NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Druze bajata je ta informacija
al svakako je vrijedna pomena, njegov menadzer bi trebao jos nekog iz njemacke igrača da nam dovede.

Bajata jasta. Imal kakvih novih Spiska? Kako cujem skroz su drugi treneri u opticaju od onih koje mi navodimo.
Izgleda da bi nam mogo doci jedan od dva trenera koji su vodili klubove iz komsiluka
Izgleda da bi nam mogo doci jedan od dva trenera koji su vodili klubove iz komsiluka
Mato otpao jos Nuce ostane 

Malo daljeg komsiluka Spiska. I nemoj dzaba prcat narod kad ti znas o kome je rijec.
I on je odbio ne moze nije zdravstveno dobar mada on bi bio najbolje rjesenje
Neznam na kog tacno mislis pisi u pp. Hocemo Sablju ili Safeta. A dobi necemo sigurno. Mozda Sapko ili nesto sl.
-
- Kontakt:
Safet je novi trener
Ooo safete sajoooooooo... ideeemoooooo... tooooooo

Moglo bi bit nešto od nas
-
- Kontakt:
Kada će bit zvanično Safet predstavljen u toku dana ili sutra.Sa Sajom stižu i novi igrači jer on se ne bi prihvatio vrućeg krompira.Nek crknu dušmani 

-
- Kontakt:
Ja sam dobio info sa bi danas trebao doci na potpis, do petka ce se objaviti i sajo i ostali igraci plus ovi na probi
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Čomor i Regoje iz Mladosti raskinuli ugovore
Zelje su jedno mogucnosti drugo, iskreno Regoje je dobar al on sigurno nebi doso ispod 5000 na ruke za polusezonu i 1500km plata.
spiska je napisao/la:Zelje su jedno mogucnosti drugo, iskreno Regoje je dobar al on sigurno nebi doso ispod 5000 na ruke za polusezonu i 1500km plata.
Spiska Safet danas dolazi hoćel koji igrač potpisat danas?
Malo sam skeptican u vezi novog trenera, ali imam osjecaj da ce mi dokazat da nisam upravu 
U svakom slucaju, ako je to to, onda nam dobrodosao i svu srecu mu zelim na novom poslu

U svakom slucaju, ako je to to, onda nam dobrodosao i svu srecu mu zelim na novom poslu

SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Nista od Nadarevica
Ja napisa gore da su skroz druga dva trenera u ozbiljnoj konkurenciji.
Valjajul ti treneri sta Combe sto su u opticaju??
Meni nisu nesto bogzna. Al nebi me cudilo da iskoci neko novo ime. Posto to kod nas obicno tako hoda. Po meni bi idealno bilo Mato N.(radi dosta razloga) ili Sablja.
Nasi spominju i more igraca kad bi pola doveli mi bi bili medu 3. A mi i dalje stojimo na 3 igraca i dva golmana. Tako dok nesto ne bude zvanicmo nista vise nevjerujem.
Nasi spominju i more igraca kad bi pola doveli mi bi bili medu 3. A mi i dalje stojimo na 3 igraca i dva golmana. Tako dok nesto ne bude zvanicmo nista vise nevjerujem.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.