penke je napisao/la:Matić bi trebao danas ponovo biti na treningu s nama.
Vezni red je sa Maticem duplo jaci
penke je napisao/la:Matić bi trebao danas ponovo biti na treningu s nama.
Od sutra članske i godišnje
Od četvrtka kreće prodaja godišnjih ulaznica i izdavanje članskih iskaznica
U četvrtak, 28. lipnja 2018. godine u 11 sati, u prostorijama Fan Shop Široki kreće prodaja godišnjih ulaznica i izdavanje članskih iskaznica za sezonu 2018/19.
Najvjerniji navijači koji cijelu godinu prate klub uz godišnju ulaznicu će ostvariti značajne uštede uz posjete utakmicama svog kluba u UEFA Europa League, Premijer liga Bosne i Hercegovine i Kupu BiH, a svi navijači koji se odluče učlaniti u klub ili produžiti članstvo, ostvaruju značajne popuste na godišnju ulaznicu, artikle u Fan shopu te mogućnost za sudjelovanje u nagradnoj igri u kojoj ćemo najsretnije nagraditi novim dresom ili godišnjom ulaznicom za sezonu 2018/19, kao i svim ostalim nagradnim igrama za članove.
Obrazac za članstvo i godišnju ulaznicu možete preuzeti online na http://www.nk-sirokibrijeg.com ili dolaskom u Fan shop Široki, koji se nalazi u prizemlju Gradske športske dvorane Pecara, svakim radnim danom od 11:00 do 17:00 sati, gdje možete popuniti obrazac i izvršiti uplatu.
Cijene su sljedeće:
- Članska iskaznica za sezonu 2018/19 - 10 KM (obnova članarine za postojeće članove).
- Članska iskaznica za sezonu 2018/19 - 15 KM (novi članovi).
- Godišnja ulaznica za sezonu 2018/19 - 50 KM za članove, 70 KM za sve ostale.
- Obiteljska godišnja ulaznica za sezonu 2018/19 (jedan član obitelji plaća puni iznos godišnje ulaznice u vrijednosti 50 KM, dok drugi član obitelji plaća iznos od 35 KM – ponuda vrijedi samo za članove).
- Godišnja ulaznica za umirovljenike - 45 KM.
- VIP godišnja ulaznica - 500 KM.
Odlicno nam se poslozio zdrijeb..Android je napisao/la:Siroki Brijeg - Tuzla City prvo kolo
Čini mi se da to ne ide tako, tek kad završe 22 kola znat će se imaš to na Bergerove tablicesb1996 je napisao/la:Sa Sarajevom i Zrinjskim dvi u gostima, sa Zeljom dvi kuci ako sam dobro skontao...
Tako je.mikel48 je napisao/la:Čini mi se da to ne ide tako, tek kad završe 22 kola znat će se imaš to na Bergerove tablicesb1996 je napisao/la:Sa Sarajevom i Zrinjskim dvi u gostima, sa Zeljom dvi kuci ako sam dobro skontao...
Dobro je...mikel48 je napisao/la:Čini mi se da to ne ide tako, tek kad završe 22 kola znat će se imaš to na Bergerove tablicesb1996 je napisao/la:Sa Sarajevom i Zrinjskim dvi u gostima, sa Zeljom dvi kuci ako sam dobro skontao...
Nakupimo bodova do tada i na krilima tih bodova i derbije dobro odigramo96BadBoy je napisao/la:Ja nisam baš zadovoljan ždrijebom,znači do 8og kola nemamo nijedan derbi,pa onda redom Željezničar,Zrinjski,Zvijezda,Sarajevo,često nam se ovako zareda.
Najveće pojačanje prijelaznog roka. Još na 2 godine, nije ga se valjda Rijeka odrekla?Mario94 je napisao/la:Matic potpisao na dvije godine
Definitivnosretan123 je napisao/la:Najveće pojačanje prijelaznog roka. Još na 2 godine, nije ga se valjda Rijeka odrekla?Mario94 je napisao/la:Matic potpisao na dvije godine
UstanikSBII je napisao/la:Uz jos jednog igraca sredine i jednog stopera mislim da imamo solidnu ekipu.
____ Bilobrk ______
Kvesa __Kovac/Joja___ ?____corluk
Matic____ Dino ____ Begonja___ Cabraja____ Brazilac/Turcin
Bagaric
U nekoj 4:5:1 fotmaciji uz po mogucnosti jednog kreativca i stabilnog stopera imamo solidan sastav. Dugo je jos do pocetka ocekujem jos koje pojacanje i da netko od juniora ponovo bljesne i to bi mogla biti solidna ekipica
Trenutno korisnika/ca: svrakino1921 i 12 gostiju.