FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Skup trom spor , da se uklapa u 1,200 km bio bi daleko brzi.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Jbg Diego Godin ce tek poslije svjetskog.
Malo je 1.5 milion KM (otprilike) za Smajica i Todorovica, po meni, dosta skuplji i kvalitetniji igrac je Todor, dosta iskusniji i pameetniji (fudbaler), a Smaja koliko vidim po medijima ide za vise para. Oprat ce se dosta para na ova dva transfera, to je sigurno, yebiga, al' i sa 1.5 miliona ako ne mozemo izborit 1-2-3 mj...
Bilo kako bilo, u Tuzli nikad nece postojat' gradski derbi, u Tuzli postoji samo jedan klub, nasa Svetinja, Sloboda!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Druze,1.5 je preambiciozno....dabogda me odma ujutro demantovali....ali..Guest007 je napisao/la:Malo je 1.5 milion KM (otprilike) za Smajica i Todorovica, po meni, dosta skuplji i kvalitetniji igrac je Todor, dosta iskusniji i pameetniji (fudbaler), a Smaja koliko vidim po medijima ide za vise para. Oprat ce se dosta para na ova dva transfera, to je sigurno, yebiga, al' i sa 1.5 miliona ako ne mozemo izborit 1-2-3 mj...
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Aha dobro, a de mi reci koliko smo to uzeli od transfera u zadnjih 10 godina, pa da se icemu mozemo nadati? Svaki pocetak je tezak, da je Todorovic u nekom od prva 3 kluba sigurno ne bi otisao ispod 1.5 miliona maraka, sam on, ali mi bolan igraca nismo prodali ni sami se ne sjecamo. Znas li sta znaci kad u medijima sutra izadje ime Slobode i dva igraca koja idu u tako velike klubove, kao npr onaj clanak sto je Sun objavio danas za Smajica? Evo zasto smo u ovakvoj situaciji, sve se hoce preko noci, svi bi nesto odjednom, da padne s neba, a to sto smo zadnjih 10 godina bez feninga prihoda od transfera nikome nista. Novi plan, guranje nase djece i prodaja, od necega se mora poceti, a za nas je ovo ogromna, ogromna stvar!Guest007 je napisao/la:Malo je 1.5 milion KM (otprilike) za Smajica i Todorovica, po meni, dosta skuplji i kvalitetniji igrac je Todor, dosta iskusniji i pameetniji (fudbaler), a Smaja koliko vidim po medijima ide za vise para. Oprat ce se dosta para na ova dva transfera, to je sigurno, yebiga, al' i sa 1.5 miliona ako ne mozemo izborit 1-2-3 mj...
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Jel vi to matere vam Sun-u vjerujete? Lol.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
- RollingPaper
- Kontakt:
To je britanski Avaz 
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Samo govorim da nije mala stvar da u stranim novinama izadje naslov Bosnian Wonderkid from Sloboda, bar za nas nije.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
Jel istina da Benko potpisuje danas ?bhpremierliga12 je napisao/la:Samo govorim da nije mala stvar da u stranim novinama izadje naslov Bosnian Wonderkid from Sloboda, bar za nas nije.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
The Sun se poziva na nase medije. A naravno da nije mala stvar, ko je iz Slobode ikad bio...bhpremierliga12 je napisao/la:Samo govorim da nije mala stvar da u stranim novinama izadje naslov Bosnian Wonderkid from Sloboda, bar za nas nije.
Niko, niko, samo Sloboda
Ja lijepo rekoh da mu problem moze biti radna dozvola.
Nema on osnova da je dobije. Nazalost.
Ili se trazi 70%nastupa u protekle dvije godine za A repku ili ti engleski FA moze dati radnu dozvolu ako te oznace kao highly rated prospect , a ta opcije se jako rijetko koristila i uglavnom je bila rezervisana za brazilce i argentince...
Al' ajde...
Nema on osnova da je dobije. Nazalost.
Ili se trazi 70%nastupa u protekle dvije godine za A repku ili ti engleski FA moze dati radnu dozvolu ako te oznace kao highly rated prospect , a ta opcije se jako rijetko koristila i uglavnom je bila rezervisana za brazilce i argentince...
Al' ajde...
tz tz tz tz tz tz
Realno, ova dosadasnja pojacanja su vjerovatno rezultat ocitog transfera Todorovica, a u svakom slucaju se vjerovatno planiralo da nesto para i ostane. Medjutim, ukoliko se desi da prilicno nenadano za velike pare prodamo Smajica i ostvarimo dodatni profit, onda ako su doveli ovo do sada, nek odrijese kesu za 100 godina za jos tri kvalitetna igraca na sve ovo: Kunic (Benko), Arezina, Tatomirovic pa da se onda ko ljudi potucemo za titulu.
Najgore mi bi bilo kad bi znao da smo mogli a eto nismo htjeli, ako se stvarno zaradi od Smajica nista te ne kosta dovesti jos tri kapitalca pa barem znas da si pokusao.
Najgore mi bi bilo kad bi znao da smo mogli a eto nismo htjeli, ako se stvarno zaradi od Smajica nista te ne kosta dovesti jos tri kapitalca pa barem znas da si pokusao.
Ne ide to bas tako sa tim parama, ali kod nas moze sve.
KoštaKarambeu je napisao/la:
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Ma znas kako, gledam Zelju realno ovaj sastav im je ocajan, Sarajevo nista posebno, Siroki ima veliki problem sto se tice stranaca, jedino Zrinjski odskace i dobro bi bilo iskoristiti priliku pa na sve ovo dovesti jos par pravih pojacanja pa da se barem necemu nadamo ako vec budemo u prilici. Bitno je dovesti igrace koji imaju pobjednicki mentalitet pa kad zaredas 4-5 pobjeda onda je sve moguce.Penaltiky je napisao/la:KoštaKarambeu je napisao/la:
-
intercontinental
- Kontakt:
Brz ikakvog trola krenulo se pravim putem, dovedeni su iskusni i provjereni igrači(za razliku od Mijica j Vajcera za koje smo prvi put culi u januaru) i uz njih mogu stasavati ovi omladinci...
Kada bi se eventualno Evropa izborila i uz još jedan pristojan transfer sljedeće ljeto ti već gradis ozbiljan klub...Neko spominje Said nespremna pa kad je bio najnespremniji u Sarajevu istjerao je Levskog iz Evrope a mislim da mu volje za dokazivanjem ne manjka nakon dvije godine na klupi u Sarajevu
Kada bi se eventualno Evropa izborila i uz još jedan pristojan transfer sljedeće ljeto ti već gradis ozbiljan klub...Neko spominje Said nespremna pa kad je bio najnespremniji u Sarajevu istjerao je Levskog iz Evrope a mislim da mu volje za dokazivanjem ne manjka nakon dvije godine na klupi u Sarajevu
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede
SLOBODO gazi sve do pobjede
Igrači mlađi od 23 godine koji prelaze iz jednog u drugi klub tako neće više moći potpisivati amatertske ugovore, a klub koji s njima potpiše profesionalni ugovor klubu ili klubovima u kojima su prethodno nastupali plaćat će naknadu za treniranje.
Zamolio bih navijace drugih klubova, da se drze pravila foruma.
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
Postignut je dogovor i sa Adisom Hadžanovićem, koji je u posljednjih šest mjeseci nosio dres Viteza.
-
Sariel1987
- Kontakt:
tako je targete samo brisi ove mucke provokatore, jel sarajevski il zenicki nebitno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.