Evo bolan, što odmah atakuješleorey je napisao/la:Jel ovo BHT nije u stanju vise ni snimak utakmice da pusti?![]()
Na programu pise 23:25 tekma, a nista hahaha pa ne vjerujem dabogda se ukinuli za sva vremena.

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Evo bolan, što odmah atakuješleorey je napisao/la:Jel ovo BHT nije u stanju vise ni snimak utakmice da pusti?![]()
Na programu pise 23:25 tekma, a nista hahaha pa ne vjerujem dabogda se ukinuli za sva vremena.
Mozes se smijat koliko hoces, ali ljudi imaju solidnu zadnju liniju, sredina nije "spanjolska" ali daleko jaca, brza, i snaznija nego argentinska. Napad nista losiji od argentinskog... Do jucer se francuze prikazuje kao "straaasnu" momcad ali sad to vise nije jer eto nije razbucala sve u skupini uvjerljivo. A tek krece ono pravo. Dok "gaucosi" niti u jednoj utakmici nisu pruzili bas nista.. Ovo je bilo provlacenje kroz usicu igle.delinjo je napisao/la:izbalansirane Francuske ?zigzag je napisao/la:Gnjusno nesportsko ponasanje argentinaca, protiv nas pogotovo, a i protiv Nigerije, Maradonina izdrkavanja i eskapade u lozi (zasto se uopce tom narkomanu i klaunu daje toliki prostor), tim u kojem se ne zna ko pije a ko vodu nosi... Ma dajte, dovoljno da mi se zgade za dugo.. I jos netko vjeruje da ovaj kvazi tim ima sanse protiv super jake, organizirane i izbalansirane Francuske? I jos ih vide u finalu neki?!? Naravno, kako da ne, s dva igraca.
Za mene bi bilo cudo nevidjeno da uopce budu i blizu eliminaciji francuza.
Sto se tice "nedosudjenog" penala, dali bi bio penal da je lik npr. stajao paralelno s gol crtom i isao glavom izbaciti loptu medjutim "spadne" mu na ruku i sprijeci ulazak lopte u gol. Dali bi to onda bio penal?![]()
![]()
Pa ne bi izašao da se okupa zemzem vodom, nego da počisti malo krvi.celikmilan je napisao/la:Da je izašao imali bi igrača manje tako da Rojo ne bi bio tamo gdje je bio i to onako sam.S-Y-L-A-R je napisao/la:Eh boldanim ih je pogurao baš, da je levat izašao makar na minut, Argentina bi počela ličiti na nešto.celikmilan je napisao/la:Jest onaj Cakir i navlačio za Argentinu. Ne govorim za onaj penal što nije svirao ali skoro svaki Nigerijski napad kroz sredinu je prekidao nekim faulima. Još je i Mascherano skoro čitavo poluvrijeme igrao krvav koji je morao izaći da to sanira i da se očisti.
Ali pazi koja karma, zahvaljujuci panju Higuainu ima Copu, a sad zavisi od istog.delinjo je napisao/la:ma celo je trenercina ali se pogubio sad ...malo mu i karma vraca jer je **** Sevilu na rauzan nacin....ali rezultrati prije ovog sa Argentinom su sasvim ok ...fantasticno vodio i Cile i Sevillu ...sta se sad desilo pojma nemam vjerovatno mu i kroje sastav ...
Argentinci mu dali najnižu ocjenu 5, al nije jediniFikret1946 je napisao/la:Koja partija Di Marie, pogotovo u drugom poluvremenu. Opro frajer s onim petama,ne znam jel mu jedna prosla. Sta tek reci za ova dva beka,pogotovo onog lijevog koji je u rangu Pivarica![]()
Sreca Argentine je da se u Francuskoj kao glavni igrac vodi ona prevara Pogba, a prelose se iskoristavaju i Griezman i Mbappe,pa i imaju sansu da prodju,a i proci ce realno
Po navijačima.let3 je napisao/la:Po FIFI Messi.
Taj perez mi je bio toliko los da ne znam i da je igro..let3 je napisao/la:Argentinci mu dali najnižu ocjenu 5, al nije jediniFikret1946 je napisao/la:Koja partija Di Marie, pogotovo u drugom poluvremenu. Opro frajer s onim petama,ne znam jel mu jedna prosla. Sta tek reci za ova dva beka,pogotovo onog lijevog koji je u rangu Pivarica![]()
Sreca Argentine je da se u Francuskoj kao glavni igrac vodi ona prevara Pogba, a prelose se iskoristavaju i Griezman i Mbappe,pa i imaju sansu da prodju,a i proci ce realnoisto su dobili Enzo Perez, Mascherano i Higuain
znaci, 4 mrtve kese i lošine.
https://www.ole.com.ar/seleccion/argent ... 96071.html
Rojo ocjena 9 i po argentincima igrac utakmice. Po FIFI Messi.
A koliko je pretrčao?TonySosa je napisao/la:
Fikret1946 je napisao/la: Taj perez mi je bio toliko los da ne znam i da je igro..
Očito ne puno, Isco za sličnu partiju dobio ocjenu više i pritom je Španija čak i rezimirala.S-Y-L-A-R je napisao/la:A koliko je pretrčao?TonySosa je napisao/la:
ASD je napisao/la:Ali pazi koja karma, zahvaljujuci panju Higuainu ima Copu, a sad zavisi od istog.delinjo je napisao/la:ma celo je trenercina ali se pogubio sad ...malo mu i karma vraca jer je **** Sevilu na rauzan nacin....ali rezultrati prije ovog sa Argentinom su sasvim ok ...fantasticno vodio i Cile i Sevillu ...sta se sad desilo pojma nemam vjerovatno mu i kroje sastav ...
Ma meni iskreno nikad nije ni bio nesto, cak i Cile je bio odvratna ekipa do zla Boga, em mesari em su sretni.delinjo je napisao/la:ASD je napisao/la:Ali pazi koja karma, zahvaljujuci panju Higuainu ima Copu, a sad zavisi od istog.delinjo je napisao/la:ma celo je trenercina ali se pogubio sad ...malo mu i karma vraca jer je **** Sevilu na rauzan nacin....ali rezultrati prije ovog sa Argentinom su sasvim ok ...fantasticno vodio i Cile i Sevillu ...sta se sad desilo pojma nemam vjerovatno mu i kroje sastav ...![]()
![]()
![]()
![]()
a prije Argentine je bas bio na dobrom glasu i trazen trener...ako ne osvoji SP ...opet ce budala krenuti od 0...ne znam sto mu je trebalo ovo kad se zna da u Argentini selektor potrcko obicni...ali eto patriotizam sta li
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.