Igrao je na svjetskom, mjesec dana nakon potpisa.delinjo je napisao/la:ma ne kritikujem i ne opradavam nikgoa nego ne znam situaciju zato pitam ovdje fkt iskreno bez imalo ironije i sarkazma...nekako mi cudne okolnosti da uvijek sa nama problem i da evo odjednom ti fali 10 najboljih igraca i bas niti jedan od tih 10 ne moze doci...sumnjive su okolnosti priznat ces i sam...pojma nemam volio bi znati jer ne pratim toliko jel Bogdanovic igrao prve godine za repku kad je potpisao za Netse...eto poredjenja radi da vidimo ...Kajzer10 je napisao/la:Pa mozda zvijezda moze doci jer ima nekog kredita jer je zvijezda.delinjo je napisao/la:pisaj ovo gasi kosarku....ne znam eto mnogi ovdje kazu nije do igraca....ali kako kod Francuza svaka zvijezda moze doci iz NBA ...kod nas ne moze...uvijek neka prepreka...gasi kome ovo treba....a i Dule budala ovo malo zivota da iskoristi da uziva do kraja,on se uhvatio ove gluposti ....
Ili evo ako neko zna neka napise da li u njihovom rosteru ima neki igrac koji je jucer usao u ligu i ode sad igrati za reprezentaciju ili neko ko potpisuje novi ugovor ili sta vec, sto je ocigledno jako bitno tamo? Pa da udarimo po nasima.
Mada ne mora ni to znaciti nista, te stvari mogu biti od kluba do kluba. Neko ce te pustiti, neko nece.
Uglavnom, polako sa nekom patetikom ko armin gore. Eto nece nikad vise zaigrati. De Boga ti...
Al to da li nasi mogu ili ne mogu, zele ili ne zele igrati trebamo saznati iz njihovic buducih poteza kad ne bude nikakvih ugovora i drugih obaveza.
Bogdanovic je mozda bio u drugoj situaciji, potpisao ranije ugovor, nije trebao igrati ljetnu ligu, bilo potrebno da samo odradi predsezonske pripreme itd. Zato kazem, gledati nase samo. Ako ova dvojica opet nekad otkazu a nemas nikakvih obaveza, pricacemo.
Nije sad da se ovo samo nama desava ali mi imamo 1-2 igraca tamo i kad jedan otkaze, naravno da se stvori velika prica.