NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Ostrakovic iz Orasja pojacanje na golmanskoj poziciji.. Bravo Nahide
Stace nam Ostrakovic kad ima junior nato i Prle jos bolji... svasta.... bolje da su tr pare u omladinski pogon usmjerili za jos dva trenera... mada je on dobar golman...
Nista ne ide preko noci. Da smo kojim slucajem izborili Premijer ligu nebi dolili licencu zbog dugova. Svake godine pravimo novu ekipu sto je suludo. Kada smo usli u Premijer ligu imali smo ekipu koja je 3 godine igrala zajedno uz ciljana pojacanja. Znaci treba dugorocno razmisljato, praviti ekipu, vratiti dugove, forsirati mlade domace igrace. Za sada uspjeh bi bio biti stabilan prvoligas. Pokusavamo na silu, ne uspjemo i raspadamo se. Jedino ako to nekome odgovara, na transferima neko moze profitirati
Odlican potez, umjesto da prvo dovedes trenera pa da se sa njim konsultujes oko dovodenja igraca oni kontra.
Dovedes golmana da Prletu puse za vrat a u rosteru imas tri igraca. Pa zar nije logicnije igrace dovodit a golmana ostavit za kraj. Sve naopako ko u cuke muda.
Dovedes golmana da Prletu puse za vrat a u rosteru imas tri igraca. Pa zar nije logicnije igrace dovodit a golmana ostavit za kraj. Sve naopako ko u cuke muda.
-
- Kontakt:
Trener se zna vec.samo se ceka da potpise tj.da dodje u gradacac,a njegova je zelja jaka konkurencija na golu.nema opustanja prletu.combe je napisao/la:Odlican potez, umjesto da prvo dovedes trenera pa da se sa njim konsultujes oko dovodenja igraca oni kontra.
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Mozel u pp ime trenera posto su 3-4 kandidata bila u opticaju?crvenobijeli je napisao/la:Trener se zna vec.samo se ceka da potpise tj.da dodje u gradacac,a njegova je zelja jaka konkurencija na golu.nema opustanja prletu.combe je napisao/la:Odlican potez, umjesto da prvo dovedes trenera pa da se sa njim konsultujes oko dovodenja igraca oni kontra.
- ASD
- Kontakt:
Ostrakovic je u drugom dijelu sezone po meni bio najbolji golman lige.
crvenobijeli je napisao/la:Trener se zna vec.samo se ceka da potpise tj.da dodje u gradacac,a njegova je zelja jaka konkurencija na golu.nema opustanja prletu.combe je napisao/la:Odlican potez, umjesto da prvo dovedes trenera pa da se sa njim konsultujes oko dovodenja igraca oni kontra.
Mozel kralju ime trenera u pp da znam dal da otvaam ovo staro vino veceras ili da ga ostavljam za iduce godine???
Ako budu extra trenera doveli i stvarno ambicije bile premijer liga trebas Piska te svoje firma aktivirati i da udjemo ponovo... Svi da se dignemo cijeli grad...
-
- Kontakt:
Sa Sapinom je kako znam sve dogovoreno, ali je i dalje na stand-by, u slucaju da izleti bolji izbor
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Imam osjećaj da se neće Šapina vratit.Moramo se nadat da smo dobili zamjenu za Cviju u vidu Šarića.Sutra nova pojačanja 

Nabijem i njih i njega ako ga vrate. Ovamo pricaju o provjerenim imenima a da ih Sapina vodi. Boze me sacuvaj. To je ko da nekom od nas daju formulu da vozi.
-
- Kontakt:
Sapina je dobar trener samo ga treba pustit da radi da neuprvlja mustafa sa njim.mada ja imam info da nas sajo preuzima...ali eto vidjetcemo u srijedu
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Ovo meni sve lici da ce se Sapko vratiti. Jer samo njemu ovako i mogu dovodit igrace pa da on bude marioneta.
Boze pogledaj i na nas jednom da nas Sapko zaobide.
Boze pogledaj i na nas jednom da nas Sapko zaobide.
Dosta dobrih imena se spominje, ja ću sutra za Saju znat jer sam ga ja zvao i proslijedio im broj isti tako Beganovica! Oceglavca također ima tu još dosta igrača od starih naših nude se Dolja, Jaranovic. Ima neki mali iz zeljine škole na probu treba doc ima tu iskusnih lisaca prve lige i dva igrača iz sloge Simin han
Da ne bi ko iz mojih postova izvuko pogresnu poruku: Nije da branim Sapinu. Svejedno mi je ako dodje i ne dodje. Ali smatram da ako dodje treba mu pruziti sansu, ne pljuvati od starta.
Sajo je po mom misljenju trenerska nula, a ljudska pogotovo.
Sajo je po mom misljenju trenerska nula, a ljudska pogotovo.
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Igrač iz SH vjerovatno Hrelja i Musić što je bio kod nas msm Mirza da se zove.Piska koje mali iz Zelinje napiši u pp?
Nije iz zeljine nego FK ZELJEZNICAR.
Iz Simin H. bi trebao doci jedan puno bolji od ove dvojice koje si naveo. A drugi neznam koji je.
I mislim da bi trebao sletiti jos jedan Oraski Labud.
I mislim da bi trebao sletiti jos jedan Oraski Labud.
Combe opasan si igrač
Samo jos trener ce falit kvalitetan toj ekipi.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.