FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- muhamedhulk
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Novi Susic u Klub pa da se titula vrati na Kosevo!
Ozbiljno, to ne bi bio los potez; ako se vec trazi taj vezni.
Ovo prebacivanje sistema, mislim da se od pionira vec igra 4231 i meni ima smisla da se i u prvoj ekipi to igra. E sad, pristup ne zavisi od taktike, mora se u svakom sistemu igrati, trcati, akcije, dupli pas itd.
Licno mislim da je lakse 'napraviti' veznog nego krilo i ja bih forsirao 442romb ili 352.
Ozbiljno, to ne bi bio los potez; ako se vec trazi taj vezni.
Ovo prebacivanje sistema, mislim da se od pionira vec igra 4231 i meni ima smisla da se i u prvoj ekipi to igra. E sad, pristup ne zavisi od taktike, mora se u svakom sistemu igrati, trcati, akcije, dupli pas itd.
Licno mislim da je lakse 'napraviti' veznog nego krilo i ja bih forsirao 442romb ili 352.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- StariGrad071
- Kontakt:
Ma mogla bi se prica napraviti oko Susica samo taka.
ufff kako bi neko odradio marketingStariGrad071 je napisao/la:Ma mogla bi se prica napraviti oko Susica samo taka.
7-ica
Sušić
stari audio snimci s radija...u pozadini...
a zna li on šta osim trčat

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
FC Krylia Husrefov Sarajevo
bihuzur je napisao/la:FC Krylia Husrefov Sarajevo

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- StariGrad071
- Kontakt:
DenchiNL je napisao/la:ufff kako bi neko odradio marketingStariGrad071 je napisao/la:Ma mogla bi se prica napraviti oko Susica samo taka.
7-ica
Sušić
stari audio snimci s radija...u pozadini...
a zna li on šta osim trčat
Ma zna i Tino driblati. Plus moze pokriti i DM I AM uz CM.
Kakav dingospo!DenchiNL je napisao/la:"Dosta vremena je prošlo od tada, ali, sjećam se da je malo nedostajalo da dođem na Koševo. S moje strane želja nije bila upitna, no rukovodstvo Sarajeva je imalo, po meni, malo nerealne zahtjeve. Od Udinesea su uz posudbu tražili i postotak od moje sljedeće prodaje, na što su Italijani samo odmahnuli rukom, tako da je sve to propalo", prisjetio se Ivan Kelava
ustat pri spomenu Abdulaha Ibrakovića![]()
![]()
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ibrakovic svima procente ugradio svaka mu cast i Cimirota kad su prodali procenat,a Kelavi da ozivi karijeru i da ode dzaba nece moci
Gigant

- StariGrad071
- Kontakt:
Ne treba biti strah pitati, proci ce negdje, samo steta sto nam nije proslo 

normalno razmišljanje po meni, šta ćemo ga mi vraćat u život,itd. a ovi čokoladu da pošalju, u redu je eto ga treći golman ekipe sredine tabele u rumuniji....džabe su ga pustili na kraju...više nego fer prijedlog...ih kad bi ovi sad imali takav stav ili sposobnost ko Ibrak...pffffzagor1987 je napisao/la:Ibrakovic svima procente ugradio svaka mu cast i Cimirota kad su prodali procenat,a Kelavi da ozivi karijeru i da ode dzaba nece mociGigant

- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Ja mislim da je Dino Fening jedini lik koji je popljuvan dok je bio na funkciji, a da kasnije nije hvaljen i žaljen 

Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
ma nije ima ih, kusturica sr. , hujić, itd.SarajevoJeBordo je napisao/la:Ja mislim da je Dino Fening jedini lik koji je popljuvan dok je bio na funkciji, a da kasnije nije hvaljen i žaljen
ma iskreno žao mi je što niko nije mangup i namazan ko ibrak, on lupa pa app(ako-prođe-prođe) , i spušto ga je konama redovno...sad se uglavnom šuti i na naša pitanja a i na tuđa prozivanja, pitanja, provokacije...nema niko s kičmom da izađe pred kameru da kaže nešto, sve nekakvi isprepadani, bez karaktera...

Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 26 jun 2018, 22:30, ukupno mijenjano 1 put.
Slazem se. Samo da li bi on prije kod nas il u hrvatsku to je pitanje.miky_hz je napisao/la:Za ovu poziciju sto sef trazi predlazem mu Tinu Susica,j.ebajiga mozemo mu "ozivjeti" karijeru.J.ebe ga svak ziv u zadnje vrijeme.26 mu je godina ima fore jos koji transfer da napravi.
Nek naprave neku carlamu.
Mislim da bi bio dobar potez i za klub i za njega. Sezona, dvije solidne i lagano u tursku.
You are someone else I am still right here
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Susicev stil igre se meni uvijek svidjao i u Hajduku, I u repki, I poslije u Belgiji sto sam pogledao nekoliko utakmica. Mnogi su ga osporavali, ali ne mozes od njega ocekivati igru kao Modric, sasvim solidan bio. Trenutno ne znam kakav je jer ga dugo nisam gledao i zato je veliki upitnik.
Sabrine mi moje!
- muhamedhulk
- Kontakt:
@denchi
Nije ni Delac imao klauzulu..to je glupost, traziti postotak a igrac na posudbi. Mislim da je dovoljno da njegov klub placa igraca.
Nije ni Delac imao klauzulu..to je glupost, traziti postotak a igrac na posudbi. Mislim da je dovoljno da njegov klub placa igraca.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Iskreno se nadam da postoji sansa da se Susic dovede, hajde Sven, obuci sveti dres 

Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Ma ja bi forsirao nasu djecu sto je vise moguce,Resica i ostale sigurno nisu gorri od Hodzica,Radovca,Bekana. Jel pase nas nacelnik travu na Kosevu,posto je obecavo kule i gradove pa kontam da je poceo da pase travu? Kakvo smece od ovih ubleha gradskih i grada da se nisu udostojili metar kvadratni balegari da dadnu ko gurbetima,evo kaze pomocni grad ce dat pa evo malo za reflektore pa 100 milja za tribine,pa onda nacelnik od nasih oara jos 100,pa evo za teren 200 milja,pa onda nas dragi gradonacelnik pogura fino,sve tu radnicku klasu kojoj svi otimaju niko im ne da,lopovi mrtvi od nasih para sve dobise,raspo se svako ko za SDA **** glasa,Dodiku cu glas dat radje,pa nek djeco svojoj obecavaju stadion. Da su nam napravili Kosevo ubio bi nas dragi nacelnik kirijom dabogda mu opstina propala