Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Aleksic Djelmic za europu

Djelmic je tu doveden radi Pece i Bradonjica, znaci radi iskustva, Aleksic isto tako.nagibBeg je napisao/la:Aleksic Djelmic za europu
![]()
![]()
![]()
- muhamedhulk
- Kontakt:
Nekako su mi oni konstantni. Imaju dobar sistem. Nisu bas u istom kosu sa ovim sponenutim.prisonbreak je napisao/la:Radnik?muhamedhulk je napisao/la:Kandidati za ispadanje: Zvijezda, GOSK, Mladost i Krupa.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Vrijeme je za iskorak vise, klub stabilan, organizacija na nivou, nema gomilanja igrackog kadra i stihiskog dobodjenja i kutze i murte, kao sto sada trenutno neki klubovi rade.muhamedhulk je napisao/la:prisonbreak je napisao/la:Nekako su mi oni konstantni. Imaju dobar sistem. Nisu bas u istom kosu sa ovim sponenutim.muhamedhulk je napisao/la:Kandidati za ispadanje: Zvijezda, GOSK, Mladost i Krupa.
Po meni najvece probleme ce imati Celik , Tuula City i Zvijezda 09, Sloboda pa treba za mjesec dana ukonponovati 11 novih igraca.Dok se oni konsoliduju zaostatak moze bizi znacajan.
@plavoBIJeli
A zar Celik igra PL, zar nije trebao klub iz RS-a da udje u ligu
Kada jaz između ideala i stvarnosti postane preširok, sistem se urušava!
Polako vidjet cemo na kraju sezone.Bronson je napisao/la:@plavoBIJeli
Ja pitam za pocetak, zar uopste igra ???plavobeli je napisao/la:Polako vidjet cemo na kraju sezone.Bronson je napisao/la:@plavoBIJeli
Tekstilac ili neko treci, veto, sta li ????
plavoBIJeli
Zadnja izmjena: Bronson, dana/u 26 jun 2018, 22:09, ukupno mijenjano 1 put.
Kada jaz između ideala i stvarnosti postane preširok, sistem se urušava!
- Zenicanin988
- Kontakt:
Bronson je napisao/la:@plavoBIJeli
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Ovo ce biti najizjednacenija sezona od rata pa do sad...celik,sloboda i tuzla city dovlace igrace ko na traci i bit ce tu svega.
Ma koliko god nekvalitetna nasa liga bila bit ce medju interesantnima ili najneizvjesnija u evropi
Ma koliko god nekvalitetna nasa liga bila bit ce medju interesantnima ili najneizvjesnija u evropi
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Uvijek je takvaKonzerva je napisao/la:Ovo ce biti najizjednacenija sezona od rata pa do sad...celik,sloboda i tuzla city dovlace igrace ko na traci i bit ce tu svega.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Konzerva je napisao/la:Ovo ce biti najizjednacenija sezona od rata pa do sad...celik,sloboda i tuzla city dovlace igrace ko na traci i bit ce tu svega.
Nisi odavno napisao koji hvalospjev o Azmiru Husicu
doci ce i to ne brininagibBeg je napisao/la:Konzerva je napisao/la:Ovo ce biti najizjednacenija sezona od rata pa do sad...celik,sloboda i tuzla city dovlace igrace ko na traci i bit ce tu svega.
Nisi odavno napisao koji hvalospjev o Azmiru Husicu
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Pa imaju bolju ekipu od Celikaprisonbreak je napisao/la:Apsolutno ste bili prvi favorit za ispasti, al očigledno se sve promjeni ova zadnja dva danaMakabiTuzla je napisao/la:Obzirom da sam jako skeptican (da ne koristim teze rijeci) oko nase uprave i sljedece sezone, ipak sam nakon razgovora sa ljudima u gradu pomislio i da Sloboda misli ozbiljno. Bice sezona definitivno uzbudljiva, mozda najjača i od osnivanja, izjednacena od vrha do dna.![]()
Kako god biti će mnogo zanimljivo, svako svakog će ovdje moć pobjediti
- prisonbreak
- Kontakt:
Hvala Boguzagor1987 je napisao/la:Pa imaju bolju ekipu od Celikaprisonbreak je napisao/la:Apsolutno ste bili prvi favorit za ispasti, al očigledno se sve promjeni ova zadnja dva danaMakabiTuzla je napisao/la:Obzirom da sam jako skeptican (da ne koristim teze rijeci) oko nase uprave i sljedece sezone, ipak sam nakon razgovora sa ljudima u gradu pomislio i da Sloboda misli ozbiljno. Bice sezona definitivno uzbudljiva, mozda najjača i od osnivanja, izjednacena od vrha do dna.![]()
Kako god biti će mnogo zanimljivo, svako svakog će ovdje moć pobjediti
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Sta je smijesno? Doveli ste otpadke nekakve i jaci ste od njih?
hajdeee Sloboda-Tuzla City prvo kolo pls

Ima li live izvlacenje ?
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
evo i ja tražim, na sajtu saveza rekli biće live na njihovom YT kanalu,,,,,,,,,,avenija je napisao/la:Ima li live izvlacenje ?
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Pitari prvo kolo u Bijeljini kod Radnika,umorni od evropskih utakmica.Zelimo im prolaz u prvom kolu kvalifikacija za EL. Kao i aktivan rezultat iz Bergama.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.