**** druge koji takodje cekaju na popravljanje kuca jos od rata,gordic treba preko štele to dobiti,nema veze sto moze sve to sam platiti za razliku od vecine drugih?nagibBeg je napisao/la:Dafilip13 je napisao/la:nagibBeg je napisao/la:Valjda covjek hoce ono sto mu je davno trebalo biti uradjeno
mislis da mu je davno trebalo preko veze,štele poceti sa popravljanjem,gradnjom kuće?
Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2019.
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2019.
Nema veze, razumijem ga u potpunostifilip13 je napisao/la:
**** druge koji takodje cekaju na popravljanje kuca jos od rata,gordic treba preko štele to dobiti,nema veze sto moze sve to sam platiti za razliku od vecine drugih?
nagibBeg je napisao/la:Nema veze, razumijem ga u potpunostifilip13 je napisao/la:
**** druge koji takodje cekaju na popravljanje kuca jos od rata,gordic treba preko štele to dobiti,nema veze sto moze sve to sam platiti za razliku od vecine drugih?
Selektor Duško Vujošević je na današnjoj konferenciji za medije u jednosatnom izlaganju istakao da treba imati hrabrosti i izaći na teren u petak uvečer protiv ekipe Francuske nakon što je veliki broj bh. igrača otkazao dolazak.
Osvrnuvši se na izostanak Nemanje Gordića, Vujošević je kazao da je on dao mnogo toga za reprezentaciju BiH.
Zbog umora je tražio nekoliko slobodnih dana te kazao da će se na pripremama pojaviti 18. ili 19. juna, ali do toga nije došlo.
"SMS porukom sam 18. juna obaviješten da on ne dolazi i upoznat sam s glavnim problemom, a to je obnova njegove kuće. Naime, iz nekoliko fondova njemu je prije dvije-tri godine obećana obnova kuće, kao i urgencija Košarkaškog saveza BiH, ali do toga nije došlo. On je istakao da nije fer prema igračima i meni i na tome se sve završilo. Smatram da reprezentacija i košarka trebaju biti prioritet, kao i meni, jer sam trebao na transplantaciju, ali sam sport stavio ispred svega toga", naglasio je bh. selektor.
Kada je riječ o odsustvu Džanana Muse, Vujošević je istakao da ovaj mladi igrač treba biti poluga nove košarkaške reprezentacije naše zemlje. Istakao je da ga boli njegov izostanak iz tima, ali da je njegov nastup onemogućen zbog ranije održanog drafta.
"On je imao veliku želju da igra u NBA ligi te smo mu uz dogovor s njegovom porodicom i menadžerom to i omogućili. Znao sam da će proći u prvom krugu, što je sa sobom povlačilo posljedicu da neće igrati u predstojećoj utakmici protiv Francuske", rekao je Vujošević te naglasio da u Košarkaški savez BiH nije stigla zabrana od Brooklyn Netsa kojom je onemogućen Musin dolazak u BiH, odnosno odigravanje utakmice protiv Francuske.
Elmedin Kikanović jučer se priključio bh. reprezentaciji u Tuzli.
"Energija se vidjela na sinoćnjem treningu, kao i to da se niko ne štedi. Momci su spremni dati i posljednji atom snage. Imamo mladu ekipu i odnos energije, volje, želje i htjenja ne smije dolaziti u pitanje. Mora biti višestruko veće nego kod košarkaša Francuske. To je preduslov da bismo se suprotstavili Francuzima koji dolaze u najjačem sastavu", istakao je Kikanović.
Košarkaš Almir Hasandić je tokom današnjeg susreta s novinarima poručio da se bh. ekipa dobro pripremila protiv selekcije Francuske.
"Nadamo se da ćemo ostvariti pozitivan rezultat. Pozvao bih navijače da budu naš šesti igrač i da nas bodre u svakom mogućem trenutku", dodao je on.
Gdje mogu naci roster Francuza za ove dvije utakmice?
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Dule
- Svako ko je pametan, jasno mu je kolike su nam šanse. Dali smo svaki trening sve od sebe. Ovi igrači moraju maksimalno da se podrže. Drago mi je što se igra u Tuzli, gradu košarke, gradu koji voli košarku. Zaslužio je da reprezentacija igra jednu otvorenu utakmicu protiv Francuske, ali nažalost to neće biti tako. Borićemo se, daćemo sve od sebe!
L-Train je napisao/la:Gdje mogu naci roster Francuza za ove dvije utakmice?
Bolje da ne gledaš, ali eto
http://www.fiba.basketball/basketballwo ... tab=roster
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
gjde ce taj neki rudy sa nasim KikanomCashMan je napisao/la:L-Train je napisao/la:Gdje mogu naci roster Francuza za ove dvije utakmice?
Bolje da ne gledaš, ali eto![]()
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Ma i da ga pojede, Kikan je naš, pravi čovjek
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
francuzi jaki ko beton
Do sada su obično tri dana pred utakmicu objavljivali da su sve karte rasporadate, a sada da "prodaja ulaznica ide predviđenom dinamikom", negativne vijesti o otkazima u našoj selekciji iz dana u dan pred utakmicu su uradile svoje, puno veća euforija bila kad je Island gostovao
Organizacioni odbor utakmice košarkaških reprezentacija Bosne i Hercegovine i Francuske, koja se u petak, 29. juna od 20.30 h, igra u SKPC Mejdan u Tuzli okviru kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Kini 2019. , sve potrebne predradnje za odigravanje utakmice je okončao.
Tehnički uslovi koje zahtjeva ovaj sistem takmičenja su ispunjeni, tako da ljubiteljima košarke ostaje jedino da u petak budu dio velikog košarkaškog spektakla i sportskog događaja godine u gradu soli.
Prodaja ulaznica ide predviđenom dinamikom, a danas je na prodajna mjesta na tuzlanskom Korzou, te kancelariji RKS Tuzla isporučen i posljednji kontingent ulaznica po jedinstvenoj cijeni od 20 KM, te je sigurno da reprezentaciju Francuske očekuje puna dvorana i paklena atmosfera u Mejdanu.
Organizatori apeluju na sve gledatelje sa kupljenim ulaznicama da ranije uđu u dvoranu, zbog specifičnih mjera osiguranja na ulazima, a one koji to još uvijek nisu da na vrijeme kupe svoje ulaznice i podrže naše košarkaške reprezentativce u duelu sa jednom od najboljih svjetskih košarkaških reprezentacija.
Također, organizatori obavještavaju javnost da organiziranog javnog gledanja utakmice ispred SKPC Mejdan neće biti.
Bolje da ja utakmicu ne gledamCashMan je napisao/la:L-Train je napisao/la:Gdje mogu naci roster Francuza za ove dvije utakmice?
Bolje da ne gledaš, ali eto![]()
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Belgijanci su bez Tumbe i Serrona na nivou jednog FMP-a, a mi smo u ovom sastavu mozda na nivou Igokee, tako da bi to mogla biti mucna utakmica za gledanje na nekih 130 poena ukupno. Realno, sanse da Belgija dobije Rusiju mjere se u promilima. Nasa jedina nada je da oni nece imati nikakvog motiva protiv nas (jer je ta utakmica totalno nebitna za njih), ali i da ce mozda odmarati ove iskusnije kosarkase poput Tabua i Van Rossoma. Oni u ovom sastavu nisu nista jaci od Armenije, koju smo proslo ljeto dobili u gostima u onom odlucujucem mecu za ove kvalifikacije. Medjutim, mi sad u timu nemamo nijednog kvalitetnog vanjskog kosarkasa, a i Kikanovic nekako uvijek zakaze u reprezentaciji. Ja sam sad ipak uvjeren da ce on pokazati ono sto vec godinama pokazuje u klubovima za koje je igrao, ali je problem sto glavne nade moramo polagati u Atica, koji je je sve samo ne pouzdan kosarkas. Valjda i u njemu proradi neki inat, pa pokaze sav svoj talenat i odigra utakmicu zivota u reprezentaciji.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Fina je i kvota na Francuze 1,4
Kuću, šator, ljubavnicu na njih 
PoklonCashMan je napisao/la:Fina je i kvota na Francuze 1,4Kuću, šator, ljubavnicu na njih
Danas su Francuzi objavili vrlo interesantan članak o Diawu. Razmišlja da završi karijeru i nije sigurno da će igdje igrati naredne sezone. Ono što je sigurno je da će biti u sastavu reprezentacije protiv našeg tima i Rusije, a upravo sa ta dva nastupa imati će ukupno 247 nastupa za Francusku, koliko je imala i njegova majka Elisabeth Riffiod.
-
boomerang5
- Kontakt:
100% provjerena info - prodaja karti za utakmicu ide jako loše, ova priča o posljednjem kontigentu je navlakuša da raja uzima ... po svemu sudeci bit ce oko 3-3500
20KM+losa reklama za meč+otkazivanje ključnih igrača=slabija posjeta, ukoliko je tačno što boomerang kaže.
Nema tog kod zapadnih Evropljana, druze ... pa znas i sam to vec ... oni vazda igraju na pobjedu ... nema tu kurcobolje i manjka motivacije ... naravno da ce momci koji budu igrali imati ogroman motiv da nas klepe ... i vjerujem da ce nas i klepiti jer NASI nece imati motiv poslije petka ...kobe24 je napisao/la:Nasa jedina nada je da oni nece imati nikakvog motiva protiv nas (jer je ta utakmica totalno nebitna za njih), ali i da ce mozda odmarati ove iskusnije kosarkase poput Tabua i Van Rossoma.
In Ruskis I trust ...
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
-
bombaysaphire
- Kontakt:
boomerang5 je napisao/la:100% provjerena info - prodaja karti za utakmicu ide jako loše, ova priča o posljednjem kontigentu je navlakuša da raja uzima ... po svemu sudeci bit ce oko 3-3500
Je li ekskluzivni Baho izvor tog 100% provjerenog infa?
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.