NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Opet ovaj balavac.Samo je dosao da provocira,svi mu postovi na nasoj temi a ni jedan nema normalan.Trebamo li sad napisati 5 stranica pa da se netko sjeti makar ga upozoriti.Meni potpis normalan ne moze stajati dva sata a ovakvi moroni po pet sest dana nas samaraju sa svojim glupostima.
- black hole
- Kontakt:
hahaopet ja je napisao/la:Fukare ima problema sa busovima,često se kvare pa se sami zapale.....
a ko je ovdje fukara??
kompleks je "bolest " koja je na tvoju žalosta a i sviju kao što si ti NEIZLJEČIVA
slomiti nas nisu mogli najjači na svjetu jer smo krvlju branili hrvatsku nam svetu
djed ti je bio ust.ša i ponosi se tim a sad meni kažeš da hanđ.r divizija nje postojala
djed ti je bio ust.ša i ponosi se tim a sad meni kažeš da hanđ.r divizija nje postojala
u petak sljedeći, 8.10.
otvaranje kampa Širokog, gost je Hajduk...
ujutro će igrat mladi, u 14h juniori a u 18h na Pecari prve ekipe..
kamp sada izgleda drama..ograđen, asfaltirano, parkinzi, piše u novinama da je urađeno odbojkaško, nogometno i rukometno igralište na njemu još, ambulanta, svlačionice, teretana, tri terena od toga jedan sa umjetnom travom..
glavno igralište ima i tribine, klupe za momčadi i delegete..uglavnom nešto čega se ne bi postidio ni neki prvoligaš..dapače
otvaranje kampa Širokog, gost je Hajduk...
ujutro će igrat mladi, u 14h juniori a u 18h na Pecari prve ekipe..
kamp sada izgleda drama..ograđen, asfaltirano, parkinzi, piše u novinama da je urađeno odbojkaško, nogometno i rukometno igralište na njemu još, ambulanta, svlačionice, teretana, tri terena od toga jedan sa umjetnom travom..
glavno igralište ima i tribine, klupe za momčadi i delegete..uglavnom nešto čega se ne bi postidio ni neki prvoligaš..dapače
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
I bolje je takoKevin je napisao/la:wagner nije otisao u Mionicu
-
sb citizen
- Kontakt:
ajmo moji navijači i simpatizeri kluba odite na http://www.footballuser.com/ i stavljajte svoje formacije voljenog nam kluba pa da vidim i vaša razmišljanja glede postava..stranica se baš simpatiča i daje jednostavan uvid u formaciju ekipe
ja sam stavio jednu pa vidite valja li išta 
daj zalijepi ovdje sto si stavio..sb citizen je napisao/la:ajmo moji navijači i simpatizeri kluba odite na http://www.footballuser.com/ i stavljajte svoje formacije voljenog nam kluba pa da vidim i vaša razmišljanja glede postava..stranica se baš simpatiča i daje jednostavan uvid u formaciju ekipeja sam stavio jednu pa vidite valja li išta
da vidimo jesi ti strucnjak koji si stavio markića na lijevi bok
-
sb citizen
- Kontakt:
to mi je frend radio hahahah vidim koliko je nepismen al dobro nije puno promašio
moja je ova iz 8. mjeseca 
Asocijacija Mi(J)o Jelic vs Mi(J)onica 
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- slani grad
- Kontakt:
napisa ja na ovoj temi poslije vaseg gostovanja u TZ da ste pali k.u.r.c.u za usi i igrom i valjanjem po terenu i da je ovo najlosiji siroki u zadnjih 5 godina najmanje...al vi ste bili zadovoljni sa 3 bobe....jos kad bi znali gdje je mionica i na sta lici hajmo rec stadion mislim da bi ugasili klub od sramote...u sirokom vas ni 8-0 nemoze saprat poslije ove blamaze
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
ma bruka i ništa više...
IŠTUK ODLAZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- KB-TM87
- Kontakt:
Ovo vam je šansa da ga šutnete, sad il nikadKevin je napisao/la:ma bruka i ništa više...
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
-
Pirke_TM87
- Kontakt:
OFIRATE SE !
Ja sam ovdje dobro se sjecam jedini govorio da ce Siroki ispasti od ovog kluba. Nije da se radujemo ili sl.
Ako gosti Mionica zabije vama kod kuce, mislim tesko onda...
Ako gosti Mionica zabije vama kod kuce, mislim tesko onda...
Ištuk pakuj kofere.Da široki izgubi od neke Mionice.Ne treba cekati naredni kiks vec ga odmah potjerati.Mislim da bi trebao sam dati ostavku.Jesam ga branio ali,mi imamo dosta bodova s ovakvom igrom.Jos sam uvjeren u nas prolaz ali bude li Ištuk na klupi,sanse nam se smanjuju.
Pokenjan mu se u onu glupu facu kreten jadni,ono mi je najmrži trener u čitavoj ligi,pa i rekao sam posle pobjede u tuzli,da će mu uprava dati priliku da i dalje vodi klub i evo šta uradi,još ćemo i iz kupa ispasti,**** ona 3 boda iz tuzle da Bog da ih nismo ni donili
Još su naše zvijezdice uspili promašiti penal,a također su domaćini promašili(Bandović obranio)ali naši levati u obrani se pritom nisu potrudili da tu loptu izbiju,pa je domaći igrač natrčao i pospremio loptu u gol...
NK "Omladinac" Mionica 2-0 NK "Široki Brijeg" Široki Brijeg
više na: http://www.nkomladinacmionica.ba/index. ... c&Itemid=2
više na: http://www.nkomladinacmionica.ba/index. ... c&Itemid=2
- Megamon
- Kontakt:
Imal vas na mapi
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Trenutno korisnika/ca: Arma00, Burberry46, LondonBlues, zeljojedanjedini i 26 gostiju.