FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

AlfredNobel
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la AlfredNobel » 26 jun 2018, 16:38

skoroalen je napisao/la:Yebo ga 10ka, koji će nam qrac igrač koji hoda 90 min i povremeno baci neku loptu. Takve pozicije u fudbalu izumiru, jedina klasična 10ka u top klubovima je možda Ozil, ako se Arsenal smatra top klubom. Danas se igra bez desetke, sa pokretljivim veznjacima i gdje svi trče i pokrivaju cijeli teren.
Zar postoji neka formacija u našem fudbalu a da nije 4-2-3-1?

Jel to ozbiljno za tog Bukarija ili foluška?
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

StariGrad071
Kontakt:

Post Postao/la StariGrad071 » 26 jun 2018, 16:42

Ko je bukari? Onaj sto nije igrao 2 godine? Nebuloze, nece doci, suplja, izmisljeno.

Pitar1946
Kontakt:

Post Postao/la Pitar1946 » 26 jun 2018, 16:43

StariGrad071 je napisao/la:Ko je bukari? Onaj sto nije igrao 2 godine? Nebuloze, nece doci, suplja, izmisljeno.
Nemas ti pojma

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 26 jun 2018, 16:44

MortemHz je napisao/la:Ne znam koliko trazi ali ja bi hladno svu trojicu iz Gane u prvu postavu, jednog koji nije Bosanac a ovi preostali nek se bore za pociziju. Pavlovića otjeras, Šofranac ti ne mora igrati svaku kao i Velkoski, Stanojević. Bit ce povreda, kartona i taman to izađe na svoje ali ja ne bi vise od 6 stranaca ako je dozvoljeno 4, sve preko te cifre je previse.
Sto??
Ajde mi daj samo jedan valjan razlog zasto bi uradio to sto si napisao.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 26 jun 2018, 16:44

Husref misli na poziciju CM a ne AM. To mu fali. Nije ni Welbeck taj kreativac. Samir je to trebao biti ali nije. Crepulja je trenutno najblize tom kreativnom veznom.
Inace, Stan i Adukor su isti tip igraca - zadnji vezni a dvojac Krste-Rahman su igraci koji igraju iza napadaca.
Arezina i jes' taj tip igraca samo ja sam prije za opciju Mustafic/Crepulja jer su manje lijeni da potrce.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 26 jun 2018, 16:49

@muhamedhulk slažem se, zdrav Crepulja je taj. Ne znam što se ovdje pljuje kad je čak i Evander rekao da je lik pojačanje. :D Standardno igrao u svim klubovima i ima zavidan CV, to što trenutno momak nije spreman, mislim da je stvar naše nesreće. Kako god, Arežina ne bi bio loš al on je u glavi šifra, preyebat će nas negdje kao i Mićo, i od njega smo na osnovu njegove historije sve mogli očekivat.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

StariGrad071
Kontakt:

Post Postao/la StariGrad071 » 26 jun 2018, 16:50

Pitar1946 je napisao/la:
StariGrad071 je napisao/la:Ko je bukari? Onaj sto nije igrao 2 godine? Nebuloze, nece doci, suplja, izmisljeno.
Nemas ti pojma

Neka ti imas. Ko god ga je predlozio kurca o fudbalu ne zna. Bordo begovi hahahaha

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 26 jun 2018, 16:55

miky_hz je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:Ne kontam Husrefa kaze nedostajemu vezni igrac kreativac . mi imamo vezni igraca bas puno Stanojevic,Mustafic,Radovac,Welbec,Adukor i tri kreativna Rahmanovic,Velkoski ,Crepulja . ako nije zadovoljan onda je trebao krizati te igrace i traziti druge ne mozes imati 8 vezni igraca a traziti jos jednog a imas jednog napadaca i dva beka .
Ko je od doticnih kreativac ili tkz 10-tka? Nije niko,jedino Rahmanovic malo vuce jel je vickast igrac i dobar je na lopti pa bi mogao konkurisati tu.Krste je klasicni drugi spic,Crepulja je igrac koji igra prvom do sebe eventualno da se podvali neka lopta iz drugog plana,ni blizu da igra poziciju koju sef spominje.

Meni cudi da nije Stojceva uzeo kada mu vec treba da 10-tka.Nista onda nek nafataju Arezinu nema mu druge.Pa nek igra koliko treba,sa njim ces izgubiti na trci i pokretnosti te linije ali eto dobit ces taj neki protok lopte koji fali ocito.
Mislim da ne trazi 10 pakera nego veznog centralnog koji ima mirnocu i kreativnost to jest zamjenu Saricu trazi. Mi u timu na toj poziciji imamo Crpulju,Welbeka i Radovca dok su destruktivni veznjaci Stanoje,Adukor i Mustafic . a 10 sto ti spominjes igrat ce Krste i Rahmanovic u rotaciji.mi igramo formaciju s 5 u sredini od tog su 2 krila sto znaci da od ovih 8 veznjaka igrat ce samo 3 al Husref hoce jos jednog a ima pozicija kao sto su bekovi i napadaci gdje izmisljamo ljudima pozicije .

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 26 jun 2018, 16:56

Morto nikad nije nebulozu bacio, lik ima samo dobre i provjerene informacije. Ti si ovdje mjesec dana i konstantno vrijeđaš sve redom. To je i nepristojno i bezobrazno s tvoje strane.

brojjedan
Kontakt:

Post Postao/la brojjedan » 26 jun 2018, 16:58

skoroalen je napisao/la:@muhamedhulk slažem se, zdrav Crepulja je taj. Ne znam što se ovdje pljuje kad je čak i Evander rekao da je lik pojačanje. :D Standardno igrao u svim klubovima i ima zavidan CV, to što trenutno momak nije spreman, mislim da je stvar naše nesreće. Kako god, Arežina ne bi bio loš al on je u glavi šifra, preyebat će nas negdje kao i Mićo, i od njega smo na osnovu njegove historije sve mogli očekivat.
Vjeruj mi da bi sa Arezinom dobili na kreativnosti, lucidnosti, dobili bi odlicnog izvođača sl udaraca, kornera, vala imamo ih na bacanje koji bi trcali za takvog igraca. Plus podvaljene lopte krilima i spicevima. Al nemamo mi pare za njega.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 26 jun 2018, 17:02

brojjedan je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:@muhamedhulk slažem se, zdrav Crepulja je taj. Ne znam što se ovdje pljuje kad je čak i Evander rekao da je lik pojačanje. :D Standardno igrao u svim klubovima i ima zavidan CV, to što trenutno momak nije spreman, mislim da je stvar naše nesreće. Kako god, Arežina ne bi bio loš al on je u glavi šifra, preyebat će nas negdje kao i Mićo, i od njega smo na osnovu njegove historije sve mogli očekivat.
Vjeruj mi da bi sa Arezinom dobili na kreativnosti, lucidnosti, dobili bi odlicnog izvođača sl udaraca, kornera, vala imamo ih na bacanje koji bi trcali za takvog igraca. Plus podvaljene lopte krilima i spicevima. Al nemamo mi pare za njega.
Ma znam, dobar je on fudbaler, al je po svojim kvalitetima trebao da napravi puno bolju karijeru. Mada ima i ovog što @bordobijeli kaže, trebaju nam neke druge pozicije.

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 26 jun 2018, 17:15

imas njegovu statistiku na transfermarket, pogledaj kako je igro

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 26 jun 2018, 17:27

Bukari se ubio za krilne ili ti second striker, zajedno ga sa Ahmetom upariti, imas dva napadaca razlicitih karakteristika sto bi bilo ekstra. Ali ce vjerovatno zapeti oko finansija, lik ima fin CV i sigurno nece doci igrati za milju-dvije.

Posle smanjenja broja stranaca, mislim ds bi glupo bilo uci u sezonu sa Pavlovicem. Da je neka prevaga i ekstra klasa ne bi rekao, a ovako mozemo nafatati nekog domaceg slicnog njemu. Cak bi i Sofranca prodao, jer takodje nije neka prevaga.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 26 jun 2018, 17:33

Nezz onaj Nana mi se nimalo nije svidjeo,previse cesto izliječe i prati loptu a ne igraca.Jeste sto kazu ima njega svugdje al opet nista konkretno.Par puta izgubio duele koji se moraju dobiit.Ugl svakako jedno poluvrijeme nista ne znaci al to je to sto sam ja vidjeo od njega za to poluvrijeme.

Dalje,npr Tatara sam pljuvao i svasta mlatio a jucer nije uopste bio tako los.Sttrasno je brz i zna da loptom.Nadam se da sam sto se tice njega "pojeo ****"
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 26 jun 2018, 17:33, ukupno mijenjano 2 puta.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

StariGrad071
Kontakt:

Post Postao/la StariGrad071 » 26 jun 2018, 17:33

Gledo. U sezoni 15/16 bio bez kluba, u 16/17 odigrao 1 utakmicu, pa bio bez kluba.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 26 jun 2018, 17:37

slika

traži plejmakera da mu pokreće igru/akcije, gdje stoji na terenu nebitno...moguće da Krste preseli na lijevo krilo ako bi taj bio zeznut neki plej...

ja bi ovog Wellbecka probo na lijevom beku, bez zezanja... :think: :kafa:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 26 jun 2018, 17:41

Pa ako postoji i promil sansi za Bukaria, odmah ga dovesti, bio bi tenk za ovu ligu i velika prevaga. Ali nešto u to ne vjerujem, djeluje mi nerealno, ali ako je cifra od 7 milja eura kocnica, daj yebemu da iznadjemo kakvo rjesenje, yebo 7milja eura
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 26 jun 2018, 17:44

Prošle sezone smo najbolje partije igrali kad su na terenu zajedno bili Adukor i Stanojević. Pad je počeo kad smo ostali bez stopera, Adukor prebačen nazad a i Stanojeviću se izmišljale pozicije. Takođe, vezni red Sarić - Stanojević ili Adukor - Sarić nije dao rezultat, a to je počelo dovođenjem Halilovića i premiještanjem Velkoskog s krila na AMFa. Dok su igrali Adukor, Stanojević i Sarić, bili smo u sjajnoj formi. Taj tandem na sredini ne trebamo razbijat kad god bude moguće, a svejedno je da li će ispred njih igrat Velkoski ili Crepulja. To prilagođavat prema protivniku.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 26 jun 2018, 17:45

BordoSarajevo je napisao/la:Pa ako postoji i promil sansi za Bukaria, odmah ga dovesti, bio bi tenk za ovu ligu i velika prevaga. Ali nešto u to ne vjerujem, djeluje mi nerealno, ali ako je cifra od 7 milja eura kocnica, daj yebemu da iznadjemo kakvo rjesenje, yebo 7milja eura
https://www.gofundme.com
kad mogu ove fufice za tribinu nabraćemo i mi nešta :rol: :rol: :rol:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 26 jun 2018, 17:56

skoroalen je napisao/la:Prošle sezone smo najbolje partije igrali kad su na terenu zajedno bili Adukor i Stanojević. Pad je počeo kad smo ostali bez stopera, Adukor prebačen nazad a i Stanojeviću se izmišljale pozicije. Takođe, vezni red Sarić - Stanojević ili Adukor - Sarić nije dao rezultat, a to je počelo dovođenjem Halilovića i premiještanjem Velkoskog s krila na AMFa. Dok su igrali Adukor, Stanojević i Sarić, bili smo u sjajnoj formi. Taj tandem na sredini ne trebamo razbijat kad god bude moguće, a svejedno je da li će ispred njih igrat Velkoski ili Crepulja. To prilagođavat prema protivniku.
nije baš sve tako jednostavno iako se čini , gro problema zašto smo bolji bili sa 2 defanzivna zadnja vezna jeste u igračima ispred tačnije Krste i Halil ne rade defanzivu, tako da te primoravaju da to krpiš drugim igračima, ta dvojica ne bi smjela u isto vrijeme biti na terenu a pogotovo ne sa Rahmanovićem jer je to 3xništa od pressinga, trka, itd. moglo se i juče vidjeti....

definitivno je sigurnije i udobnije za pleja igrat sa 2 osigurača iza sebe, a kad su to 2 ovako solidna koja znaju i poslat neku loptu i povući ponekad prema naprijed, onda sve to bolje izgleda...volio bi nekog mlađeg, pokretljivijeg igrača za to mjesto...ali eto nikakvih ni glasina o takvom....

Arežina nije brz i dosta voli iz džepa igrati, slati dubinske, međutim ima dribling, šut, bio bi varijanta dobra za širinu....mada on hoće da igra i ima svojih bubica zbog kojih mi nije neka opcija....

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337 i 59 gostiju.