NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Jaranovic nas je preyebo onda jednom i ne treba nam vise. Ko ga yebe
Ionako ja taraba
Ionako ja taraba
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Ma kakav jaranovic navodno cetri iz premijer lige dolaze...
Javljaj Combe u pp koji su. Ja znam za jednog bivseg premierligaskog koji bi mogao doc.combe80 je napisao/la:Ma kakav jaranovic navodno cetri iz premijer lige dolaze...
- ASD
- Kontakt:
Ko je zaduzen za dovodjenje igraca u Zvijezdi?
-
- Kontakt:
Piska jedini, ostali moraju njega kontaktirat jer kod njega je spisak, mislis da ostali znaju ove fudbalereASD je napisao/la:Ko je zaduzen za dovodjenje igraca u Zvijezdi?

Mislim da igrace dovode Muse, Mustafa i Said. Ja im čestitam ako dovedu ovog iz Sloge premijer ligaša, i ovog malog zeljovca odbjeglog preko grane 

Said je na Skupstini obeco 20% sam financirat za te pare moze naci nato par igraca...
Nista danas izgleda. Juce nas nadraganise pa pauza.
Polahko nemožemo za dan dovest 10 igrača sabura.
Ceka se trener tu ako ubodemo moze bit svasta sa nama ove sezone. Treba jak trener a to je tesko naci i skupi su... Pocetak priprema je od prvog jula dotad ce bit 70% ekipe. Combe ti rece neces vise na banju
al cim si cuo da idu bolji dani predomislio se hvala bogu

Ja ni sad nisam reko da hocu. Al mi je uvijek drago kad se nesto lijepo desaje oko kluba.
Kako sam tad govorio da bi jedan dio ljudi iz stare radne grupe trebao ostati tako sam isad misljenja da ih je ostao dobar broj kojim nije trebalo dati da pridu klubu zbog one sramote od prosle sezone.
Isto tako sam i sad pri stavu ako dovedu Sapinu da treba yebati pleme i njima i njemu.
Kako sam tad govorio da bi jedan dio ljudi iz stare radne grupe trebao ostati tako sam isad misljenja da ih je ostao dobar broj kojim nije trebalo dati da pridu klubu zbog one sramote od prosle sezone.
Isto tako sam i sad pri stavu ako dovedu Sapinu da treba yebati pleme i njima i njemu.
-
- Kontakt:
Sta je tebi sapina skriviocombe je napisao/la:Ja ni sad nisam reko da hocu. Al mi je uvijek drago kad se nesto lijepo desaje oko kluba.

ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Prico sam neki dan sa clanom radne grupe, covjek mi rece da ta radna grupa nema nista sa malverzacijama koje im se stavljaju na teret. On kaze da su saba i jedan dio igraca smisljeno zategli rucnu posle Simin Hana. Saba je poceo da demoralise ekipu poslije te utakmice, govoreci im kako je Azmir sve poklopio kako nece moci izdrzati tu trku a za par igraca imaju informacije da su po kladionicama van grada uplacivali neke pare protiv zvijezde a cak se kaze u to ukljucio i MUP RS-a
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
-
- Kontakt:
Ima tu i husarinog masla...al nebitno...idemo u nove pobjede
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Piska zna ba ko su novi igraci i trener samo suti i muti ha ja...iz pozadine urgira sve nije dzaba tefter punio mjesec dana

Druze to su price za malu djecu. Saba je otiso, tih par igraca na koje se sumnjalo nisu igrali, Sloga nas vec pozamasno prestigla sa bodovima, Sapina stigo danas "prodrma" a mi popusismo od Travnika, Iskre a i citava BIH vidi kakve golove primismo u Kaknju.esprit24 je napisao/la:Prico sam neki dan sa clanom radne grupe, covjek mi rece da ta radna grupa nema nista sa malverzacijama koje im se stavljaju na teret. On kaze da su saba i jedan dio igraca smisljeno zategli rucnu posle Simin Hana. Saba je poceo da demoralise ekipu poslije te utakmice, govoreci im kako je Azmir sve poklopio kako nece moci izdrzati tu trku a za par igraca imaju informacije da su po kladionicama van grada uplacivali neke pare protiv zvijezde a cak se kaze u to ukljucio i MUP RS-a
Tako da sam ja i sada misljenja da su nas prodali i Sabic i pojedini igraci a i dio nasih ljudi iz radne grupe koji su i sada u klubu.
I jos nesto za dobru ekipu koju namjeravaju sastavit najbolje bi bilo Sablju-Mulalica za trenera.
Sablja bi bio j*b*n* dobro rješenje.Treba istaći da imamo 3 Nato golmana
Sablja Mulalić, Nadarević, Rizvić (Banovici) njegovi igrači uvjek lete. Samo nadam se da nece fulati sa trenerom spominju oni jos neke pokemone.
Ognjen Jaćimović blizu potpisa za Zvijezdu.Igro prošlu sezonu u Rudaru iz Prijedora u 34 utakmice zabio 14 golova u ligi i 1 u Kupu.Igra poziciju napadača ima 24 godine.Lego bi ko budali šamar!!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.