NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Prcas malo Spiskicu? Ti se pobrini za trenera ili ce nan oni dovesti Sapku. Ako vec sta trebamo prozborit ili imas nesto protiv mene pisi u pp.
Ma jok samo kazem upucen si fino to ti kazem, jer malo ko zna koje ime iz Sloge, mada mi njega ganjamo 3 sezone.
Combe iz pozadine urgira i igrace sakuplja ba... stara iskunjara

grijesis za Saju al puno grijesis pitaj Bihscane o njem nek ti kazu kakve je geste imo u sezoni kad su se sa Slobodom borili za ulazak a i ove sezone. nemoj te Beganovica ne treba nam jos jedna Zenicka prodana dusa da nas proda ko Sabic njima je to u krviSMR187 je napisao/la:Da ne bi ko iz mojih postova izvuko pogresnu poruku: Nije da branim Sapinu. Svejedno mi je ako dodje i ne dodje. Ali smatram da ako dodje treba mu pruziti sansu, ne pljuvati od starta.
Sajo je po mom misljenju trenerska nula, a ljudska pogotovo.
-
- Kontakt:
Sajo kao trener mozda nema iskustvo ali ce se posvetiti klubu 100% podici ce moral ekipi truditi se maksimalno mozda i uradi nesto nemoguce kao sto je kod nas.
Jel taj iz S.Hana igrao za nas?Ako neko sazna šta za novog trenera nek napiše, šta je sa Kapetanom i Kesićem.
Sta ima za amerikanca??? Hocel bit kao do sada sto se tice tih stranih investirora
Husein-kapetan Gradaščević
Ivan Mijačević
Stjepan Šiber
Ivan Mijačević
Stjepan Šiber
Covjek zivi i radi koliko ja znam u Kanadi,u onu kuću je uložio brat-bratu 200000 eura ako ne i vise,e sad da li će biti sponzor to ne znam ali vidi se da frajer ima love ko u priči..Orhan je napisao/la:Sta ima za amerikanca??? Hocel bit kao do sada sto se tice tih stranih investirora
TOSK doveo hrpu polovnjaka i nafurali se kako ce biti prvaci na njihovoj temi isto one godine kad je nas Feja vodio mi doveli sve imena i na kraju banana!
-
- Kontakt:
U jbt nek ste vi ekipa, eto Oglecevac je Ronaldo. Mali iz Bosne vjerovstno Jordi Alba. Vidimo se na terenu :*spiska je napisao/la:TOSK doveo hrpu polovnjaka i nafurali se kako ce biti prvaci na njihovoj temi isto one godine kad je nas Feja vodio mi doveli sve imena i na kraju banana!
Čuvaj se ti Zvijezde, teren će sve pokazati. Ili možda strah se uvukaospiska je napisao/la:TOSK doveo hrpu polovnjaka i nafurali se kako ce biti prvaci na njihovoj temi isto one godine kad je nas Feja vodio mi doveli sve imena i na kraju banana!

-
- Kontakt:
Mi doveli polovnjake, a oni htjeli Koprivicu, Dizdarevica .. Kako te nije stid reći za Papaza da je polovnjak.. Vama je cirkus u Tesnju ove godine, zao mi je
Kako ste ograničeni ne radi se o Zvijezdi radi se o tome sto se stavljate ispred Veleza oni ako su odlucili oni ce biti glavni konkurent. Ja znam šta je se nama desilo kad smo igrali sa Metalleghe isto kao i vi sponzori pare nabrijali se i onda 0 poena.
Koji se ku rac raspravljas sa njima Spiska, oni nece moc biti ni medu prvih 6 a kamoli da se bore za prvaka.
Nego sta mi danas ocekujemo? Hocemo makar dvojicu, mora se bar 60% ekipe sklopit do ponedjeljka.
Iako nisam zadovoljan sto smo doveli golmana prije igraca ipak smo tu sad NATO. Imamo sada od prosle godine najboljeg golmana prvog dijela sezone i najboljeg iz drugog dijela. Mali iz Visokog mislim da je doveden samo zato sto je zasticeno godiste.
Tek sad ocekujemo prave stvari da po pisamo Madia i Hifu.
Nego sta mi danas ocekujemo? Hocemo makar dvojicu, mora se bar 60% ekipe sklopit do ponedjeljka.
Iako nisam zadovoljan sto smo doveli golmana prije igraca ipak smo tu sad NATO. Imamo sada od prosle godine najboljeg golmana prvog dijela sezone i najboljeg iz drugog dijela. Mali iz Visokog mislim da je doveden samo zato sto je zasticeno godiste.
Tek sad ocekujemo prave stvari da po pisamo Madia i Hifu.
-
- Kontakt:
Mi ograniceni, a samo se zajebajemo u vezi favorita za PL, vise si ti ogranicen ko BALKON, jer mi znamo da ne mozemo u PL i to nam nije ciljspiska je napisao/la:Kako ste ograničeni ne radi se o Zvijezdi radi se o tome sto se stavljate ispred Veleza oni ako su odlucili oni ce biti glavni konkurent. Ja znam šta je se nama desilo kad smo igrali sa Metalleghe isto kao i vi sponzori pare nabrijali se i onda 0 poena.

Dobre vijesti jarani, sad sam iz carsije i bicemo **** mraka ove godine... extra pojacanja dolaze iskunjare teske od 1-3 mjesta mozemo ocekivat... nato imena se spominju... moralo je i nama ocepit vec jednom.... 
Mogli bi se stari igraci fino pokajat sto su napustili Zvijezdu...

Mogli bi se stari igraci fino pokajat sto su napustili Zvijezdu...
Iz tvojih usta u Bozije usi kako kazu haha
- ASD
- Kontakt:
Ne sumnjam uopste, cim ste Ostrakovica doveli.
Imal kakvih igrača danas?
-
- Kontakt:
Jaranovic u brastvu i bolje sto nije doso nama i music ode u brastvo nama ce bosnjak 90 %
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.