
P.S.Polako ali sigurno tonemo u svim sferama,sport je samo jedan...
pisaj ovo gasi kosarku....ne znam eto mnogi ovdje kazu nije do igraca....ali kako kod Francuza svaka zvijezda moze doci iz NBA ...kod nas ne moze...uvijek neka prepreka...gasi kome ovo treba....a i Dule budala ovo malo zivota da iskoristi da uziva do kraja,on se uhvatio ove gluposti ....
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Misliš da i Dule vodi što voli Bosnu ili košarku. Plata liježe igrao LeBron ili Bavčić, svejedno je.
znam ali nesto kontam da je dovoljno zaradio da prozivi ovo malo zivota do kraja...mislim sta znam mozda je i ovo tvoje tacno ...sljivo je napisao/la:Misliš da i Dule vodi što voli Bosnu ili košarku. Plata liježe igrao LeBron ili Bavčić, svejedno je.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Pa mozda zvijezda moze doci jer ima nekog kredita jer je zvijezda.delinjo je napisao/la:pisaj ovo gasi kosarku....ne znam eto mnogi ovdje kazu nije do igraca....ali kako kod Francuza svaka zvijezda moze doci iz NBA ...kod nas ne moze...uvijek neka prepreka...gasi kome ovo treba....a i Dule budala ovo malo zivota da iskoristi da uziva do kraja,on se uhvatio ove gluposti ....
Ili evo ako neko zna neka napise da li u njihovom rosteru ima neki igrac koji je jucer usao u ligu i ode sad igrati za reprezentaciju ili neko ko potpisuje novi ugovor ili sta vec, sto je ocigledno jako bitno tamo? Pa da udarimo po nasima.
Mada ne mora ni to znaciti nista, te stvari mogu biti od kluba do kluba. Neko ce te pustiti, neko nece.
Uglavnom, polako sa nekom patetikom ko armin gore. Eto nece nikad vise zaigrati. De Boga ti...
ma ne kritikujem i ne opradavam nikgoa nego ne znam situaciju zato pitam ovdje fkt iskreno bez imalo ironije i sarkazma...nekako mi cudne okolnosti da uvijek sa nama problem i da evo odjednom ti fali 10 najboljih igraca i bas niti jedan od tih 10 ne moze doci...sumnjive su okolnosti priznat ces i sam...pojma nemam volio bi znati jer ne pratim toliko jel Bogdanovic igrao prve godine za repku kad je potpisao za Netse...eto poredjenja radi da vidimo ...Kajzer10 je napisao/la:Pa mozda zvijezda moze doci jer ima nekog kredita jer je zvijezda.delinjo je napisao/la:pisaj ovo gasi kosarku....ne znam eto mnogi ovdje kazu nije do igraca....ali kako kod Francuza svaka zvijezda moze doci iz NBA ...kod nas ne moze...uvijek neka prepreka...gasi kome ovo treba....a i Dule budala ovo malo zivota da iskoristi da uziva do kraja,on se uhvatio ove gluposti ....
Ili evo ako neko zna neka napise da li u njihovom rosteru ima neki igrac koji je jucer usao u ligu i ode sad igrati za reprezentaciju ili neko ko potpisuje novi ugovor ili sta vec, sto je ocigledno jako bitno tamo? Pa da udarimo po nasima.
Mada ne mora ni to znaciti nista, te stvari mogu biti od kluba do kluba. Neko ce te pustiti, neko nece.
Uglavnom, polako sa nekom patetikom ko armin gore. Eto nece nikad vise zaigrati. De Boga ti...
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
edinjo-bih
- Kontakt:
sa drugog foruma:
"Peppermint Park Ranger wrote:
Rece mi onaj Hare iz saveza da Gordic nece vise igrati. Savez valjda obecao da cu mu izganjati dozvolu da renovira porodicnu kucu u Mostaru I 5 godina ga voza pa ih je poslao u pm. ows
Neno wrote:
Nije istina. Savez tj. Harun mu je obecao zaposliti brata i uradio je to. Isto kao sto je Niksic Mirzinu sestru zaposlio u Opcinu Jablanica."
sa cim se sve "gospoda reprezentativci" bave... fuj!
Rece mi onaj Hare iz saveza da Gordic nece vise igrati. Savez valjda obecao da cu mu izganjati dozvolu da renovira porodicnu kucu u Mostaru I 5 godina ga voza pa ih je poslao u pm. ows
Neno wrote:
Nije istina. Savez tj. Harun mu je obecao zaposliti brata i uradio je to. Isto kao sto je Niksic Mirzinu sestru zaposlio u Opcinu Jablanica."
ma iz ovih razloga ja kazem gasi kosarku ...nema potrebe da se taj sport igra kod nas !!edinjo-bih je napisao/la:sa drugog foruma:
Neno wrote:
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, guillermo, RoadRunner85 i 12 gostiju.